Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ !!! “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ” ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ COVID-19 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ !!! ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ;;; ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !!! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ !!!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Η υγεία των ασθενών στις κλινικές COVID-19 βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο εξαιτίας της απόφασης του Υπουργείου Υγείας να θέσει και να διατηρεί σε αναστολή χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς. 

Αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει ο προσωρινός προϊστάμενος της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Σε σημερινό έγγραφό προς τον διοικητή του νοσοκομείου, τον υποδιοικητή και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας.

IMG_7911

Μιλάει για έναν και μοναδικό εφημερεύοντα επιμελητή παθολόγο, ο οποίος έχει την ευθύνη 90 ασθενών, σημειώνει ότι αυτό είναι προφανώς “αδύνατο και εξαιρετικά επικίνδυνο” και ότι οι “όποιες εφημερεύσεις των κλινικών είναι εξαιρετικά επισφαλείς και επικίνδυνες” !!

Είναι δε προφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο νοσοκομείο του Βόλου.

Και όλα αυτά, επειδή ο κ. Πλεύρης επιμένει να κρατά εκτός των νοσοκομείων τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς εκτός νοσοκομείων, ενώ

έχω πλέον πλήρως αποδείξει ότι η απόφαση αυτή έχει στην πράξη απωλέσει κάθε επιστημονική βάση και σοβαρότητα.

Στην αρχή ήταν η υποχρέωση των εμβολιασμένων υγειονομικών στην υποβολή τους σε δύο διαγνωστικά τεστ εβδομαδιαίως, στη συνέχεια είχαμε τα περιστατικά “κρουσμάτων” και νόσησης μεταξύ εμβολιασμένων υγειονομικών στα νοσοκομεία της Έδεσσας και της Κυπαρισσίας (και αυτά είναι μόνο όσα έμαθα εγώ και ενημέρωσα τον κόσμο), μετά είχαμε την απίστευτη απόφαση να συνεχίζονται να εργάζονται κανονικά στα νοσοκομεία οι υγειονομικοί που εξαιρέθηκαν από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ενώ χθες έκανα γνωστό στο ευρύ κοινό το γεγονός ότι οι συνοδοί των ασθενών στα νοσοκομεία εισέρχονται και παραμένουν σε αυτά ανεμβολίαστοι, με μόνη υποχρέωση την υποβολή τους σε rapid test.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/25/%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%b7-%ce%ba/

Γίνεται επομένως απολύτως ξεκάθαρο πια ότι η επιμονή του κ. Πλεύρη να διατηρεί τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή, εκτός του ότι η επιστημονική βάση της αναστολής αυτής έχει κυριολεκτικά συντριβεί, προκαλεί ταυτόχρονα τεράστιο και θανάσιμο κίνδυνο για χιλιάδες ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία, αντιλαμβάνονται δε όλοι ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις κλινικές COVID-19 στις οποίες αναφέρεται το έγγραφο που δημοσιεύσω, αλλά σε όλες τις κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων.

Σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσω το κείμενο της απάντησής μου στον κ. Πλεύρη και της επανάληψης του αιτήματός μου για την άμεση επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία, όπως θα του επιδοθεί αύριο το πρωί.

Το βάρος της ευθύνης πλέον στους ώμους του κ. Πλεύρη έχει γίνει τεράστιο. Τόσο για το γεγονός ότι οδηγεί χιλιάδες συνανθρώπους μας υγειονομικούς στην απόλυτη εξαθλίωση, όσο και για το γεγονός της έκθεσης χιλιάδων επίσης συνανθρώπων μας ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ελπίζω να το καταλάβει πολύ γρήγορα πλέον και να κάνει αυτό που πρέπει, πριν το βάρος αυτό τον καταπλακώσει και τον στιγματίσει στην υπόλοιπη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »