Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Σέρρες: Κατεβάσ’τε τις εικόνες. Ενοχλούνται οι «μετανάστες»…

 Σε μία εξοργιστική καταγγελία προέβη την προηγούμενη εβδομάδα η Πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφαλείας του νοσοκομείου Σερρών κ. Κική Μιχαηλίδου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας πέρασε από το νοσοκομείο Σερρών, όπου «διασφάλισε την ποιότητα υπηρεσιών υγείας» του νοσοκομείου με απόλυτα… «επιστημονικές» μεθόδους.

Ξεκίνησε σβήνοντας τα καντήλια που υπήρχαν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια απαίτησε να κατέβουν όλες οι εικόνες, διότι… ενοχλούν τους «μετανάστες».

Η κ. Μιχαηλίδου, μαζί με άλλους 180 περίπου υγειονομικούς υπαλλήλους του νοσοκομείου Σερρών, βρίσκονται σε αναστολή, καθώς αρνούνται να λάβουν τα εμβόλια του θανάτου.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Σερρών Νίκος Φαρμάκης, δοκίμασε να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, καταφέρνοντας ωστόσο να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Ο κ. Φαρμάκης, δήλωσε ότι

πρόκειται για κάποια… «μικρή» παρεξήγηση κι ότι κανείς δεν έδωσε εντολή να κατέβουν οι εικόνες. Πρόσθεσε ότι η Επιτροπή έκανε μία παρατήρηση για κάποιες ζωγραφιές παιδιών που ήταν εδώ και πολύ καιρό τοιχοκολλημένες και για κάποιες μικρές πλαστικές εικονίτσες που… «ήταν πεταμένες εδώ κι εκεί»…

Ας τα πάρουμε ένα ένα, γιατί εδώ έχουν πέσει πολλά θέματα απανωτά.

Κατ’ αρχήν, κανείς δεν κάλεσε στη χώρα μας τους λαθρομετανάστες. Μόνοι τους ήρθαν, με την αρωγή, επιστασία και φροντίδα των γνωστών «αμαρτωλών» ΜΚΟ. Ηρθαν σε μία χώρα χριστιανική, της οποίας επίσημη θρησκεία είναι η Ανατολική Ορθόδοξος του Χριστού Πίστη. Το ήξεραν; Το ήξεραν! Ηρθαν; Ηρθαν! Οφείλουν να σεβαστούν τα ήθη, τα έθιμα, τη θρησκεία και τις συνήθειες αυτού του τόπου που τους φιλοξενεί αναγκαστικά και παρά τη θέλησή του. Είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Το ότι οι ΜΚΟ, οι αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες και η ανθελληνική «κυβέρνηση» των Αθηνών τους θεωρούν ευπρόσδεκτους, δε σημαίνει ότι τέτοιους τους θεωρεί και ο ελληνικός λαός. Ισως να τους θεωρούσαμε ευπρόσδεκτος για μία προσωρινή παραμονή εάν σέβονταν τη Χώρα, το γηγενή πληθυσμό και την παράδοσή μας. Ισως να τους θεωρούσαμε ευπρόσδεκτους για μία προσωρινή παραμονή εάν ανάμεσά τους δε βρίσκονταν ένα τσούρμο μουτζαχεντίν, έτοιμοι να κηρύξουν τζιχάντ ανά πάσα στιγμή. Ισως να τους θεωρούσαμε ευπρόσδεκτους για μία προσωρινή παραμονή, εάν δε μας τους επέβαλλαν με το στανιό και το έτσι θέλω. Ισως

Κι εμένα με ενοχλούσε όταν υπηρετούσα στον Εβρο ν’ ακούω από τα μεγάφωνα του κοντινού τζαμιού το μοεζίνη να γκαρίζει σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά δεν απαίτησα ποτέ να κατεβάσουν από το τζαμί τα μεγάφωνα αυτά. Διότι σεβάστηκα τα πιστεύω τους. Δεν είμαι και… Ταλιμπάν

Από την άλλη έχουμε την άθλια εξήγηση του Διευθυντή κ. Φαρμάκη. Εξήγηση που μόνο ένα πεντάχρονο θα έδινε.

Πρώτον: οι ζωγραφιές των παιδιών κ. Φαρμάκη, είναι έκφραση ευγνωμοσύνης από μέρους τους για τις υπηρεσίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η συναισθηματική τους αξία, είναι ανυπολόγιστη. Μπορεί για εσάς και την αχαρακτήριστη επιτροπή να αποτελούν χρωματιστές καρικατούρες, αλλά αποτελούν ένα ψυχικό απόθεμα ευγνωμοσύνης που τόσο εσείς, όσο και η Επιτροπή είστε ανίκανοι να νοιώσετε. Αυτές οι ζωγραφιές, θα έπρεπε να φυλάγονται ως κόρη οφθαλμού και ει δυνατόν να τεθούν σε σχετικό αυτοσχέδιο εκθεσιακό χώρο. Οχι να πεταχτούν.

Κατά δεύτερον, έχετε καταλάβει ότι ομολογήσατε ασέβεια κατά της Πίστεως; Τι θα πει «εικονίτσες πεταμένες εδώ κι εκεί»; Δηλαδή δε σέβεστε τα ιερά πρόσωπα της επίσημης θρησκείας του κράτους και τ’ αφήνετε πεταμένα όπου να ‘ναι; Εύγε! Να σας συγχαρούμε δηλαδή τώρα; Οι φίλοι σας οι μουτζαχεντίν «μετανάστες» πάντως, σίγουρα και θα σας συγχαρούν και θα γελάνε με την αναιδέστατη παραδοχή σας!

Κατά τρίτον, θέλετε να μας πείτε ότι εκτός από την ασέβεια, στο νοσοκομείο σας βασιλεύει η ακαταστασία και η βρώμα; Διότι αν υπάρχουν πλαστικοποιημένες εικονίτσες που περιφέρονται ασκόπως «εδώ κι εκεί» και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τις μαζέψει, καλύτερα να μην μπούμε στον κόπο να φανταστούμε τι άλλο περιφέρεται ασκόπως στους χώρους του νοσοκομείου σας. Σκουπίδια; Εξετάσεις ασθενών; Ακτινογραφίες που παράπεσαν; Φάκελοι ασθενών; Φάκελοι προσωπικού; Αρχεία; Σύριγγες; Ο,τι μπορούμε να φανταστούμε μπορεί να περιφέρεται ασκόπως εκεί μέσα.

Θα κλείσω το άρθρο αυτό με ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και με πολλούς αποδέκτες.

Προς λαθρομετανάστες: εδώ είναι Ελλάδα! Οποιον τον ενοχλούν τα ήθη, τα έθιμά μας και η θρησκεία μας, από ‘κει πάει ο δρόμος. Είναι ελεύθερος να φύγει και να πάει όπου θέλει. Αν όμως θέλει να μείνει, οφείλει να σεβαστεί. Τέλος!

Προς «κυβέρνηση» των Αθηνών: όποιος τα έβαλε με το Θεό και το λαό, όχι απλά βγήκε χαμένος, αλλά βρέθηκε να παλεύει με το Χάρο. Θυμίζω τον Αρδιαίο τον Τύραννο και τόσους άλλους που βρήκαν φρικτό θάνατο από το λαό. Οταν δε σέβεστε το χέρι που σας θρέφει, θα σας χτυπήσει. Και θα σας χτυπήσει πολύ άσχημα.

Προς Διευθυντή νοσοκομείου Σερρών: κύριε Διευθυντά, καμιά δουλειά δεν ειν’ ντροπή. Ντροπή γίνεται όταν αυτοί που υπηρετούν ένα πόστο, υπηρετούν τα ελιτίστικα συμφέροντα και όχι το λαό. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να πάρετε ήσυχα κι ωραία τη συνταξούλα σας (που θα ‘ναι και παχειά), να πάτε σε κανέναν καφενέ και να επιδοθείτε στην ξερή, την κοντσίνα και το Θανάση… Τα υπόλοιπα αφήστε τα γι’ αυτούς που είναι άξιοι…

Να σημειωθεί ότι οι Σέρρες έχουν υψηλά ποσοστά λαθρομεταναστών.

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »