Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Περισσότεροι από 200.000 έχουν ήδη πεθάνει από το εμβόλιο για το COVID στις ΗΠΑ

 

Πατήστε στην εικόνα να δείτε το σχετικό βίντεο

Αναλύει ο Δρ. Joseph Mercola

Χθες, 8 Οκτωβρίου 2021, δημοσίευσα μια αποκλειστική συνέντευξη του Highwire με την Deborah Conrad, βοηθό γιατρού που αποκαλύπτει τις παρενέργειες από το COVID και το γεγονός ότι αυτοί οι τραυματισμοί σπάνια αναφέρονται λόγω του ελαττωματικού σχεδιασμού της βάσης δεδομένων VAERS.

Σήμερα σας περιμένει ένα ακόμη βίντεο-βόμβα: «Μυστικά εμβολίων: COVID Crisis». Πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο της σειράς «The False Narrative Takedown Series», παραγωγής του Steve Kirsch, εκτελεστικού διευθυντή του COVID-19 Early Treatment Fund.

Το «Vaccine Secrets» συμπληρώνει και υποστηρίζει όλα όσα μοιράστηκε η Conrad στη συνέντευξή της, οπότε συνιστώ ανεπιφύλακτα να αποθηκεύσετε αυτά τα αρχεία στον υπολογιστή σας και να τα παρακολουθήσετε και τα δύο. Και τα δύο είναι διαθέσιμα στο Bitchute.

Πόσοι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια COVID;

Σύμφωνα με τον Kirsch, τα εμβόλια COVID έχουν ήδη σκοτώσει περίπου 200.000 Αμερικανούς, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους 15.386 θανάτους που αναφέρθηκαν στο

Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.1 Μπορείτε να βρείτε όλη την έρευνα για το Επεισόδιο 1 της σειράς «False Narrative Takedown» στο SKirsch.io/vaccine-resources.2

Όπως σημειώνει ο Kirsch, η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Dr. Rochelle Walensky ισχυρίζεται ότι δεν έχει βρεθεί καμία αιτιολογική σχέση για κανέναν από αυτούς τους θανάτους. Δεν λέει ψέματα, καθ’ εαυτήν. Αλλά δεν λέει επίσης όλη την αλήθεια.

Μέχρι στιγμής, το CDC δεν έχει διαπιστώσει ότι κάποιος θάνατος προκλήθηκε άμεσα από την ένεση COVID, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ενέσεις δεν έχουν σκοτώσει κανέναν. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Kirsch ξεκινά να προσδιορίσει αν υπάρχουν αποδείξεις αιτιώδους συνάφειας και, αν ναι, ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων.

Μπορούν τα δεδομένα VAERS να αποδείξουν την αιτιότητα;

Η μεγάλη διαφορά, επισημαίνει ο Kirsch, είναι ότι το CDC επιμένει ότι το VAERS, ως σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, δεν μπορεί να αποδείξει (ή να διαψεύσει) την αιτιότητα. Ο Kirsch υποστηρίζει ότι αυτό είναι ψευδές. Η ιδέα ότι το VAERS δεν μπορεί να αποδείξει την αιτιότητα είναι μέρος του πώς και γιατί το CDC μπορεί να ισχυριστεί ότι κανένας από τους θανάτους δεν αποδίδεται στην ένεση COVID.

Για να αποδείξει την άποψή του, ο Kirsch παραθέτει την ακόλουθη αναλογία: Ας υποθέσουμε ότι κάνετε ένα εμβόλιο δύο δόσεων. Μετά την πρώτη δόση δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά μετά τη δεύτερη δόση, οι άνθρωποι πεθαίνουν μέσα σε 24 ώρες από εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (DVT). Όταν εξετάζετε τα δεδομένα VAERS, αυτό που θα βρίσκατε είναι ότι δεν υπάρχουν αναφορές που να σχετίζονται με την πρώτη δόση, και ένα εξάνθημα θανάτων μετά τη δεύτερη δόση, και όλα μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα και με την ίδια αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το CDC, δεν μπορείτε να αποδώσετε καμία απολύτως αιτιώδη συνάφεια από αυτό. Γι’ αυτούς, είναι απλώς τυχαίο το γεγονός ότι όλοι πέθαναν μετά τη δεύτερη δόση και από την ίδια πάθηση και όχι από την πρώτη δόση ή από άλλη πάθηση

Ο Kirsch υποστηρίζει ότι η αιτιώδης συνάφεια ΜΠΟΡΕΙ να εντοπιστεί από αυτού του είδους τα δεδομένα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια άλλη εξήγηση για το γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν ακριβώς 24 ώρες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Για παράδειγμα, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι άνθρωποι με, ας πούμε, μη διαγνωσμένες καρδιακές παθήσεις θα πέθαιναν ακριβώς 24 ώρες μετά τη λήψη μιας δεύτερης δόσης εμβολίου; Ή ότι άτομα με αδιάγνωστο διαβήτη θα πέθαιναν ακριβώς 24 ώρες μετά τη δεύτερη δόση τους;

Γιατί όχι μετά την πρώτη δόση, ή δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση, ή οποιονδήποτε άλλο τυχαίο αριθμό ωρών ή ημερών, ή για άλλη τυχαία αιτία θανάτου; Γιατί οι άνθρωποι να πεθαίνουν τυχαία από την ίδια πάθηση την ίδια ακριβώς ώρα, ξανά και ξανά;

Το πρόγραμμα εμβολιασμού πρέπει να σταματήσει αμέσως

Σύμφωνα με τον Kirsch, το πρόγραμμα εμβολιασμού πρέπει να σταματήσει αμέσως, καθώς τα στοιχεία VAERS δείχνουν ότι περισσότεροι από 200.000 Αμερικανοί έχουν ήδη πεθάνει και περισσότεροι από 2 εκατομμύρια έχουν τραυματιστεί σοβαρά από τα εμβόλια. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Kirsch και ολόκληρη η οικογένειά του έκαναν από νωρίς το εμβόλιο COVID, οπότε δεν προέρχεται από θέση «κατά των εμβολίων».

Ο τερματισμός των εμβολιασμών δεν θα σήμαινε καταστροφή όσον αφορά το να επιτραπεί η ανεξέλεγκτη εξάπλωση του COVID-19, καθώς τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ασφαλή και αποτελεσματικά πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει, τόσο στο σπίτι όσο και στο νοσοκομείο. Αυτές οι θεραπείες λειτουργούν επίσης για όλες τις παραλλαγές.

Σύμφωνα με τον Kirsch, το CDC, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας «διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με το εμβόλιο έναντι της πρώιμης θεραπείας». Με λίγα λόγια, αυτοί οι οργανισμοί λένε το εντελώς αντίθετο από αυτό που ισχύει – κλασική οργουελιανή διγλωσσία.

Ισχυρίζονται ότι οι ενέσεις COVID είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, ενώ τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, και λένε ότι δεν υπάρχει ασφαλής και αποτελεσματική έγκαιρη θεραπεία, κάτι που είναι σαφώς ψευδές. Την ίδια στιγμή, οι ιατρικές μας ελευθερίες αφαιρούνται με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας – και όλα αυτά ενώ ένας τεράστιος αριθμός θανάτων επιτρέπεται να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Ο Kirsch είναι τόσο σίγουρος για τις αναλύσεις του, που προσέφερε μια ακαδημαϊκή επιχορήγηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον μπορέσει να αποδείξει ότι η ανάλυσή του είναι λανθασμένη κατά έναν παράγοντα τετραπλάσιο ή περισσότερο. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει εμφανιστεί για να διεκδικήσει το βραβείο. Έχει προσφέρει ακόμη και 1 εκατομμύριο δολάρια σε οποιονδήποτε αξιωματούχο είναι πρόθυμος απλώς να συζητήσει δημόσια μαζί του για τα δεδομένα, και κανείς δεν έχει αποδεχθεί την πρόκληση.

Όπως σημειώνει ο Kirsch, «έχουμε αντικαταστήσει τις συζητήσεις ως τρόπο επίλυσης των επιστημονικών διαφωνιών … με την κυβερνητική λογοκρισία και τον εκφοβισμό». Οι ιατρικές συστάσεις καθοδηγούνται πλέον επίσης από τον Λευκό Οίκο και όχι από τους ίδιους τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και τους γιατρούς.

Επισκόπηση ψευδών αφηγημάτων

Σε αυτό τοΟι ενέσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές
Κανείς δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο COVID
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VAERS για να προσδιορίσετε την αιτιώδη συνάφεια
Η πρωτεΐνη αιχμής SARS-CoV-2 είναι αβλαβής
Μόνο λίγες ανεπιθύμητες ενέργειες σχετίζονται με τα εμβόλια και είναι όλες «ήπιες» επεισόδιο, ο Kirsch εξετάζει πέντε εσφαλμένα αφηγήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων COVID, δηλαδή ότι:

  1. Οι ενέσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές
  2. Κανείς δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο COVID
  3. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VAERS για να προσδιορίσετε την αιτιώδη συνάφεια
  4. Η πρωτεΐνη αιχμής SARS-CoV-2 είναι αβλαβής
  5. Μόνο λίγες ανεπιθύμητες ενέργειες σχετίζονται με τα εμβόλια και είναι όλες «ήπιες»

Επίσης, εξετάζει τα πέντε ψευδή αφηγήματα σχετικά με το ποιες είναι οι λύσεις:

  1. Τα εμβόλια είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η πανδημία. Επομένως, απαιτούνται εντολές για εμβόλια
  2. Οι μάσκες λειτουργούν
  3. Οι πρώιμες θεραπείες δεν αποδίδουν
  4. Η ιβερμεκτίνη είναι επικίνδυνη

Η ένεση COVID σκοτώνει πέντε φορές περισσότερους ανθρώπους από ό,τι σώζει

Ο Kirsch επικαλείται πληροφορίες από τον Dr. Peter Schirmacher, επικεφαλής παθολόγο στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, ο οποίος αναγνωρίζεται ως ένας από τους 100 κορυφαίους παθολόγους στον κόσμο.

Ο Schirmacher έκανε αυτοψίες σε 40 ασθενείς που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από το εμβόλιο COVID και διαπίστωσε ότι το 30% έως 40% αυτών οφειλόταν οριστικά στην ένεση, καθώς δεν υπήρχε άλλη υποκείμενη παθολογία που θα μπορούσε να προκαλέσει τους θανάτους. Τώρα, δεν απέκλεισε ότι το 100% των θανάτων θα μπορούσε να έχει προκληθεί από τα εμβόλια. Απλώς δεν μπορούσε να το αποδείξει με βεβαιότητα.

Υπάρχει επίσης η εξάμηνη μελέτη της Pfizer, η οποία περιελάμβανε 44.000 άτομα. Κατά τη διάρκεια της τυφλής περιόδου της μελέτης, οι θάνατοι ήταν σχεδόν ίσοι – 15 θάνατοι στην ομάδα του εμβολίου και 14 στην ομάδα ελέγχου. Έτσι, μία ζωή σώθηκε από το εμβόλιο.

Στη συνέχεια, όμως, αφού η μελέτη ξετυφλώθηκε και προσφέρθηκε το εμβόλιο στους μάρτυρες, άλλοι τρεις από την αρχική ομάδα του εμβολίου πέθαναν μαζί με δύο αρχικούς λήπτες εικονικού φαρμάκου που επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο. Κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με το «εμβόλιο» της Pfizer, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει από τι πέθαναν στην πραγματικότητα.

Έτσι, ο τελικός απολογισμός κατέληξε σε 20 θανάτους στην ομάδα του εμβολίου και 14 θανάτους στην ομάδα ελέγχου. Αυτό που μας λέει είναι ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν προσφέρει κανένα όφελος από την ολική θνησιμότητα. Το εμβόλιο έσωσε μια ζωή και σκότωσε έξι, γεγονός που μας δίνει ένα καθαρό αρνητικό ποσοστό θνησιμότητας. Η πραγματικότητα είναι ότι πέντε φορές περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται από το εμβόλιο απ’ ό,τι σώζονται από αυτό.

Πώς να υπολογίσετε την υπερβολική θνησιμότητα

Στο βίντεο, ο Kirsch εξηγεί πώς μπορεί ο καθένας να υπολογίσει τον αριθμό των θανάτων από πυροβολισμούς COVID χρησιμοποιώντας τα δεδομένα VAERS. Αυτό που εξετάζουμε εδώ είναι οι υπερβολικοί θάνατοι, όχι οι θάνατοι στο παρασκήνιο ανθρώπων που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως από φυσική αιτία, όπως το γήρας. Συνοπτικά, αυτό γίνεται με:

  1. Καθορισμός της τάσης αναφοράς
  2. Προσδιορισμός του αριθμού των εγχώριων θανάτων στη βάση δεδομένων VAERS
  3. Προσδιορισμός του παράγοντα υποδήλωσης σοβαρών συμβάντων
  4. Προσδιορισμός του ποσοστού θανάτων υποβάθρου, δηλαδή όλων των θανάτων που αναφέρθηκαν στην VAERS ανά έτος
  5. Υπολογισμός του αριθμού των υπερβολικών θανάτων

Τέλος, θα επικυρώσετε τα ευρήματά σας χρησιμοποιώντας ανεξάρτητες μεθόδους ή συγκρίνοντας τα με αυτά που έχουν βρει άλλοι. Βήμα προς βήμα οδηγίες και υπολογισμούς μπορείτε να βρείτε στο έγγραφο με τίτλο «Εκτίμηση του αριθμού των θανάτων από εμβόλια στην Αμερική».3

Πάνω από 200.000 έχουν πιθανότατα σκοτωθεί από τα εμβόλια

Μεταξύ της τεκμηρίωσης στην ιστοσελίδα του και του βίντεο, μπορείτε να πάρετε μια λεπτομερή σε βάθος κατανόηση του πώς να το κάνετε αυτό και πώς ο Kirsch κατέληξε στα συμπεράσματα που έγιναν. Εδώ, θα δώσω απλώς μια συνοπτική παρουσίαση των υπολογισμών και των συμπερασμάτων του Kirsch:

  1. Προδιάθεση για αναφορά = ίδια με τα προηγούμενα έτη
  2. Αριθμός εγχώριων θανάτων στη βάση δεδομένων VAERS = 6.167 από τις 27 Αυγούστου 2021
  3. Συντελεστής υπο-αναφοράς για τα σοβαρά συμβάντα = 41 (δηλ. για κάθε 41 συμβάντα, μόνο ένα αναφέρεται)
  4. Υπόβαθρο VAERS ποσοστό θανάτων = 500 ανά έτος (αυτός ο αριθμός θανάτων υπόβαθρου θα αφαιρεθεί δύο φορές, καθώς οι περισσότεροι λήπτες COVID jab λαμβάνουν δύο δόσεις. Αυτό μας δίνει μια πολύ συντηρητική εκτίμηση)
  5. Υπολογισμός υπερβολικών θανάτων = (6.167 – 2 x 500) x 41 = 212.000 υπερβολικοί θάνατοι

Χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους υπολογισμού, ο Kirsch εκτιμά συντηρητικά ότι περισσότεροι από 300.000 Αμερικανοί έχουν επίσης υποστεί μόνιμη αναπηρία από τις ενέσεις COVID. Οι εκτιμήσεις αυτές έχουν επικυρωθεί από τέσσερις ομάδες ερευνητών που χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους. (Κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποίησε δεδομένα VAERS).

«Εάν είστε κάτω των 50 ετών, ο κίνδυνος να πεθάνετε από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από την πιθανότητα να πεθάνετε από το COVID-19.»

Ο Kirsch επιδεικνύει επίσης έναν άλλο υπολογισμό για να δείξει ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό,τι η πραγματική μόλυνση COVID-19. Αυτός ο υπολογισμός δείχνει επίσης ότι εάν είστε κάτω των 50 ετών, ο κίνδυνος να πεθάνετε από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από την πιθανότητα να πεθάνετε από το COVID-19, οπότε δεν έχει νόημα από άποψη κινδύνου-οφέλους να κάνετε το εμβόλιο εάν είστε κάτω των 50 ετών.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο κίνδυνος φυσικής μόλυνσης μειώνεται εκθετικά με την πάροδο του χρόνου (καθώς αυξάνεται η φυσική ανοσία της αγέλης, η πιθανότητα μόλυνσης μειώνεται περίπου στο μισό κάθε χρόνο), οι κίνδυνοι του εμβολίου COVID ξεπερνούν γρήγορα κάθε πιθανό όφελος με κάθε χρόνο που περνάει.

Παραδείγματα ανεπιθύμητων συμβάντων

Ο Kirsch ανέλυσε επίσης τα ανεπιθύμητα συμβάντα ανά σύμπτωμα, υπολογίζοντας το ποσοστό με το οποίο εμφανίζονται μετά τα εμβόλια COVID σε σύγκριση με το μέσο ποσοστό που παρατηρήθηκε για όλα τα άλλα εμβόλια μαζί από το 2015- έως το 2019 για τις ηλικίες 20 έως 60 ετών. Ακολουθεί ένα δείγμα:4

  • Πνευμονική εμβολή, εμφανίζεται με ρυθμό 473 φορές υψηλότερο από τον κανονικό ρυθμό εμφάνισης (δηλ., εάν υπήρχε ένα περιστατικό πνευμονικής εμβολής που αναφέρθηκε στο VAERS κατά μέσο όρο για όλα τα εμβόλια, υπήρχαν 473 περιστατικά μετά από μια ένεση COVID).
  • Εγκεφαλικό επεισόδιο, 326 φορές υψηλότερη
  • Βαθιά φλεβική θρόμβωση 264,3 φορές υψηλότερη
  • Σκωληκοειδίτιδα 145,5 φορές υψηλότερη
  • Νόσος του Πάρκινσον 55 φορές υψηλότερη
  • Τυφλότητα 29,1 φορές υψηλότερη
  • Κώφωση 44,7 φορές υψηλότερη
  • Θάνατος 58,1 φορές υψηλότερη

Είναι ενδιαφέρον ότι η πιο συχνή αιτία θανάτου σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών που έλαβαν την ένεση COVID ήταν η πνευμονική εμβολή. Αυτό διαπιστώθηκε από τη Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Εμβολιασμού (ACIP) του CDC μετά από ανάλυση των θανάτων 14 παιδιών. Σύμπτωση; Ή απόδειξη αιτιώδους συνάφειας;

Ανέκδοτα και άλλα στοιχεία που συμφωνούν με το υψηλό ποσοστό θανάτου

Ο Kirsch παραθέτει επίσης ανεπίσημα στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν ενδείξεις για το τι συμβαίνει. Ένας κορυφαίος νευρολόγος ισχυρίζεται ότι το 2021 θα υπάρχουν 2.000 αναφερόμενοι τραυματισμοί από εμβόλια, σε σύγκριση με μηδέν τα τελευταία 11 χρόνια.

Συνολικά, το 5% των υφιστάμενων ασθενών της έχουν τώρα υποψίες για τραυματισμούς από εμβόλια. Ωστόσο, αυτή η νευρολόγος έχει αναφέρει μόνο δύο από αυτούς, επειδή απογοητεύτηκε τόσο πολύ με το σύστημα VAERS. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, το ποσοστό υπο-αναφοράς δεν είναι 41, αλλά 1.000. Και δεν είναι η μόνη. Πρόκειται για άλλη μια κλασική απεικόνιση του πραγματικού κόσμου των όσων μοιράστηκε η PA Deborah Conrad στο χθεσινό άρθρο.

Ο Καναδός ιατρός Dr. Charles Hoffe έχει επίσης αναφέρει ότι το 60% των ασθενών του που έκαναν εμβολιασμό με COVID έχουν αυξημένα επίπεδα D-dimer, τα οποία είναι ενδεικτικά της πήξης του αίματος, και τα επίπεδα σε πολλές περιπτώσεις παρέμειναν αυξημένα για έως και τρεις μήνες.

Και αυτό αποτελεί απόδειξη αιτιώδους συνάφειας, επειδή το επίπεδο D-dimer είναι δείκτης για την πήξη του αίματος. Ακόμη και αν δεν έχετε εμφανή συμπτώματα πήξης, μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία μικροθρόμβων. Ο Hoffe το αναλύει αυτό στο παρακάτω βίντεο.

Ο Dr. Peter McCullough έχει επίσης αναφέρει ότι τα επίπεδα τροπονίνης είναι αυξημένα σε πολλούς εμβολιασμένους ασθενείς. Η τροπονίνη είναι ένας δείκτης για καρδιακή βλάβη, όπως όταν έχετε καρδιακή προσβολή ή μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς). Ένα επίπεδο μεταξύ 1 και 4 είναι ενδεικτικό οξείας ή πρόσφατης καρδιακής προσβολής. Σε περίπτωση σοβαρής καρδιακής προσβολής, η τροπονίνη μπορεί να παραμείνει αυξημένη για πέντε ημέρες.

Σε πολλούς ασθενείς που έχουν λάβει το εμβόλιο COVID, το επίπεδο της τροπονίνης είναι μεταξύ 35 και 50(!) και παραμένει σε αυτό το επίπεδο έως και δύο μήνες, γεγονός που υποδηλώνει ότι συμβαίνει μαζική βλάβη στην καρδιά. Ωστόσο, αυτό είναι που χαρακτηρίζουν συστηματικά ως «ήπια» μυοκαρδίτιδα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ήπιο σε αυτό το επίπεδο καρδιακής βλάβης.

Κανένα ποσοστό τραυματισμού ή θανάτου δεν είναι πολύ μεγάλο
Είναι απίστευτο ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ανώτατο όριο πάνω από το οποίο ο αριθμός των θανάτων και των αναπηριών να θεωρείται υπερβολικά μεγάλος. Γιατί ο FDA και το CDC δεν ανησυχούν για την ασφάλεια όταν έχουν κατατεθεί περισσότερες από μισό εκατομμύριο αναφορές παρενεργειών; Πώς γίνεται σχεδόν 15.000 αναφερόμενοι θάνατοι5 να μην έχουν σημάνει συναγερμό έκτακτης ανάγκης και διεξοδικές έρευνες; Ιστορικά, 50 θάνατοι ήταν το όριο στο οποίο ένα εμβόλιο αποσύρεται.

Λαμβάνοντας υπόψη τους άνευ προηγουμένου κινδύνους αυτών των εμβολίων, σας προτρέπω να επανεξετάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα προτού πηδήξετε στο άρμα των αναμνηστικών εμβολίων. Με βάση όλα όσα έχω δει, πιστεύω ότι ο κίνδυνος παρενεργειών είναι πιθανό να αυξάνεται εκθετικά με κάθε δόση.

Εάν χρειάζεστε μια ενημέρωση σχετικά με τους πιθανούς μηχανισμούς βλάβης, κατεβάστε και διαβάστε την εξαιρετική εργασία της Stephanie Seneff,6 «Χειρότερα από την ασθένεια: που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research σε συνεργασία με τον Dr. Greg Nigh.


Παραπομπές άρθρου:


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: PDF Δρος Joseph Mercola

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.