ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Δείτε με ποιο τρόπο η Attica bank μου ζητά 703.624,79 €Υπότιτλος : Κάποτε ένα καιρό και δυο φεγγάρια ήταν μια τράπεζα. Η Attica bank ( : τίτλος κλεμμένος από το άρθρο του αγωνιστή οικονομικού reporter Lobbystas.gr, που βρίσκεται εδώ)

Δες ξεκάθαρα το κατωτέρω φωτογραφικό υλικό κάνοντας επάνω του κλικ. 


Αφού συμπατριώτη είχα ξεσκεπάσει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας στην τράπεζα Ergasias όπου ξεκίνησα το 1989, κίνηση μετά την οποία πήρα εύσημο μνεία παρουσία ΟΛΟΥ του προσωπικού της Ergasias, από τον αείμνηστο πρόεδρο Κωνσταντίνο Καψάσκη και αφού έκανα τα ανάλογα με μια “μεγάλη Artisti εταιρεία” στην τράπεζα Εργασίας, MA, και στην τράπεζα Πειραιώς που πήγα μετά (και συμπτωματικά πήγε και η … “μεγάλη εταιρεία”), και κατοπινά αφού έδωσα στην Εισαγγελία Πειραιά, αλλά και σε δημοσιογράφους όσα στοιχεία είχα για το “παραδικαστικό Πειραιά”, στοιχεία που αντιμετώπισα άθελά μου μετά από εμπλοκή τότε συγγενικού προσώπου (γεια σου Καρατζά), πήγα στην Attica bank. Εκεί όπου είχα βαθμούς (με άριστα το 10) 8άρια, 9άρια και 10άρια. 


Με μια όμως “συνήθεια” που κουβαλάω μια ζωή. Να μη … παίζω σε λαμογιές και να μη βαριέμαι όταν μου … λένε : “χαλάς την πιάτσα” ή “έχει και για σένα” ή “μη πολύ-κοιτάς τους λογαριασμούς … αυτούς [διαφόρων εκδοτών και ΙΕΚ]” ή “θα φας το κεφάλι σου” ή στο “έχει και για σένα …” κλπ κλπ. Ακόμη και όταν δεχόμουν τηλέφωνα εκφοβισμού από επίορκα κωλόπαιδα της ΕΛΑΣ (γειά σου Ασημάκη … μάγκα … που σε έχω και σε ηχητικό να μου λες πως
είσαι αστυνόμος και όταν σε πίεσα … έγινες υπαστυνόμος και στο τέλος κλαίγοντας μου ζήταγες χάρη να μη το προχωρήσω λέγοντάς μου πως είσαι ένας απλός ανθυπαστυνόμος που πιέστηκε από τους βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ).


Μετά λοιπόν από 13 μεταθέσεις που έφαγα στο κεφάλι μέσα σε 15 μήνες, ήλθαν (αρχικά) 2 μηνύσεις όπου δυνάμει αυτών απολύθηκα από την Attika των Γαμβρίλη, Αντωνόπουλου,

Σταθόπουλου, κλπ και και των διακομματικά πολιτικών τους “πλατών”. Σημειωτέον πως, προ των 13 μεταθέσεις ήμουν δ/ντής στο κατάστημα Τρίπολης, και μετά τις 13 ήμουν υπάλληλος των υπαλλήλων των υπαλλήλων … στο “ψυγείο” …


Απολύθηκα μη έχοντας -έστω- την ευτελή δυνατότητα να πάρω επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ καθώς ο νόμος ορίζει πως : όταν απολυθείς έχοντάς σου καμωμένη μήνυση ο εργοδότης, επίδομα δεν παίρνεις μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Και ο λόγος της “τακτικής” ήταν ένας και μοναδικός. Η πραγματοποίηση του συμβόλαιο εξόντωσης μου !!


Όπως έχω ξαναπεί, δικηγόροι της τράπεζας και της “αιχμής του δόρατος”, οι εξής δύο. Γιάννης Μαντζουράνης (δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου) και Νικόλας Κανελλόπουλος (δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου και μέχρι πρότινος Γ.Γ. του υπουργείου … δικαιοσύνης). 


(Οι κάτωθι φωτογραφίες, με τις αγωγές, κάνοντας κλικ επάνω τους, γίνονται μεγάλες)


Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ