Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ύποπτη σιωπή από τα ΜΜΕ. Αναφέρουν την Σουηδία, αλλά ποτέ την επιτυχία της Φλόριντα κατά του Covid. Πολιτικοί οι λόγοι;

Του Jack Phillips

Η Φλόριντα αυτή την εβδομάδα βρέθηκε με το χαμηλότερο ποσοστό κρουσμάτων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρόλο που δεν έχει καμία πολιτειακή εντολή μάσκας ή εμβολιασμού, δήλωσε το γραφείο του κυβερνήτη Ρον ΝτεΣάντις.

«Χωρίς υποχρεωτικότητα ή lockdowns, τα κρούσματα COVID-19 στη Φλόριντα έχουν μειωθεί κατά 90 τοις εκατό από τον Αύγουστο», ανέφερε ο ΝτεΣάντις σε ενημέρωση την Τετάρτη. «Εκτός από τα κρούσματα, οι νοσηλείες έχουν πέσει κατακόρυφα στην πολιτεία μας. Αυτό έχει επιτευχθεί με τη διάθεση μονοκλωνικών θεραπειών αντισωμάτων και εμβολίων ευρέως σε όλη την πολιτεία μας, προστατεύοντας παράλληλα τους πολίτες της Φλόριντας από την κυβερνητική εξαπάτηση».

Τα στοιχεία που παρείχε το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα δείχνουν ότι η πολιτεία έχει εννέα κρούσματα ανά 100.000 ανθρώπους -όσο και η Χαβάη- επειδή είναι η πολιτεία με το χαμηλότερο ποσοστό κρουσμάτων. Τα εδάφη των ΗΠΑ, όπως

οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, το Πουέρτο Ρίκο, η Αμερικανική Σαμόα και οι Βόρειες Μαριάνες Νήσοι είχαν χαμηλότερα ποσοστά κρουσμάτων, ενώ ο μέσος όρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 21 κρούσματα ανά 100.000 ανθρώπους, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Από τον Αύγουστο, σύμφωνα με το γραφείο του ΝτεΣάντις, τα κρούσματα COVID-19 στα παιδιά του σχολείου μειώθηκαν κατά περίπου 87 τοις εκατό, ενώ τα κρούσματα σε ενήλικες ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών μειώθηκαν κατά 93 τοις εκατό.

Φέτος, ο ΝτεΣάντις προσπάθησε να επιβάλει πρόστιμα σε επιχειρήσεις και ιδρύματα που επιβάλλουν εντολές εμβολιασμού κατά του COVID-19 και, μεταξύ άλλων οδηγιών, κινήθηκε επίσης για να εμποδίσει τα σχολεία να απαιτούν από τους μαθητές να φορούν μάσκες στις εγκαταστάσεις τους.

Ωστόσο, η στάση του Ρεπουμπλικάνου κυβερνήτη κατά των εντολών εμβολιασμού και μασκών έχει προκαλέσει σημαντικές επικρίσεις από την κυβέρνηση Μπάιντεν και αξιωματούχων υγείας του Λευκού Οίκου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν τα κρούσματα COVID-19 αυξήθηκαν στη Φλόριντα, ο ΝτεΣάντις -και η προσέγγισή του απέναντι στην πανδημία- συχνά προσέλκυσαν αρνητικά πρωτοσέλιδα.

Αξιωματούχοι υγείας στην πολιτεία δήλωσαν ότι η Φλόριντα έχει τώρα μεταξύ των χαμηλότερων κρουσμάτων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα στοιχεία που παρείχε η πολιτεία τη Δευτέρα δείχνουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το νοσοκομείο Sunshine πλησίασε κάποτε τους 17.000 ασθενείς με COVID-19 που νοσηλεύτηκαν σε μια περίοδο. Τώρα, υπάρχουν λιγότεροι από 2.300, σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομείων της Φλόριντα.

«Είδαμε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα που είπε ότι περίπου το 80 τοις εκατό του πληθυσμού έχει κάποιο είδος αντισωμάτων που πλησιάζει την ανοσία της αγέλης, οπότε εκεί ακριβώς θέλαμε να φτάσουμε», δήλωσε ο Άλαν Χάρις, Διευθυντής Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Σεμινόλ, στο Fox35 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη, ο ΝτεΣάντις και άλλοι ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, της NASA, του Διοικητή της NASA Μπιλ Νέλσον και αρκετών εντός του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την εντολή υποχρεωτικότητας για εργαζόμενους και εργολάβους, η οποία ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο τον προηγούμενο μήνα.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι η NASA και άλλες υπηρεσίες «που συχνά [συνάπτουν] συμβάσεις με τη Φλόριντα, έχουν τρέχουσες συμβατικές σχέσεις με τη Φλόριντα και θα συνεχίσουν να επιδιώκουν να επιβάλουν τις παράνομες απαιτήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν στη Φλόριντα».

Πηγή: theepochtimes.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »