Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ρεπορτάζ της WSJ αποκαλύπτει ότι οι υπάλληλοι του Facebook είναι πρόθυμοι να κλείσουν πατριωτικά ΜΜΕ

Τον Νοέμβριο του 2016 το The Gateway Pundit κατατάχθηκε στην πρώτη τετράδα των συντηρητικών μέσων με μεγάλη επιρροή κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016.
Τον Ιανουάριο του 2017 το Facebook, η Google και το Twitter διεξήγαγαν εκστρατεία για να μας αφαιρέσουν την επισκεψιμότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και τα κατάφεραν.

Η στοχοποίηση των συντηρητικών μέσων ενημέρωσης από το Facebook ήταν τόσο σοβαρή που ο Jim Hoft του The Gateway Pundit μίλησε στο Κογκρέσο το 2018 για την κρίση.

Τώρα αυτό…
Ρεπορτάζ της Wall Street Journal επιβεβαιώνει τη συνεχιζόμενη προκατάληψη του Facebook κατά των συντηρητικών Αμερικανών. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μια μεγάλη ιστοσελίδα όπως το The Gateway Pundit ή μια μικρή προσωπική σελίδα, αν αναφέρεστε θετικά για τον Πρόεδρο Τραμπ ή το Αμερικανικό μεγαλείο, τελικά ο λογαριασμός σας θα στοχοποιηθεί, θα λογοκριθεί ή θα κλείσει.

Το δημοσίευμα της WSJ αποκαλύπτει την τρέλα του προσωπικού του Facebook – προφανώς η σωστή αναφορά ότι

η BLM κατέστρεφε την επιχειρηματική περιοχή της Μινεάπολης πυροδότησε τους νεαρούς τρελούς του προσωπικού. Η αλήθεια είναι ρητορική μίσους για αυτούς τους τρυφερούς μαρξιστές.

Το Facebook έχει διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του συντηρητικού περιεχομένου από τις σελίδες και τις πλατφόρμες ειδήσεων. Λίγες επιλογές παραμένουν. Το Facebook θα επισημάνει συντηρητικά άρθρα όπως αυτά του The Gateway Pundit ως ψευδείς ειδήσεις, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθεί η ακρίβειά τους σε λίγες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες.

Το Facebook προειδοποιεί τους ανθρώπους μακριά από τη σελίδα μας. Δεν θέλουν συντηρητικούς στην πλατφόρμα τους.

Το Facebook έχει βαλθεί να μετατρέψει την Αμερική σε ένα κομμουνιστικό σύστημα όπως η Κίνα, όπου ο καθένας κερδίζει μια βαθμολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό συμβαίνει ήδη στην Αμερική σήμερα. Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι απρόθυμο να αναλάβει δράση.

Οι Keach Haley και Jeff Horwitz στην Wall Street Journal ανέφεραν:

Τον Ιούνιο του 2020, όταν η Αμερική συγκλονιζόταν από τις διαμαρτυρίες για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από τα χέρια ενός αστυνομικού της Μινεάπολης, ένας υπάλληλος του Facebook ανάρτησε ένα μήνυμα στον πίνακα συζητήσεων της εταιρείας για τη φυλετική δικαιοσύνη: “Βγάλτε το Breitbart από το News Tab.

Το News Tab είναι μια λειτουργία που συγκεντρώνει και προωθεί άρθρα από διάφορους εκδότες, τα οποία επιλέγονται από το Facebook FB, . Το μήνυμα του υπαλλήλου περιελάμβανε στιγμιότυπα οθόνης από τίτλους στην ιστοσελίδα τoυ Breitbart, όπως “Minneapolis Mayhem: Riots in Masks”, “Massive Looting, Buildings in Flames, Bonfires!” και “BLM Protesters Pummel Police Cars on 101”.

Ο υπάλληλος είπε ότι ήταν “εμβληματικές μιας συντονισμένης προσπάθειας στο Breitbart και σε παρόμοιες υπερκομματικές πηγές (καμία από τις οποίες δεν ανήκει στην καρτέλα News) να παρουσιάσουν τους μαύρους Αμερικανούς και τα κινήματα υπό την ηγεσία των μαύρων με πολύ αρνητικό τρόπο”, σύμφωνα με γραπτές συνομιλίες στο σύστημα επικοινωνίας του γραφείου του Facebook που εξέτασε η Wall Street Journal. Πολλοί άλλοι εργαζόμενοι συνέχισαν να συμφωνούν.

Στην ίδια συνομιλία, ένας ερευνητής της εταιρείας δήλωσε ότι οποιαδήποτε βήματα με στόχο την απομάκρυνση του Breitbart -ενός δεξιού εκδότη δημοφιλούς στους υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ- θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν εσωτερικά εμπόδια λόγω των πιθανών πολιτικών αντιδράσεων. “Στην καλύτερη περίπτωση, θα ήταν μια πολύ δύσκολη πολιτική συζήτηση”, δήλωσε ο ερευνητής.

Το Facebook επέλεξε να διατηρήσει το Breitbart στην καρτέλα News Tab.

Πηγή: TGP

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »