Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ο εθνοφοβικός και ελληνοφοβικός κοβιντ

ο εθνοφοβικός και ελληνοφοβικός κοβιντ
… δεν εξηγείται αλλιώς: ο κοβιντ πρέπει να έχει συγκεκριμένη ιδεολογία απόλυτα ρατσιστική προς οτιδήποτε εθνικό και ελληνικό. Γιατί για σχεδόν δύο χρόνια τώρα, σαν λυσσασμένο σκυλί παθαίνει κρίσεις λύσσας όποτε υπάρχει εθνική επέτειος και σπεύδει να την ακυρώσει. Από την άλλη, όχι απλώς δέχεται αλλά επιδοκιμάζει οποιεσδήποτε άλλες παρελάσεις και εκδηλώσεις είναι στο πλαίσιο της νέας τάξης και του πολυπολιτισμού (δηλαδή του εξισλαμισμού της χώρας).

Και επειδή αυτός δεν έχει εγκέφαλο αλλά ούτε και ευφυία ώστε να μεροληπτεί προκλητικά και να μισεί οτιδήποτε ελληνικό, ουσιαστικά ως καλά εκπαιδευμένο σκυλί εκφράζει και εκτελεί τις εντολές των χειριστών του. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τις χυδαία μικρόνοες μαριονέτες που απαρτίζουν το ανθελληνικό κατεστημένο που με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θεωρεί πως μπορεί να σβήσει τις εθνικές μνήμες και να μετατρέψει τη χώρα σε ένα πολυπολιτιστικό αχταρμά.

Θα πρέπει να θυμούνται όμως ότι οι μνήμες αυτές είναι τόσο βαθιά ριζωμένες στις πολλές χιλιετίες ιστορίας του Ελληνισμού και δεν ξεριζώνονται με τίποτα – ούτε καν με τον βιολογικό αφανισμό όλων των Ελλήνων. Γιατί το Ελληνικό Πνεύμα είναι

το αποκορύφωμα της σοφίας και της σκέψης και είναι αυτό (που είτε τους αρέσει είτε όχι) κινεί κάθε πτυχή του κόσμου μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Επιπλέον θα πρέπει να θυμούνται ότι τα λυσσασμένα σκυλιά δεν ζουν πολύ και έχουν ένα σύντομο προδιαγεγραμμένο τέλος. Μπορεί βέβαια να εκπαιδεύσουν άλλο σκυλί (τώρα που ο σκύλος κοβιντ πνέει τα λοίσθια) εξίσου ή και περισσότερο εθνοφοβικό και ελληνοφοβικό, αλλά ως πότε οι άνθρωποι θα δίνουν βάση στα γαβγίσματα όταν το DNA και η ψυχή πάλλονται από αυτό το μυστικιστικό μεγαλείο που διαπερνάει τους αιώνες και τις χιλιετίες και που απλόχερα εκπέμπει κάθε σπιθαμή αυτού του ιερού τόπου;

………………..

  • Hellas: Gaia’s kinesis (Ελλάς: της γης κίνηση)
    ένα ποίημα με ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούν στην αγγλική

στον ορίζοντα του χρόνου
μία μελωδική ραψωδία στον αέρα
των μυθολογιών και των ιστοριών
μία ηχώ ανάμεσα στις εποχές
η γένεση της επικής αρμονίας
το πανόραμα του λόγου και της πράξης
η έμφαση στη φιλοσοφία
η κρυστάλλωση του θριάμβου
η Νίκη της εκστατικής ενέργειας
της φαντασίας και του έρωτα
εσύ Ελλάς
η Ακρόπολις του κόσμου
αγγελικό είδωλο
της γης κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »