ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης


το είδα

Απόστασμα από:
Ο ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. 1o :

"...τι επεδίωκαν και τι επιδιώκουν με την οργανωμένα ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΜΕΝΗ μετανάστευση;
Να βοηθήσουν άραγε στο παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας και της δυστυχίας; Δύσκολο να το πιστέψουμε. Διότι ακραία μαζική φτώχεια, πείνα και πόλεμοι πάντοτε υπήρχαν και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό.
Πέραν αυτού, οι έποικοι στήν Ελλάδα ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑ Ή ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ενώ θα ήταν υπεραρκετοί για να καταστρέψουν την δημογραφία της Ελλάδας με ότι αυτό συνεπάγεται, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Φανταστείτε ένα μερμήγκι πού κάνει οικονομία στο γεύμα του και τελικά είναι έτοιμο να πεθάνει από την πείνα, για να γλυτώσει, υποτίθεται, από την πείνα ένα ελέφαντα. Έτσι του είπανε.
Η εξήγηση του ανθρωπισμού ως κινήτρου, γίνεται παντελώς μη πιστευτή, αν σκεφτούμε ότι την φτώχεια, την πείνα και τους πολέμους, η ίδια η δύση τα προκαλεί, υποδαυλίζει και συντηρεί με ποικίλους τρόπους, με τις μαριονέτες κυβερνήσεις της.
Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΩΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ.
Εδώ να τονίσουμε και το γελοίον του πράγματος, ότι...."

Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ