Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Θεέ μου! Ο κόσμος μετά το Great Reset μέσα από τα δικά τους προπαγανδιστικά βίντεο! Εφιάλτης

Οι Ελίτ θέλουν να υπαγορεύουν κάθε πτυχή της ζωής σας, από το τι τρώτε, μέχρι το πού πηγαίνετε, μέχρι το πόσες φορές την εβδομάδα επιτρέπεται να κάνετε ντους και να πλένετε τα εσώρουχά σας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε ανησυχητικά προπαγανδιστικά βίντεο που αναδεικνύουν πώς θα είναι η ζωή μετά τη Μεγάλη Επαναφορά, το ριζοσπαστικό σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για την αναδιαμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας στον κόσμο μετά την πανδημία.

Η δημοσίευση των βίντεο ακολουθεί μια αθόρυβη σύνοδο κορυφής του WEF και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην Ελβετία με θέμα τη “βιωσιμότητα”. Εκτός από το μακροχρόνιο ζήτημα του “κλίματος”, συζητήθηκε επίσης ο μετασχηματισμός του παγκόσμιου φορολογικού συστήματος και η δημιουργία νέων “νόμιμων” μεταναστευτικών οδών.

Ο κεντρικός στόχος της ριζοσπαστικής τους συνόδου κορυφής ήταν η αναδιοργάνωση του κόσμου σε όλα τα επίπεδα, μέχρι οι άνθρωποι να είναι χωρίς περιουσίες, γεμάτοι χάπια, να τρώνε το κρέας που δημιούργησαν στο εργαστήριο σε υπερ-τεχνολογικές, ψηφιακά δικτυωμένες “έξυπνες πόλεις” και ρούχα.  

Το WEF δημιούργησε σύντομα, παράξενα, feel-good βίντεο που αναδεικνύουν πώς οι άνθρωποι θα

τους βοηθήσουν να ανασχεδιάσουν τον κόσμο. Τα βίντεο κυμαίνονται από αγελάδες που δεν αερίζουν πλέον μεθάνιο χάρη σε δισκία, αστερίες που δημιουργήθηκαν σε δοκιμαστικούς σωλήνες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, μη επανδρωμένα αεροσκάφη για την αναδάσωση στην Αφρική, ένζυμα από ανθρώπινο αίμα για τη σταθεροποίηση του σκυροδέματος και κακή υγιεινή για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το WEF προώθησε επίσης νέους εμβολιασμούς με mRNA κατά διαφόρων ασθενειών. Επιπλέον, γιόρτασαν την 24ωρη επιτήρηση, την τεχνητή τροφή και την ολική ανακαίνιση που πρέπει να γίνει εύγευστη.

“Φιλικά προς το κλίμα” σπίτια

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η “Έξυπνη Πόλη” είναι ίσως ακόμη λίγο μακριά, ξεκινά κανείς με “φιλικά προς το κλίμα” σπίτια που κατασκευάζονται από τον τρισδιάστατο εκτυπωτή. Ποιος θα επωφεληθεί από αυτή την επιχειρηματική ιδέα; Μια μικρή συμβουλή: οι αγρότες στην Αφρική μάλλον όχι.

Είναι χιουμοριστικό οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών τζετ και οι συχνοί ταξιδιώτες όπως ο Κλάους Σβαμπ και οι φίλοι του στο WEF ανησυχούν επίσης για το περιβάλλον. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι τα μέτρα ξεκινούν πάντα πρώτα από τον πολίτη και αυτοί που προβάλλουν όλες αυτές τις προτάσεις και τις απαιτήσεις δεν δίνουν το παράδειγμα.


Συμβουλές πλυσίματος από τον Klaus Schwab

Η σύσταση του Great Reset και νυν πάπα του πλυντηρίου Klaus Schwab είναι απλή: δεν πρέπει να πλένετε τα τζιν πάνω από μία φορά το μήνα, τα πουλόβερ μία φορά κάθε δύο εβδομάδες και τις πιτζάμες μία φορά την εβδομάδα. Οι μόνες εξαιρέσεις στις οποίες θα πρέπει να επιτρέπονται οι πολίτες είναι τα εσώρουχα, τα οποία, με την ευλογία του Schwab, μπορούν να πλένονται μετά από κάθε χρήση, αναφέρει το Wochenblick.

Το WEF θέλει οι αγελάδες να αρχίσουν να λαμβάνουν το Bovaer, ένα πρόσθετο ζωοτροφών που παράγεται από την ολλανδική εταιρεία Royal DSM NV. Μόλις ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού Bovaer την ημέρα θα μειώσει τις ρέψεις μεθανίου κατά ένα τρίτο για μια αγελάδα γαλακτοπαραγωγής, υποστηρίζει το WEF.  Αυτό θα πρέπει να καταστήσει τη γεωργία φιλική προς το κλίμα αλλά και οικονομικά εξαρτημένη.

Περισσότερες “εθελοντικές” ενέσεις γονιδίων

Το WEF προωθεί τις δοκιμές της Moderna σε ανθρώπους για ένα “εμβόλιο” κατά του HIV με τη χρήση τεχνολογίας mRNA. Καυχιέται ότι πρόκειται για την ίδια επιτυχημένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην “ένεση Covid-19”. Το WEF έθεσε το ερώτημα: “Ποιες άλλες ασθένειες θα μπορούσε να αποτρέψει η τεχνολογία mRNA;” Σύντομα θα μπορούσε να υπάρχει μια “εθελοντική” γονιδιακή ένεση κατά κάθε ασθένειας, πραγματικής ή φανταστικής.

Τεχνητά τρόφιμα από εργαστήρια

Όποτε μπορείς να το παίξεις Θεός, το WEF παίρνει φωτιά. Οι παγκοσμιοποιητές πανηγυρίζουν για έργα που εκτρέφουν συγκεκριμένα γενετικά τροποποιημένους αστερίες και κοράλλια σε εργαστήρια για να “σταθεροποιήσουν” το οικοσύστημα των ωκεανών.

Τώρα μπορείτε να πάρετε αχινούς και να χρησιμοποιήσετε τα εντόσθιά τους ως λιχουδιά για να φτιάξετε σούσι. Είναι απλά μια οφθαλμαπάτη; Διότι την ίδια στιγμή, το WEF, ο Bill Gates & Co. εργάζονται πάνω σε τεχνητό κρέας που μια μέρα θα θρέψει τον κόσμο. Ωστόσο, ενώ περιμένουμε το κρέας που θα δημιουργήσουμε στο εργαστήριο, μας ενθαρρύνουν να τρώμε ζωύφια.

Το WEF προωθεί τον καφέ που παράγεται στο εργαστήριο για να μειώσει την αποψίλωση των δασών, καταστρέφοντας παράλληλα τα μέσα διαβίωσης των μικροκαλλιεργητών.


Στο νέο κόσμο του WEF, τα ζώα που καταναλώνουν οι άνθρωποι θα πρέπει να τρέφονται με τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια. Πιστεύουν επίσης ότι τα κατοικίδια ζώα σας θα πρέπει να καταναλώνουν τροφή που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο.

Αυτοθεραπευόμενο σκυρόδεμα

Το WEF διαφημίζει ένα νέο θαυματουργό όπλο για την κατασκευαστική βιομηχανία – το “αυτοθεραπευόμενο σκυρόδεμα”.  Το σκυρόδεμα περιέχει ένα ένζυμο που παρασκευάζεται από ανθρώπινο αίμα.

Σύντομα όλος ο κόσμος θα μπορεί να πίνει ψεύτικο καφέ και να τρώει ψεύτικο κρέας και λαχανικά. Φαίνεται σχεδόν σαν να προσπαθούν οι ελίτ να μας σκοτώσουν;
24ωρη Παρακολούθηση των πολιτών

Το WEF θέλει να αναπτύξει έξυπνα drones σε όλο τον κόσμο, δήθεν για να σώσει τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να εντοπίσουν “παραβάτες του covid σε όλη τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού”. Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των ανθρώπων, όπως ήδη συμβαίνει στην Κίνα.

Η ανίχνευση των ρούχων σας θα σώσει τον πλανήτη, υποστηρίζει το WEF. Αν οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να εντοπίζουν τους πάντες και τα πάντα, θέλουν να πιστέψετε ότι ο κόσμος σας θα γίνει κάπως καλύτερος; Η Μεγάλη Επαναφορά σημαίνει ότι οι ελίτ αποκτούν περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας.

Πηγή: rairfoundation.com

το είδα

2 σχόλια:

  1. η ΕΛΙΤ μας τα εχει κανει τσουρεκια και θα φανε πολυ ξυλο και πολλες πιστολιες γιαυτο ας πανε στο διαολο εκει θα εχουν και προστασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »