Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Οι Αμερικάνοι μπλοκάρουν τις έρευνες της EUROPOL για τον Ιωάννη Δραγασάκη (του Ανδρέα). Έως πότε ;

Η αποκάλυψη της εταιρίας (ΕΔΩ) «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» συμφερόντων Ιωάννη Δραγασάκη, Αντιπροέδρου της Έλληνικής Κυβέρνησης, σήμανε συναγερμό στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε και όχι μόνον.  

Η πηγή γνωστοποιήσης – το Lobbystas.gr – θεωρήθηκε και αξιολογήθηκε ως ασφαλής, με αποτέλεσμα την έναρξη έρευνας, κυρίως για τα ευρωπαϊκά κονδύλια που εισπράχτηκαν σε ελληνικό έδαφος μέσω της «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ»…

Η συνέχεια της δημοσιογραφικής έρευνας του lobbystas.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα στοιχείο φωτιά. 

Η καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ορίστηκε να γίνει σε 3 δόσεις. Η τελευταία δόση πληρώθηκε από τον Ιωάννη Δραγασάκη ενώ είχε εκλεγεί ήδη βουλευτής το 2004, το 2005 !!! 

Παραιτήθηκε δε από το δ.σ λίγες μέρες πριν γίνει βουλευτής λόγο ασυμβιβάστου, διατηρώντας ωστόσο τις μετοχές που κατείχε στην εταιρία….



Συνεχίζεται…

http://lobbystas.gr/οι-αμερικανοι-μπλοκαρουν-τησ-ερευνεσ/



ΣΧΕΤΙΚΑ

1. H «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» συμφερόντων Ιωάννη Δραγασάκη (του Ανδρέα) και οι ορκωτοί λογιστές της Attica Bank… 



To 2002 ιδρύθηκε η «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε». Οι συνέταιροι δυο. Μια εταιρία και ένα φυσικό πρόσωπο. Οι «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε» και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ τ ΑΝΔΡΕΑ (ΑΔΤ Χ 172889). Μετοχικό κεφάλαιο 3.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Μεταξύ όλων των άλλων στο καταστατικό της εταιρίας προβλέπεται συμμετοχή – διαχείριση κ.τ.λ, σε διαγωνισμούς, έργα, προγράμματα του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε. Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους Ιωάννη Δραγασάκη, Αριστομένη Μανουρά, Γιώργο Τρικαλινό και Αλέξανδρο Ασημακόπουλο.

Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Δραγασάκης….

Οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές που συνάπτουν την έκθεση ελέγχου στις οικονομικές καταστάσεις –  ισολογισμό, της τράπεζας Αττικής είναι η εταιρία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές»….

Πελάτες της «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε» σήμερα είναι οι εταιρίες:

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ