Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Οἱ «Γιατροὶ τοῦ κόσμου» παύουν νὰ ἐξετάζουν μετανάστες

Ἀπόφασις τῶν «γιατρῶν τοῦ κόσμου», νὰ διακόψουν τὴν παροχὴ ὑγειονομικῶν ὑπηρεσιῶν γιατὶ κινδυνεύει ἡ ζωή τους.

Τὰ ῥήμαξαν ὅλα, κλέβουν τὰ πάντα, κατέστρεψαν τὸν καρδιογράφο, κατέστρεψαν τὰ γραφεῖα τους, ἄδειασαν τὸν ἀφρὸ ἑνὸς πυροσβεστῆρος παντοῦ στὸν χῶρο καὶ ἐπὶ πλέον τοῦ πέταξε ἕνας Μαροκινὸς ἕναν πυροσβεστῆρα στὸ κεφάλι.

Ὁ ἄνθρωπος ἐξυπηρετοῦσε ἀπὸ 80 ἔως 100 ἄτομα τὴν ἡμέρα!
Ἀκοῦστε τον!!!


Εὐστρατία Σουραβλᾶ
το είδα

Φρίκη :Ομαδικός βιασμός 16χρονου από Πακιστανούς σε Ηοt-Spot…Κατέγραψαν τον Βιασμό!!!
Τo θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις 17χρονους ομοεθνείς του έπεσε, σύμφωνα με καταγγελία, στο hot spot της Μόριας, 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν.

Συνελήφθησαν οι δράστες βιασμού ανηλίκου υπηκόου Πακιστάν σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μορια Λέσβου

Όπως αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου συνελήφθησαν, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, από
αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι δράστες βιασμού 16χρονου υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της προηγουμένης ημέρας, σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου.

Πρόκειται για τέσσερις (4) ανήλικους υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέργησαν από κοινού και χρησιμοποίησαν απειλές και σωματική βία σε βάρος του ομοεθνή τους, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.

Οι τέσσερις κατηγορούνται ότι με την απειλή άσκησης βίας, φωτογράφιζαν τον 16χρονο την ώρα που τον βίαζαν. Γι’ αυτόν τον λόγο κατασχέθηκαν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Ο παθών εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν οι δράστες πλησίασαν το θύμα και έπειτα από απειλές και εκβιασμούς το βίασαν. Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο 16χρονος Πακιστανός κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που επιχειρεί στο Ηot Spot.

Μετά την καταγγελία, οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και το θύμα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.Οι δράστες οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή ενώ ο 16χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αυτεπάγγελτα αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.


το είδα


Η εμφάνιση μίας νέας οργάνωσης στὴν Κρήτη...

Η «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης» που πέταξε σε διάφορα σημεία της Μεγαλονήσου ανακοινώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ