Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Προς διάλυση η Νέα Υόρκη από τις υποχρεωτικότητες. Σκουπίδια και αύξηση της εγκληματικότητας παντού

Τη Δευτέρα θα τεθεί σε ισχύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης η εντολή του δημάρχου Bill DeBlasio για τα εμβόλια.

Πάνω από το ένα τρίτο των αστυνομικών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα τους επιτραπεί να εργαστούν από τη Δευτέρα.
Το 22% των πυροσβεστών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα μπορούν να εργαστούν από τη Δευτέρα.

Ο DeBlasio πέρασε την εντολή για το εμβόλιο παρά την έξαρση του αριθμού των ληστειών και των ληστειών στο μετρό.
Η Daily Mail ανέφερε:

Η πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει έξαρση της εγκληματικότητας, ελλείψεις σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σωρούς σκουπιδιών στους δρόμους ενόψει της προθεσμίας για το εμβόλιο COVID που λήγει τη Δευτέρα για τους εργαζόμενους της πόλης.


Τα στοιχεία δείχνουν ότι

το 22% των 36.000 αστυνομικών της πόλης, το 35% των 10.951 πυροσβεστών του “Μεγάλου Μήλου” και το 20% των 10.000 ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης της πόλης -εκ των οποίων περίπου 4.300 απασχολούνται στην πυροσβεστική- δεν έχουν επίσης εμβολιαστεί ακόμη.

ny 1

Σχεδόν το ένα τέταρτο – 23% – των 7.200 ένστολων εργαζομένων στην καθαριότητα της πόλης παραμένουν ανεμβολίαστοι, με τα στοιχεία να προκαλούν φόβους για τεράστιες ελλείψεις σε βασικούς εργαζόμενους τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: TGP

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »