Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του σχεδιαζόμενου τεμένους, Ιερά Οδός 114 _ *** _ ΕΠΙΣΗΣ _ *** _ Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες την κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα

Αστυνομία και κρατικές αρχές έκλεισαν τον σταθμό Μετρό Ελαιώνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Σάββατο 22/10 14.00 – Ιερά Οδός 114 στην είσοδο του σχεδιαζόμενου τεμένους

Έπειτα από 400 χρόνια σκλαβιάς και καταπίεσης, έπειτα από ποταμούς αίματος Ηρώων, που θυσιάστηκαν για να απαλλαγούμε από την ισλαμική σκλαβιά, η ημισέληνος επιστρέφει στα ιερά μας χώματα. Ο Βοτανικός, χωρίς ποτέ να ερωτηθούν οι Έλληνες κάτοικοί του, μετατρέπεται σε κέντρο ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Εντελώς καταχρηστικά και αντιδημοκρατικά αποφασίστηκε να στηθεί τεραστίων διαστάσεων μουσουλμανικό τέμενος στην συνοικία μας.
Όλη η διαδικασία θα προχωρήσει σε χρόνο-μηδέν, γιατί έτσι διατάζουν τα μεγάλα αφεντικά από το εξωτερικό, χωρίς καν
να ενημερωθεί η τοπική μας κοινωνία.

Επειδή:

– Η περιοχή μας δε σηκώνει άλλη υποβάθμιση
– Δεν θέλουμε να γίνουμε κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών
– Δεν αντέχουμε άλλη ανεργία και εγκληματικότητα
– Δεν πρέπει να ισλαμοποιηθεί η περιοχή μας


Καλούμε:

– Όλους τους κατοίκους των συνοικιών των Αθηνών
– Όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης
– Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων


Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ιερά Οδό 114, στην είσοδο του σχεδιαζόμενου τεμένους, το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 14.00


το είδα



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Δεν ειναι συναυλία. Δεν ειναι τα Mad βραβεία
Δεν ειναι τηλεοπτικό show

Ειναι ομως Αγώνας για Ελευθερια
Απο ποιους;;;
Απο Ελληνες

Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη Σύνταγμα
Σύνταγμα, Αθήνα


Έλληνες σας καλούμε στην Πλ. Συντάγματος στις 23-10-2016 ημέρα Κυριακη και ώρα 5.00 μ.μ. για να αντισταθούμε στη νέα σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Μας χτυπούν αλύπητα από όλες τις πλευρές και σε όλους τους τομείς της χώρας μας και αυτό που μας χαρακτηρίζει ως λαό είναι η αδιαφορία, η απραξία και η παντελής έλλειψη αντιδράσεως.

Οι λαθρομετανάστες μετατρέπουν πολλά μέρη της χώρας μας σε εμπόλεμη ζώνη και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές. Το κράτος εχθρός ενισχύει ακόμη και με νόμους την σταδιακή εξόντωση του λαού μας.
Όσοι τολμούν από εμάς να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο οι προδότες του τόπου μας ορμούν καταπάνω τους με μένος.
Η παιδεία μας είναι στην ομηρία του Φίλη και των ομοίων του. Η οικονομική κατάσταση της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο. Μας εξοντώνουν σταδιακά και μεθοδευμένα με την υπερφορολόγηση που μας επιβάλλουν, τα άδικα οικονομικά μέτρα, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, την απώλεια των κατοικιών μας, ως και την απώλεια της αξιοπρέπειας μας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ;;;

Ας κάνουμε εμείς την αρχή και θα συμπαρασύρουμε και άλλους μαζί μας στην πορεία. Σε οποιαδήποτε κίνηση και δράση ελληνική πρέπει όλοι να είμαστε μαζί. Ας στηρίξουμε λοιπόν εμείς τους συνέλληνες μας που μας έχουν ανάγκη τώρα. Ας αφιερώσουμε μερικές ώρες από τη ζωή μας για τη ζωή μας.

Γι’ αυτό όλοι μαζί σαν μια γροθιά να ενωθούμε σε αυτό το γενικό κάλεσμα επαγρύπνησης του Ελληνισμού που θα λάβει χώρα στην Πλ. Συντάγματος στις 23-10-2016 ημέρα Κυριακη και ώρα 5.00 μ.μ. και να σταθούμε ενωμένοι απέναντι σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης. Αύριο θα είναι πολύ αργά για όλους μας!!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: ´Ελληνες σε Αυτοάμυνα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ