Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: Εταιρία που συνδέεται με τον Σόρος στήνει μηχανές ψηφοφορίας σε 16 κρίσιμες πολιτείες. Βίντεο αποκαλύπτει την σχεδιαζόμενη απάτη των εκλογών

HSmartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας που έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο με βαθείς δεσμούς με τον GeorgeSoros, έχει τον έλεγχο των μηχανών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολιτειών που θα δοθεί  μάχη για τη νίκη, όπως: Αριζόνα, Κολοράντο, Φλόριντα, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Βιρτζίνια. Άλλες πολιτείες που επηρεάζονται είναι : Καλιφόρνια, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μιζούρι, Νιου Τζέρσεϋ, Όρεγκον, Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν, όπως διαβάζουμε στην DailyCaller.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας περιλαμβάνει ένα διάγραμμα ροής που περιγράφει πώς η εταιρεία έχει συμβάλει στις εκλογές των Η.Π.Α. από το 2006 ως το 2015 με «57.000 διαθέσιμα μηχανήματα ψηφοφορίας και καταμέτρησης ψήφων» και «35 εκατομμύρια βοηθούς ψηφοφόρων».

Το 2005, η Smartmaticεξαγόρασε την εταιρία SequoiaVotingSystems με έδρα την Καλιφόρνια και εισήλθε στον κόσμο των αμερικάνικων εκλογών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Smarmatic, «Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Smartmatic τριπλασίασε το μερίδιο αγοράς της Sequoia» και
«πρόσφερε τεχνολογία και υπηρεσίες υποστήριξης στις Επιτροπές Εκλογών 307 κομητειών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ». 


Πρόεδρος της Smartmatic είναι ο Λόρδος Mark Malloch-Brown, ο οποίος βρίσκεται στη βρετανική Βουλή των Λόρδων και στο διοικητικό συμβούλιο των  Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (OpenSocietyFoundations) του Τζορτζ Σόρος. Ήταν πρώην αντιπρόεδρος των Επενδυτικών Ταμείων του Soros και ακόμη και αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, όταν εργάστηκε ως επικεφαλής προσωπικού για τον Κόφι Ανάν.






Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, ο 32χρονος πολιτικός ακτιβιστής JamesOKeefe(Τζέιμς Ουκίφ) του ‘ProjectVeritas’, αποδεικνύει, με μυστικά πλάνα λήψης, ότι όντως υπάρχει μια συνωμοσία για διάπραξη απάτης της ψηφοφορίας, ώστε να κερδίσουν τις εκλογές οι Δημοκρατικοί. 


Όργανα των Δημοκρατικών εμφανίζονται στο βίντεο να συζητούν πώς θα γίνει η διάπραξη απάτης στην ψηφοφορία. Σε κάποιο σημείο ένας από τους πράκτορες παραδέχεται πως μεταφέρουν με λεωφορεία ανθρώπους σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν παράνομα τα τελευταία 50 χρόνια.




Ο Σόρος είναι γνωστόν ότι είναι υποστηρικτής της Κλίντον (ή η Κλίντον είναι η μαριονέτα του), θεωρώντας μάλιστα προκλητικά, (βλ. βίντεο κάτω) ότι «η υπόθεση είναι τελειωμένη» ("done deal"). Είναι επίσης, ο άνθρωπος που με τα χρήματά του υποστηρίζει κάθε ομάδα ή φορέα που προωθεί τα δόγματα του πολιτιστικού μαρξισμού, της διάλυσης των δυτικών κοινωνιών και της γενοκτονίας της λευκής φυλής. Είναι γνωστόν ότι ο Σόρος με τα χρήματά του, βρίσκεται πίσω από την βίαιη οργάνωση των αφροαμερικάνων με το όνομα ‘BlackLivesMatter’ στις ΗΠΑ, καθώς και την εισβολή «προσφύγων» και «μεταναστών» στην Ευρώπη, αλλά και τις μεθοδεύσεις αναχαίτισης του εθνικιστικού ρεύματος στην γηραιά ήπειρο, για να μιλήσουμε για τις πιο πρόσφατες δραστηριότητές του. Ο Σόρος ίδρυσε τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι ακριβώς, «ειδικά» υπεύθυνα για την προώθηση όλου του πακέτου της νεοταξικής ατζέντας.




E-mails από την εκστρατεία Κλίντον αποκαλύπτουν μια στενή σχέση με τον Σόρος


Διαβάζουμε στο Gateway Pundit: 


«Το όνομα του λίμπεραλ δισεκατομμυριούχου χρηματοδότη, εκ των προεξεχόντων της παγκόσμιας ελίτ που προωθεί την μουσουλμανική «μεταναστευτική κρίση» και την πολυπολιτισμικότητα στις δυτικές κοινωνίες, εμφανίζεται πολύ στις ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων αξιωματούχων της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. 


Μια αναζήτηση από την AmericanLookoutδείχνει ότι ο Σόρος αναφέρεται τουλάχιστον 56 φορές κατά τη διάρκεια των 11 παρτίδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκτίθενται από το Wikileaks που δείχνουν την συμπαιγνία μεταξύ της ελίτ, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της εκστρατείας Χίλαρι. 


Ομοίως, ο Σόρος αναφέρεται άμεσα ως θέμα σε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλές φορές ζητώντας μια συνάντηση με τον κορυφαίο επίσημο της Κλίντον, John Podesta. 


Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά ύστερα από μια γρήγορη αναζήτηση: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ. 




Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο Σόρος έχει τεράστια επιρροή στην κατεύθυνση της εκστρατείας Κλίντον. Ο Podesta (φωτο) δεν θα έχανε τον πολύτιμο χρόνο του για να συναντηθεί κατ’ιδίαν με τον Σόρος σε συχνή βάση, αν αυτό δεν άξιζε. 


Εάν η Κλίντον γίνει πρόεδρος, ο Σόρος θα αποτελέσει μια σημαντική δύναμη στην πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα σήμαινε μια ανεξέλεγκτη εισβολή των τριτοκοσμικών αλλοδαπών στην χώρα, πόλεμο με τη Ρωσία και μια ακόμη πιο επιθετική επίθεση στις παραδοσιακές αμερικανικές αξίες.




Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι απαγόρευσαν πρόσφατατις χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος επιχειρήσεις στη χώρα τους. Ήταν έξυπνη η κίνησή τους αυτή καθώς ο Σόρος με τα χρήματά του βρίσκεται πίσω από την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης φιλο-ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία πριν από λίγα χρόνια. Οι Ρώσοι πιστεύουν και δικαίως, ότι αυτές οι οργανώσεις του Σόρος στη χώρα τους αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και σχεδίαζαν να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή. 


Donald Trump: "I Will Accept The Election Result ...."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ