Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Zerohedge : Ο Fauci χρηματοδότησε “σκληρά” πειράματα σε κουτάβια όπου οι μύγες της άμμου “τα τρώνε ζωντανά”- οι φωνητικές χορδές κόπηκαν

BY TYLER DURDEN

Ενώ η πρόσφατη προσοχή έχει επικεντρωθεί στη χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) του Dr. Anthony Fauci της γενετικής χειραγώγησης των κορονοϊών των νυχτερίδων στην ίδια πόλη όπου εμφανίστηκε η πανδημία του κορονοϊού των νυχτερίδων, μια διακομματική ομάδα νομοθετών απαίτησε απαντήσεις σχετικά με τα “άρρωστα” πειράματα σε ναρκωμένα κουτάβια, σύμφωνα με το The Hill.

“Οι ερευνητές μας δείχνουν ότι το τμήμα NIH του Fauci έστειλε μέρος μιας επιχορήγησης 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία για ναρκωτικά σε κουνάβια και να κλειδώσουν τα κεφάλια τους σε κλουβιά με πλέγμα γεμάτα με πεινασμένες μύγες της άμμου, ώστε τα έντομα να τα φάνε ζωντανά”, γράφει η μη κερδοσκοπική οργάνωση White Coat Waste Project. “Κλείδωσαν επίσης beagles μόνα τους σε κλουβιά στην έρημο κατά τη διάρκεια της νύχτας για εννέα συνεχόμενες νύχτες, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα για να προσελκύσουν μολυσματικές μύγες της άμμου”.

Όπως γράφει ο Christian Spencer του The Hill:

Το White Coat Waste Project, η μη κερδοσκοπική οργάνωση που επισήμανε για πρώτη φορά ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση του αμφιλεγόμενου Ινστιτούτου Ιολογίας Wuhan, έχει τώρα στρέψει το βλέμμα της στον Anthony Fauci για ένα άλλο θέμα που σχετίζεται με δοκιμές σε ζώα – μολύνοντας δεκάδες beagles με παράσιτα που προκαλούν ασθένειες για να δοκιμάσει ένα πειραματικό φάρμακο σε αυτά.

Τα μέλη της Βουλής, τα περισσότερα από τα οποία είναι Ρεπουμπλικάνοι, θέλουν ο Fauci να δώσει εξηγήσεις ως απάντηση στις καταγγελίες που διατυπώθηκαν από το White Coat Waste Project και αφορούν τη χορήγηση φαρμάκων σε κουτάβια.

Σύμφωνα με το White Coat Waste Project, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων δεν απαιτεί τη δοκιμή φαρμάκων σε σκύλους, οπότε η ομάδα ρωτάει γιατί υπάρχει ανάγκη για τέτοιες δοκιμές.

Το White Coat Waste υποστηρίζει ότι 44 κουτάβια μπιγκλ χρησιμοποιήθηκαν σε εργαστήριο της Τυνησίας, στη Βόρεια Αφρική, και σε ορισμένα από τα σκυλιά αφαιρέθηκαν οι φωνητικές χορδές, δήθεν για να μπορούν οι επιστήμονες να εργάζονται χωρίς αδιάκοπο γάβγισμα. -The Hill

Οι ανήσυχοι νομοθέτες έχουν επικεφαλής τη βουλευτή Nancy Mace (R-SC), η οποία σε επιστολή της προς το NIH αναφέρει ότι οι ομφαλοσκοπήσεις είναι “σκληρές” και μια “καταδικαστέα κατάχρηση των κονδυλίων των φορολογουμένων”. Η Mace πλαισιώνεται από τους βουλευτές Cindy Axne (D-Iowa), Cliff Bentz (R-Ore.), Steve Cohen (D-Tenn.), Rick Crawford (R-Ark.), Brian Fitzpatrick (R-Pa.), Scott Franklin (R-Fla.), Andrew Garbarino (R-N.Y.), Carlos Gimenez (R-Fla.), Jimmy Gomez (D-Calif.), Josh Gottheimer (D-N.J.), Fred Keller (R-Pa. ), Ted Lieu (D-Calif.), Lisa McClain (R-Mich.), Nicole Malliotakis (R-N.Y.), Brian Mast (R-Fla.), Scott Perry (R-Pa.), Bill Posey (R-Fla.), Mike Quigley (D-Ill.), Lucille Roybal-Allard (D-Calif.), Maria E. Salazar (R-Fla.), Terri Sewell (D-Ala.), Daniel Webster (R-Fla.) και Del. Eleanor Holmes Norton (D-D.C.) μέσω του The Hill.

Ξεκαρδιστικά, το Snopes καταγράφει αυτή την ιστορία ως “μείγμα” επειδή “δεν είναι σαφές αν ο Dr. Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) στο NIH, ενέκρινε προσωπικά το έργο”.

Οπότε η ευθύνη σταματάει όπου και αν βρίσκεται…

Πώς θα το γυρίσει αυτό ο Fauci;

zerohedge.com

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

το είδα




1 σχόλιο:

  1. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Το NIH του Fauci παραδέχεται ότι έκοψε τις φωνητικές χορδές των κουταβιών beagle για να τους κλείσει το στόμα «καθώς σιγά σιγά τα έφαγαν ζωντανά οι αμμόμυγες»
    26 Οκτωβρίου 2021

    HORRIFYING CONFESSION Fauci’s NIH admits to cutting beagle puppies’ vocal cords to shut them up ‘as they were slowly eaten alive by sandflies’

    https://www.thesun.co.uk/news/16542069/faucis-nih-admits-to-cutting-puppies-vocal-cords/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ