Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Επιστήμονες της Pfizer σε μυστικά βίντεο λένε ότι η φυσική ανοσία είναι πιθανώς καλύτερη από τον εμβολιασμό για COVID-19

 

γράφει ο Zachary Stieber

Μια τριάδα επιστημόνων της Pfizer καταγράφηκε να μιλάει σε μυστικούς δημοσιογράφους για την ύπαρξη φυσικής ανοσίας στον ιό που προκαλεί τον COVID-19, με έναν από αυτούς να λέει ότι οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί να μην συζητήσουν δημόσια την προστασία.

Η φυσική ανοσία αναφέρεται στην προστασία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι έναντι του ιού του CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) μετά την ανάρρωση από το COVID-19.

«Όταν κάποιος έχει φυσική ανοσία -αφού έπαθε COVID- έχει πιθανώς καλύτερα, μάλλον όχι καλύτερα, αλλά περισσότερα αντισώματα κατά του ιού«, δήλωσε ο Nick Carl, ένας από τους επιστήμονες.

«Έτσι, τα αντισώματά σας είναι πιθανώς καλύτερα σε εκείνο το σημείο απ’ ό,τι με τον εμβολιασμό«, πρόσθεσε αργότερα.

Ο Chris Croce, ένας άλλος επιστήμονας της Pfizer, δήλωσε σε μυστικό δημοσιογράφο ότι οι άνθρωποι προστατεύονται «πιθανώς περισσότερο» από τη φυσική ανοσία σε σύγκριση με τον εμβολιασμό.

«Προστατεύεσαι πιθανότατα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι υπήρξε φυσική αντίδραση«, είπε.

Ένας τρίτος επιστήμονας που φέρεται να εργάζεται για την Pfizer, ο Rahul Khandke, δήλωσε ότι

οι εργαζόμενοι έπρεπε να παρακολουθήσουν πολλά σεμινάρια όπου τους έλεγαν ότι το εμβόλιο της εταιρείας είναι ασφαλέστερο από το να κολλήσεις COVID-19 και ότι δεν μπορούν να συζητήσουν τις διαφορές δημοσίως.

«Λογικά όμως, αν έχετε συσσωρευμένα αντισώματα, θα πρέπει να μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε συσσωρευμένα αντισώματα. Δεν ξέρω, δυνητικά αυτό δεν φαίνεται τόσο τρελό», δήλωσε.

Οι επιστήμονες μιλούσαν σε μυστικούς δημοσιογράφους του Project Veritas, μιας μη κερδοσκοπικής ομάδας δημοσιογράφων.

Η Pfizer δεν απάντησε σε ηλεκτρονικό ή φωνητικό ταχυδρομείο για να σχολιάσει.

Η εταιρεία παράγει το πιο διαδεδομένο εμβόλιο COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες από 230 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί από τις 5 Οκτωβρίου. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αγοράζει τα εμβόλια COVID-19 από τις εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson και τα παρέχει δωρεάν στους Αμερικανούς που τα λαμβάνουν. Οι εταιρείες έχουν κλειδώσει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022 και είναι έτοιμες να βγάλουν άλλα δισεκατομμύρια από τα ενισχυτικά εμβόλια.

Σε αυτή την εικόνα από βίντεο, ο Nick Carl, επιστήμονας της Pfizer, φαίνεται σε μια μη χρονολογημένη καταγραφή μυστικού βίντεο. (Ευγενική χορηγία του Project Veritas)

Δημοσιεύονται όλο και περισσότερες μελέτες που δείχνουν την ισχύ της φυσικής ανοσίας, ιδίως σε ορισμένες ομάδες. Ορισμένοι ειδικοί λένε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι παρόμοια ή καλύτερη από τον εμβολιασμό. Αλλά οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι και ορισμένοι άλλοι εμπειρογνώμονες λένε ότι πρακτικά όλοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο, ανεξάρτητα από προηγούμενη μόλυνση. Υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια ενισχύουν την προστασία που παρέχεται από την ανάρρωση.

Τα στελέχη των κατασκευαστών εμβολίων, όπως η Pfizer, σπάνια, αν όχι ποτέ, συζητούν για τη φυσική ανοσία.

Ο Croce εργάζεται για την Pfizer ως επιστήμονας έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων, σύμφωνα με μια αρχειοθετημένη έκδοση του λογαριασμού του στο Twitter, ο οποίος διαγράφηκε μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο του Project Veritas.

«Είμαι #pfizerproud που ανήκω σε μια εταιρεία που κατανοεί ότι η βοήθεια των ασθενών είναι κάτι περισσότερο από την ιατρική, είναι η βελτίωση του υγειονομικού αλφαβητισμού, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζονται πτυχίο ιατρικής ή θησαυρό για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη», έγραψε σε μια ανάρτηση.

Ο Καρλ είναι βιοχημικός της Pfizer με έδρα τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο. Αναφέρεται ότι ξεκίνησε στην εταιρεία τον Αύγουστο. Ο Καρλ αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια που έκανε κατ’ ιδίαν στον Τζέιμς Ο’Κίφι, τον επικεφαλής του Project Veritas, όταν τον πλησίασαν σε ένα εστιατόριο.

Δε βρέθηκε επιβεβαίωση της απασχόλησης του Khandke στην Pfizer.

Ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.), γιατρός, δήλωσε ότι τα μυστικά βίντεο ισοδυναμούν με μια «βόμβα αλήθειας»!

«Οι επιστήμονες της Pfizer παραδέχονται ειλικρινά ότι η φυσικά αποκτηθείσα ανοσία στο COVID είναι ίση ή καλύτερη από το εμβόλιο», έγραψε ο Paul στο Twitter.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Epoch Times

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.