Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

H δίνη της Big Pharma vs. Μηδενικοί θάνατοι από βιταμίνες

 

Αυτό το τελευταίο έτος παρατηρήθηκε μια δραματική αύξηση της προπαγάνδας υπέρ των φαρμάκων και κατά της διατροφής που δημοσιεύεται τακτικά από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Τα άρθρα που επιχειρούν να απαξιώσουν την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και των φυσικών θεραπειών είναι πολλά. Αυτά τα άρθρα τείνουν να είναι γεμάτα με επιλεγμένες έρευνες, αντιπερισπασμούς και μη επιστημονική ρητορική.

Στις 23 Μαρτίου 2020, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο «Συμπληρώματα διατροφής για τον κορονοϊό μάλλον δεν βοηθούν και μπορεί να βλάψουν»[1]. Το άρθρο γράφτηκε από έναν δημοσιογράφο χωρίς προσόντα στον τομέα της διατροφής. Επιπλέον, επικαλείται «εμπειρογνώμονες» οι οποίοι πιθανότατα είναι εξίσου αδαείς.

Ο Dr. Alex Vasquez (DO, ND, DC, FACN), κορυφαίος ειδικός στη διατροφή και τη λειτουργική ιατρική, έγραψε μια λεπτομερή κριτική του άρθρου[2], επισημαίνοντας τα πολλά λάθη στην κατανόηση, τις χειριστικές δηλώσεις και τα παραδείγματα παραπληροφόρησης.

Περίπου την ίδια εποχή, η New York Post δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο-χτύπημα [3] για τους ειδικούς σε θέματα υγείας που προωθούσαν διατροφικές παρεμβάσεις για τη θεραπεία του «COVID-19«. Επιτέθηκε στον

Dr. Peter Osborne (γιατρό χειροπρακτικής και πιστοποιημένο κλινικό διατροφολόγο), ο οποίος πρότεινε στους ανθρώπους να λαμβάνουν 5g βιταμίνης C την ημέρα και μια δόση βιταμίνης D bolus για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος – ένα λογικό και απόλυτα ασφαλές προληπτικό μέτρο.

Η NY Post διαστρέβλωσε τις συστάσεις του, προσπαθώντας να το κάνει να ακουστεί ότι τέτοιες «υψηλές» δόσεις μπορεί να σας οδηγήσουν στο νοσοκομείο, ή ακόμα χειρότερα, να σας σκοτώσουν (χρησιμοποίησαν μάλιστα τη λέξη «θανατηφόρα«). Αυτό, βέβαια, είναι γελοίο, καθώς η χορήγηση δόσεων βιταμίνης D σε μορφή χαπιού (ή «stoss therapy«) χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τη θεραπεία της ανεπάρκειας βιταμίνης D.

Ο Dr.Osborne υποστήριζε ότι οι ενήλικες με χαμηλά επίπεδα 25-OHD πρέπει να λαμβάνουν 150.000IU βιταμίνης D σε διάστημα τριών ημερών. Αντιπαραβάλλετε αυτό με τη δόση των 600.000IU που χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία των παιδιών και γίνεται φανερό ότι η ποσότητα αυτή απέχει πολύ από το να είναι τοξική.

Το αρχικό άρθρο ήταν τόσο γελοίο που έστειλα απευθείας email στη δημοσιογράφο, επισημαίνοντας αρκετά λάθη στο άρθρο (είχε μάλιστα παραθέσει λάθος τον Dr. Osborne για να προσπαθήσει να κάνει τις συστάσεις του να ακούγονται εξωφρενικές). Προς μεγάλη μου έκπληξη, μου απάντησε, αλλά συμφώνησε μόνο να κάνει μερικές μικρές αλλαγές.

Για όσους πιστεύουν ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι απλώς προκατειλημμένα προς τα φαρμακευτικά φάρμακα, αυτή είναι μια αφελής υπόθεση. Πίσω από τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα τηλεοπτικά προγράμματα που κάνουν πρωτοσέλιδα βρίσκεται μια συντονισμένη κοινωνικοπολιτική δίνη εξουσίας, η οποία είναι σπαρμένη στη διαφθορά της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας/Μεγάλου Χρήματος (Big Pharma/Big Money).

Βασιζόμενος στο έργο του Dr. Alex Vasquez, παρουσιάζω εδώ μια σύντομη περίληψη του τρόπου λειτουργίας του συστήματος:

Οι Διατροφικές παρεμβάσεις, αν χορηγούνται με τον σωστό τρόπο, είναι φθηνές, αποτελεσματικές και ασφαλείς, ενώ τα φαρμακευτικά φάρμακα είναι δαπανηρά, κατασταλτικά και επικίνδυνα.

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τα στοιχεία για αυτή τη δήλωση. Στις ΗΠΑ, σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και 128.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από σωστά συνταγογραφημένα φάρμακα[4]. Στην Ευρώπη, ο αριθμός των θανάτων υπολογίζεται σε περίπου 200.000.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία προέρχονται από ερευνητές του Χάρβαρντ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντίστοιχα. Και πάλι, οι αριθμοί αυτοί αφορούν μόνο τα σωστά συνταγογραφούμενα φάρμακα. Αν συμπεριλάμβανε κανείς τις νοσηλείες και τους θανάτους που οφείλονται σε λανθασμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα, ιατρικές διαδικασίες και λάθη, ο αριθμός των θανάτων θα ήταν πολύ υψηλότερος.

Στην πραγματικότητα, ο ερευνητής Gary Null, Ph.D. μαζί με μια ομάδα ιατρών υπολόγισε ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων που προκαλούνται από τη συμβατική ιατρική στις ΗΠΑ ξεπερνά τις 780.000[5]. Αν είναι σωστό, αυτό θα καθιστούσε το αμερικανικό ιατρικό σύστημα την κύρια αιτία θανάτου και τραυματισμού στις ΗΠΑ (μεγαλύτερη από τις καρδιακές παθήσεις, τον καρκίνο κ.λπ.).

Από την άλλη πλευρά, οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής είναι απίστευτα ασφαλή. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την 37η ετήσια έκθεση της Αμερικανικής Ένωσης Κέντρων Ελέγχου Δηλητηριάσεων, οι βιταμίνες, τα αμινοξέα, η ομοιοπαθητική ιατρική, η ασιατική ιατρική, η αγιουρβεδική ιατρική και τα βότανα προκάλεσαν μηδενικούς θανάτους[6].

Μια ακόμη φορά για όσους δεν πρόσεχαν – το 2019 υπήρξαν μηδενικοί θάνατοι που προκλήθηκαν από οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπληρώματα/θεραπείες στις ΗΠΑ:

Βιταμίνες, αμινοξέα, κρεατίνη, μπλε-πράσινα φύκια, γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, ομοιοπαθητικά φάρμακα, ασιατική ιατρική, ισπανική ιατρική, αγιουρβεδική ιατρική και όλα τα βότανα, συμπεριλαμβανομένων της εχινάκειας, του ginseng, του βαλσαμόχορτου, της βαλεριάνας, του ginkgo biloba κ.λπ.

Τα παραπάνω στοιχεία βρίσκονται μόνο στο τέλος της έκθεσης (πίνακας 22Β, σελ. 1508-1518), όπου οι δημοσιογράφοι είναι απίθανο να τα δουν ποτέ. Πηγαίνετε στα νούμερα.

Είναι συγκλονιστικό να σκέφτεται κανείς ότι τα κυρίαρχα έντυπα σπέρνουν το φόβο αναφερόμενα στον «πιθανό κίνδυνο» των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τα τοξικά φάρμακα και τις πειραματικές ενέσεις, που έχουν προκαλέσει αμέτρητους θανάτους. Όλα αυτά για έναν ιό που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι υπάρχει, πόσο μάλλον ότι προκαλεί ασθένεια.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (8 Μαρτίου), τα στοιχεία από το VAERS δείχνουν πάνω από 1.200 θανάτους από τα εμβόλια COVID-19[7]- και λόγω της καλά τεκμηριωμένης υποαπασχόλησης της πλατφόρμας αναφοράς VAERS[8], είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων είναι πολύ υψηλότερος.

Πράγματι, ερευνητές από το Ισραήλ διαπίστωσαν ότι το πειραματικό εμβόλιο mRNA της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι θα σκότωνε η ίδια η ασθένεια»[9].

Γιατροί πρώτης γραμμής στις ΗΠΑ έχουν επίσης δημοσιεύσει μια λευκή βίβλο που περιγράφει λεπτομερώς τις ανησυχίες τους σχετικά με τις νέες, πειραματικές ενέσεις[10]. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλέστερα από την ίδια την ασθένεια και ότι είναι «ανήθικο» να εμβολιάζονται άτομα κάτω των 50 ετών.

Η επικινδυνότητα των εμβολίων COVID υποστηρίζεται από αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν τραυματισμούς ή θανάτους μετά την ένεση. Πριν από μερικές εβδομάδες άνθρωποι στο Prezi συνέταξαν μια μακροσκελή ανάρτηση που περιλάμβανε στιγμιότυπα από αναρτήσεις στο Facebook και άλλες προσωπικές αναφορές μετά το εμβόλιο COVID – η σελίδα έχει τώρα ύποπτα αφαιρεθεί.

Καθώς συνεχίζουμε να περιηγούμαστε στη σκοτεινή εποχή της ιατρικής επιστήμης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται για την αλήθεια – ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε σε κυβερνήσεις, εταιρείες, δημόσιους φορείς ή ακόμη και σε γιατρούς για να σας συμβουλεύουν σε θέματα που αφορούν την υγεία. Εναπόκειται στον καθένα από εμάς να ερευνήσει, να μάθει και να ανακαλύψει.

Όπως το θέτει τόσο εύγλωττα ο Dr. Vasquez:

«Όσο περισσότερο ανεξάρτητη μελέτη ακολουθεί κανείς, όσο περισσότερο διαβάζει νόμιμα έργα πολιτισμού και τέχνης, όπως το Fountainhead της Ραντ, το Zarathustra του Νίτσε, ακόμη και το Nineteen-eighty-four του Όργουελ, τότε τόσο πιο φανερή γίνεται η συστηματική φύση του ότι έχουμε «αποβλακωθεί» και τόσο πιο ενθουσιωδώς μπορεί κανείς να επιδιώξει την αποκατάστασή του. Όλοι μας είμαστε υποεκπαιδευμένοι, ανεπαρκώς καταρτισμένοι και αδαείς σε τομείς στους οποίους θα ωφελούμασταν από τη γνώση, και εμείς -ατομικά και συλλογικά- είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάστασή μας. Η λύση απαιτεί καθημερινή δράση»[2].


Αναφορές άρθρου:

[1] Supplements for Coronavirus Probably Won’t Help, and May Harm. http://web.archive.org/web/20210308175924/https://www.nytimes.com/2020/03/23/well/live/coronavirus-supplements-herbs-vitamins-colds-flu.html.

[2] Corrections to New York Times’ “Supplements for Coronavirus Probably Won’t Help, and May Harm” published March 23, 2020. https://www.academia.edu/42379461/Corrections_to_New_York_Times_Supplements_for_Coronavirus_Probably_Won_t_Help_and_May_Harm_published_March_23_2020.

[3] Online health gurus advise ‘near-lethal’ vitamin doses to combat coronavirus. http://web.archive.org/web/20210308183935/https://nypost.com/2020/02/27/phony-health-gurus-are-advising-deadly-vitamin-doses-to-fight-coronavirus/

[4] New Prescription Drugs: A Major Health Risk With Few Offsetting Advantages. https://ethics.harvard.edu/blog/new-prescription-drugs-major-health-risk-few-offsetting-advantages.

[5] Death by Medicine. https://www.researchgate.net/publication/237591129_Death_by_medicine.

[6] 2019 Annual Report of the American Association of Poison Control Centers’ National Poison Data System (NPDS): 37th Annual Report. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/15563650.2020.1834219.

[7] (VAERS) Found 1,265 cases where Vaccine targets COVID-19 (COVID19) and Patient Died. https://tinyurl.com/y44vld4n.

[8] Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS). https://www.nvic.org/CMSTemplates/NVIC/Pdf/FDA/ahrq-vaers-report-2011.pdf.

[9] New Analysis: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’. https://www.greenmedinfo.com/blog/new-analysis-pfizer-vaccine-killed-about-40-times-more-elderly-disease-itself-wou.

[10] America’s Frontline Doctors White Paper On Experimental Vaccines For COVID-19. https://img1.wsimg.com/blobby/go/99d35b02-a5cb-41e6-ad80-a070f8a5ee17/SMDwhitepaper.pdf.


Αρχική πηγή άρθρου: New Brave World

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

https://kanenazori.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »