Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ !! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ !!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Η “δημοκρατική” κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί να προσθέσει στο “οπλοστάσιό” της ένα άρθρο 191 κομμένο και ραμμένο στα “φιλελεύθερα” μέτρα της.

Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει μία λογική η προσθήκη της δημόσιας υγείας στα αντικείμενα της διάταξης (διαβάστε εδώ και την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση), αυτό που επίσης επιχειρεί το υπουργείο Δικαιοσύνης να αλλάξει στη διάταξη και παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα είναι η αντικατάσταση της φράσης “με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταράξουν τις διεθνείς της σχέσεις“, με τη φράση “που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία“.

Η διαφορά εμφανής. Οι εισαγγελείς θα μπορούν αυθαίρετα να “κρίνουν” ότι μία ψευδής είδηση “είναι ικανή” (…) να κάνει όλα αυτά και να διατάσσουν προκαταρκτικές, να ασκούν διώξεις και

να παραπέμπουν στο ακροατήριο αντισυστημικούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιογράφους, ιστοσελίδες, εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, και μάλιστα με βαρύτερες προβλεπόμενες ποινές. Αντί διαζευκτικά της φυλάκισης έως τρία έτη ή χρηματικής ποινής, αρμοδιότητας τους Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, σωρευτικά της φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και έως πέντε έτη, και χρηματική ποινή, αρμοδιότητας του Τριμελούς. Ακόμη, με τη νέα διάταξη προβλέπεται ότι “εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή“.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Με την ίδια ποινή, λέει, θα τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων !!

O “εν τοις πράγμασι”, δηλαδή, ιδιοκτήτης ή εκδότης.

Εντάξει.

Μόνο που δεν έγραψαν ότι όταν το δημοσίευμα είναι …της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα τιμωρείται με την ίδια ποινή και ο …Στέφανος Χίος !!

Και αυτό, διότι δύο χρόνια τώρα έτρεχαν τον Στέφανο Χίο στα αυτόφωρα, και έπρεπε εμείς κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι ΔΕΝ είναι εκδότης της εφημερίδας, ΟΥΤΕ διαχειριστής του ιστότοπου makeleio.gr, αλλά απλός δημοσιογράφος, για να “καθαρίζει” ο Στέφανος. Αφού όμως προηγουμένως είχε συλληφθεί και κρατηθεί. Ολόκληρα …μπλόκα είχαν στηθεί για τις συλλήψεις αυτές, λες και έψαχναν τον αρχηγό τρομοκρατικής οργάνωσης…

Τώρα, θα έρχεται ο κάθε εισαγγελέας και αφού προηγουμένως θα “κρίνει” ότι τα δημοσιεύματα είναι “ικανά” να κάνουν όλα τα παραπάνω, θα “κρίνει” και ότι ο Στέφανος είναι ο “πραγματικός” ιδιοκτήτης και εκδότης, και μέχρι να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι ΟΥΤΕ αυτά είναι, όπως έχουμε κάνει ήδη στο παρελθόν με την ΕΣΗΕΑ και με πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, νέα μπλόκα θα στήνονται στους δρόμους για τον …Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η κυβέρνηση είναι σε διαρκή πόλεμο με την αλήθεια και την ελευθερία του λόγου. Και όσο βλέπει ότι τα σχέδιά της δεν προχωράνε όπως θα ήθελε, τόσο περισσότερο θα δείχνει το φασιστικό της πρόσωπο.


ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΟΧΙ …ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ – ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ PFIZER” !!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Είναι η μοναδική δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων από όλες αυτές που έχω χειριστεί εγώ προσωπικά και πάει ακροατήριο. Όλες οι άλλες, ακόμη και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον “εμβολιασμό” του Μητσοτάκη με το “νερό του Καματερού”, ή ακόμη και η δικογραφία κατά του Γρηγόρη Πετράκου για το γνωστό βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο, μπήκαν στο αρχείο. Γιατί πολύ απλά απέδειξα στους εισαγγελείς που χειρίστηκαν τις δικογραφίες αυτές ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα όταν αντικείμενο είναι η δημόσια υγεία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός των άλλων, με την ακόμη ισχύουσα διάταξη, όπως αυτή τροποποιήθηκε με τον νόμο 4619/2019, για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος απαιτείται να προκλήθηκε πράγματι φόβος σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, από τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων” Γεγονός που είναι τις περισσότερες φορές αδύνατον να αποδειχθεί. Όταν, μάλιστα, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να αποδειχθεί ότι αναγκάστηκαν να προβούν σε “μη προγραμματισμένες πράξεις” ή σε “ματαίωσή” τους.

Είναι όλα αυτά, και κυρίως το ότι δεν είναι αντικείμενο της διάταξης η δημόσια υγεία, που έλεγα και έγραφα από την αρχή αυτής της ιστορίας. Μέχρι που ήρθε η δικαίωσή μου με την πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης να θέσει σε διαβούλευση την τροποποίηση της διάταξης με την προσθήκη της δημόσιας υγείας στα αντικείμενά της. Εν τω μεταξύ όμως η χώρα είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων, διώξεων, παραπομπών και καταδικών, χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιογράφων για το αδίκημα του άρθρου 191 Π.Κ., για δημοσιεύσεις που ως αντικείμενο είχαν την “πανδημία” και τα εμβόλια. Επί μήνες κατήγγειλα την εξόφθαλμα παράνομη αυτή πρακτική των Εισαγγελιών όλης της χώρας.

Όπως όμως θα δούμε σε επόμενη δημοσίευση, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχωρά σε κάτι πολύ περισσότερο από την απλή προσθήκη της δημόσιας υγεία στα αντικείμενα της διάταξης του άρθρου 191 Π.Κ. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τις αντισυστημικές φωνές με μία τροποποίηση η οποία παραπέμπει ξεκάθαρα σε απολυταρχικού τύπου καθεστώτα. Οι βαρύτερες προβλεπόμενες ποινές είναι το λιγότερο.

Προς το παρόν μένουμε εδώ στο κλητήριο θέσπισμα που δημοσιοποιώ. Η εισαγγελέας Αγγελική Κουρινιώτη προσπάθησε ανεπιτυχώς να προσπεράσει τον σκόπελο της μη πρόβλεψης της δημόσιας υγείας ως αντικειμένου της διάταξης, και παραπέμπει τον εκδότη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το “εμβόλιο-δηλητήριο της Pfizer”, για τον κίνδυνο πρόκλησης ζημίας “επακόλουθα στην οικονομία” λόγω του κινδύνου πρόκλησης ζημίας στη δημόσια υγεία. Με λογικά άλματα, δηλαδή, και μία νομική κατασκευή η οποία είναι προφανές ότι δεν ήταν αρκετή για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος για δημοσιεύματα που αφορούν σε ζητήματα δημόσιας υγείας, άλλως δεν θα ήταν αναγκαία και η σχετική επικείμενη νέα τροποποίηση της διάταξης.

Πέραν τούτου, δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο το κατηγορητήριο αυτό, στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας που θα μπορούσε να καταθέσει για τον “φόβο” που του προκλήθηκε από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο οποίος τον οδήγησε στη “ματαίωση του εμβολιασμού του”.

IMG_7948 (1) IMG_7949

 

Αυτή τη δίκη όμως θα ήθελα να την κάνω αύριο κιόλας…

1ον) Για να αναδείξω και σε επίπεδο ακροατηρίου τις εισαγγελικές αυθαιρεσίες. Αυθαιρεσίες, λογικά άλματα και νομικές κατασκευές που είναι όλα αυτά η αιτία να καταταλαιπωρούνται οι πολίτες, να τρομοκρατούνται, γιατί ελάχιστοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τα δικαστήρια, πολλώ μάλλον τε ποινικά, και να υποβάλλονται σε έξοδα.

2ον) Γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να μιλήσω για τα εμβόλια. Να μιλήσω για τον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου. Nα μιλήσω για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την συστηματική απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων. Να μιλήσω για τις παρενέργειες ΚΑΙ του εμβολίου της Pfizer. Να καλέσω μάρτυρες γενετιστές, μοριακούς βιολόγους, να καλέσω μάρτυρες που είναι θύματα του εμβολίου της Pfizer και να μιλήσουμε τότε για τη ζημία της οικονομίας από τα έξοδα νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία όλων αυτών των θυμάτων. Να μιλήσουμε δηλαδή για τη βεβαία ζημία στην οικονομία από τις συγκεκριμένες νοσηλείες των συγκεκριμένων ανθρώπων, και όχι υποθετικά επί της ζημίας που ΘΑ μπορούσε να προκληθεί στην οικονομία από αυτούς που ΘΑ μπορούσαν να νοσήσουν επειδή δεν εμβολιάστηκαν. Ή ακόμη και επί της ζημίας που προκλήθηκε από αυτούς που νόσησαν και να δούμε με ποιο τρόπο θα αποδεικνυόταν ότι αν είχαν εμβολιαστεί, μετά απολύτου βεβαιότητας δεν θα είχαν νοσήσει, όταν μάλιστα έχουμε τόσες νοσηλείες και τόσους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων.

Δηλαδή, θα έκανα για λίγο τον …χαζό, για να μιλήσουμε για όλα αυτά, να δω και τις αντιδράσεις της έδρας, και στο τέλος θα τους έλεγα… “Ξέρετε; Τζάμπα μιλάμε τόση ώρα. Δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Το αδίκημα δεν στοιχειοθετείται ούτως ή άλλως”…

Τι κρίμα.

Μέχρι τον Απρίλιο, ποιος ζει ποιος πεθαίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »