Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το 1940 και η διαχρονία της κοραϊστικής υποκρισίας

 Όπως είπε και ο Καραμανλής το 1974, «η αρετή της δημοκρατίας είναι η αλήθεια«. Το είπε στο πλαίσιο δικαιολόγησης της στάσης του στο Κυπριακό. Το είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αντίτιμο της δημοκρατίας είναι η υποχώρηση της Ελλάδας στην Κύπρο. Το είπε με φόντο το δίλημμα «Καραμανλής ή τανκς».

Σύμφωνα με την αντίστροφη λογική που διακρίνει την διαχρονία του κοραϊσμού, δηλαδή την υποκρισία που εκφράζει ο πυρήνας των «Εθνικών Ελλήνων», αρετή της δημοκρατίας είναι το απόλυτο ψεύδος & η κακόβουλη παραπλάνηση. Ας έρθουμε λοιπόν στο ιστορικό σήμερα, στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χωρίς να υποκύψουμε στον πειρασμό. Χωρίς να συγκρίνουμε το 1940 με το δημοκρατικό καθεστώς του 2021 που βρίσκει την ευκαιρία να εξεμέσει στην διακοσιοστή επέτειο του 1821, δείχνοντας πεντακάθαρα ότι η δημιουργία του κράτους ανήκει σε αντίπαλη δύναμη.

Ποιος είπε το «ΟΧΙ»; Ο Μεταξάς ή ο λαός;

Τι δείχνει και αυτή η βλακώδης & δηλητηριώδης φράση των αριστερών του 20ου αιώνα που δεν ρωτούν γιατί έχτισε μυστικά την οχυρωματική γραμμή στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ο Μεταξάς, ούτε αναρωτιούνται γιατί ένας εθνικοσοσιαλιστής λέει «ΟΧΙ» σ’ έναν ομοϊδεάτη του; Αναφέρεται μόνο στο 40 ή εκφράζει κατά κάποιον τρόπο και το 21;

Όπως και στο 1821, η πραγματική ιστορία του 1940 είναι κρυμμένη. Δείχνει ότι η Ελλάδα εξαναγκάστηκε σε πόλεμο και

κατοχή, όχι μόνο για να καταστραφεί από εχθρούς και συμμάχους, αλλά για να «ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ» από εκείνους που ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΑΝ το 1821.

Ο Καραϊσκάκης επιδιώκει την «Λαοκρατία», ο Ζαχαριάδης εμφανίζεται ως ομοϊδεάτης του Καποδίστρια και ο πραγματικός Κοραής είναι θαμμένος και από την παραδοσιακή ιστορία

Το 1940 είχαμε ένα Greek Grate Reset. Ξεκίνησε με την απόφαση εμπάργκο του Churchill, και ολοκληρώθηκε με τον Mayers, τον Woodhouse και τ’ άλλα παιδιά. Όπως και στο 21, η Μ. Βρετανία ήρθε «για να βοηθήσει». Όπως και στο 21 έτσι και στο 40 οι ευρισκόμενοι σε καίρες θέσεις και διαφωνούντες με την Αγγλία, δολοφονήθηκαν. Όπως και στο 21, έτσι και στο 40 αίτημα γενικό ήταν δήθεν «η λαϊκή κυριαρχία». Όπως και στο 1821, τα γεγονότα εξελίχθηκαν με βάση τις αγγλικές λίρες, μόνο που το 1940 ήταν όντως λίρες, το 21 κυκλοφορούσαν ισπανικά δολάρια. Όπως και στο 1821, έτσι και στο 1940 κάποιοι υποκρίθηκαν με κακοβουλία. Το 21 ο Κοραής παρίστανε τον Έλληνα Χριστιανό, το 44 η Π.Ε.Ε.Α. ή Κυβέρνηση του Βουνού παρίστανε τον νόμιμο ελευθερωτή της Ελλάδας & συνεχιστή του νόμιμου ελευθερωτή της Επιδαύρου.

Στέργιος Ζυγούρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »