Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων, το Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς έδωσε δυναμικό “παρών” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτώβρη 2016.

Στην Αθήνα κανείς συμβολαιογράφος δε διανοήθηκε να σπάσει την αποχή συνεπώς όλα ολοκληρώθηκαν ομαλά. Αντιθέτως στην Πάτρα το Κίνημα απέτρεψε τους συμβολαιογράφους να προχωρήσουν σε 2 πλειστηριασμούς, οι οποίοι επιδεικνύοντας “υπερβάλλοντα ζήλο” και παρά την αποχή, έσπευσαν να υλοποιήσουν ανερυθρίαστα το καταστροφικό έργο τους.

Στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή και μη εξαιρετέα πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά, για λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς αποπειράθηκε με την συμβολή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων να ολοκληρώσει τον πλειστηριασμό ενός χωραφιού. Τότε οι αγωνιστές του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς επενέβησαν δυναμικά αποτρέποντας τον πλειστηριασμό.

Δε θα επιτρέψουμε σε Τραπεζίτες-Κυβέρνηση-Τρόικα και κοράκια να εκπλειστηριάσουν την περιουσία και τα όνειρα του φτωχοποιημένου ελληνικού Λαού.

Θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους!

Φωτογραφίες από το Ειρηνοδικείο Αθηνών

%ce%b1%ce%b82

%ce%b1%ce%b84

%ce%b1%ce%b85

Φωτογραφίες από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bd1

%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bd2

%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bd3

Φωτογραφίες από το Ειρηνοδικείο Πατρών

patra1

patra2