Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !! Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;; ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ …ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ – “ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ;; ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΗΣ …ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ;;ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ !!

Πόσο ωραία τα φέρνει, και πόσο γρήγορα, η ζωή…

https://www.protothema.gr/greece/article/1174250/oi-parelaseis-einai-ta-nea-koronoparti-leei-o-dieuthudis-tis-pneumonologikis-klinikis-euaggelismou/

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην εισήγηση του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α., ούτε αυτό στις εφημερίδες της λίστας Πέτσα, ούτε πρόλαβαν να βγάλουν τα δάκτυλά τους από το πληκτρολόγιο οι δημοσιογράφοι των ιστοσελίδων της λίστας Πέτσα, και …ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους συναδέλφους του Φαίδωνα Βόβολη που τον καταδίκασαν γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει τους ειδικούς και προκάλεσε σύγχυση στο κοινό !!

Βγήκε σήμερα ο συνάδελφός τους, της “δικής τους” πλευράς, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, και αμφισβήτησε τους ειδικούς, την εισήγησή τους για τις παρελάσεις, και την κυβέρνηση που τις επιτρέπει βάσει της εισήγησης αυτής. Αμφισβητεί τις παραδοχές της επιστήμης και κατηγορεί ειδικούς και κυβέρνηση ότι οι μεν εισηγήθηκαν και η δε αποφάσισε να μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο κορωνοπάρτι με τις παρελάσεις !!

Εγώ θα κάνω λοιπόν κάτι πάρα πολύ απλό, και πάλι την Δευτέρα.

Θα υποβάλω πειθαρχική αναφορά κατά του συγκεκριμένου ιατρού, με βάση την απόφαση κατά του Φαίδωνα Βόβολη. Δεν

έχω τίποτα με τον ιατρό αυτό, την υποκρισία των συναδέλφων του στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο θέλω για μία ακόμη φορά να αποδείξω.

Περιμένω να εξετάσουν την αναφορά κατεπειγόντως. Η σύγχυση που προκαλείται στο κοινό από τις δηλώσεις του συναδέλφου τους είναι μεγάλη.

Όχι;

Μα ναι.

Αμφισβητείται κοτζάμ ιατρική επιστήμη, κοτζάμ εισήγηση των ειδικών, κοτζάμ κυβέρνηση. Τους κατηγορεί ότι με την εισήγηση και την απόφασή τους αντίστοιχα, εκθέτουν τη δημόσια υγεία σε τεράστιο κίνδυνο.

Τους κατηγορεί ότι θα προκαλέσουν “έκρηξη κρουσμάτων” !!

Δεν είναι και λίγο !

Σωστά;

Αφήστε που υπονοεί υπεροχή του έναντι των συναδέλφων του…

Σωστά δεν τα λέω κύριε Κασσάρα, πρόεδρε του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. ;;

Αυτά δεν γράφετε για τον Βόβολη ;;

Εσύ, πρόεδρε, που από την Δευτέρα θα κληθείς να δώσεις πολλές εξηγήσεις για την διαρροή της εισήγησής σας την 7η Οκτωβρίου στα Μ.Μ.Ε.

Και κάτι ακόμη, για να προσθέσετε στο κατηγορητήριο, το οποίο οφείλετε άμεσα να συντάξετε κατά του συναδέλφου σας από τον Ευαγγελισμό.

Αυτά που είπε, δεν τα είπε σε κάποιο συνέδριο.

Όχι.

Στα κανάλια τα είπε.

Έτσι δεν γράφετε για τον Βόβολη, κύριε Κασσάρα;

Για να σας δω λοιπόν από Δευτέρα.

Έλα, γιατί όπως έχουμε πει, το θέμα εδώ δεν είναι ο Βόβολης.

Άλλο είναι το θέμα.

Και εγώ υπερασπίζομαι κάτι πολύ περισσότερο από τον Φαίδωνα Βόβολη.

Κάτι πολύ μεγαλύτερο…

https://nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ