Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο Πολικός Γορίλας του ΣΕΚ με τις ευλογίες της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Συρίας μας ενημερώνει Νατοϊκά

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος


Το συγκεκριμένο blog ανήκει στο ΣΕΚ και το ανακαλύψαμε από την διαδικτυακή σύγκρουση με τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης και στον κάτοχο του που διατηρεί το ίδιο όνομα με το blog του.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το ιστολόγιο είναι πως γίνεται αναπαραγωγή όλης την Νατοϊκής προπαγάνδας η οποία περιγράφει την επέμβαση των Ιμπεριαλιστών στην Συρία όπως θέλουν οι ίδιοι και οι μισθοφόροι τους να την... εμφανίσουν. Καθόλου περίεργο γεγονός βέβαια αυτό και από την στιγμή που έχουμε να κάνουμε με ένα συνειδητοποιημένο μέλος μίας παρακρατικής οργάνωσης η οποία στήριξε και στηρίζει με κάθε μέσο και τρόπο την ρήξη του ενοχλητικού Άσαντ με την μορφή της αποσταθεροποίησης όπως είχε κάνει ακριβώς το ίδιο στην περίπτωση της Ουκρανίας και της στήριξης του Μαιντάν.

Στην περίπτωση όμως του Πολικού Γορίλα συναντάμε άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχει γίνει από αμέλεια ή εσκεμμένα. Πατώντας πάνω στην ανάρτηση που φιλοξενεί και δείχνει ένα κορίτσι με την μισθοφορική σημαία του FSA και μία
ντουντούκα, υπάρχει ένα λινκ που σε βγάζει κατευθείαν σε ένα hashtag στο Twiter που μεταφέρει τις ειδήσεις η Αμερικάνικη Πρεσβεία της Συρίας (η οποία αγνοώ και την ύπαρξή της και αν είναι κάπου στεγασμένη)






"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Πολικού Γορίλα η αλήθεια για το τι συμβαίνει στα Κινήματα από τα κάτω φανερώνεται αβίαστα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ