Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

«Τα διαβατήρια εμβολίων είναι τα θεμέλια για μια ευρύτερη έννοια της Ψηφιακής Ταυτότητας»

 «Τα διαβατήρια εμβολίων είναι τα θεμέλια για μια ευρύτερη έννοια της Ψηφιακής Ταυτότητας»


 By Sikh For Truth 

Οι τεχνοκράτες της Big Pharma / Τραπεζών και οι πολιτικές μαριονέτες τους βρίσκονται σε  ενεργή διαδικασία δημιουργίας ενός νέου ψηφιακού συστήματος, και η δυτική κοινωνία βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο προς την πλήρη υιοθέτηση και εφαρμογή αυτής της οργουελικής «Νέας Κανονικότητας». 
Η τεχνολογία πίσω από τις ψηφιακές ταυτότητες δεν είναι  διαφορετική από την τεχνολογία πίσω από τα διαβατήρια εμβολίων. 
Είναι όλα το ίδιο - τα διαβατήρια εμβολίων είναι τα βασικά δομικά στοιχεία για μια ευρύτερη έννοια της ψηφιακής ταυτότητας.


Όπως και τόσες άλλες πτυχές αυτής της σχεδιασμένης πανδημίας, τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων θεωρούνταν μια τρελή «θεωρία συνωμοσίας» από το κατεστημένο μέχρι την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκαν, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για ολόκληρο το φάσμα χρήσης αυτών των πειραματικών ενέσεων. 
Όπως έχει δείξει η Ιστορία επανειλημμένα, τα μέσα ενημέρωσης θα θεωρούν συνεχώς ακόμη και εκείνα τα πράγματα που αναγνωρίζονται δημοσίως ή αναπτύσσονται επί του παρόντος ως «τρελή συνωμοσία» μέχρις ότου η ανάπτυξη αυτή ολοκληρωθεί και το κατεστημένο είναι έτοιμο να ανακοινώσει δημοσίως την εφαρμογή τους. 
Αυτό δεν συνέβη μόνο με τα διαβατήρια εμβολίων, αλλά και με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα τόσα άλλα μέτρα βιοασφάλειας.



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), γνωστό και ως Ομάδα του Νταβός, προτείνει να εκδοθεί σε όλους ένα διαβατήριο εμβολιασμού. 
Και αυτό είναι το επόμενο βήμα μιας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Οι τιτάνες του παγκόσμιου καπιταλισμού εκμεταλλεύονται την κρίση του Covid-19 για να καθιερώσουν συστήματα ψηφιακής ταυτότητας τύπου κοινωνικής πίστωσης σε όλη τη Δύση. 
Η ομάδα του Νταβός προωθεί ένα σχέδιο του ΟΗΕ για τη χρήση παγκόσμιων «διαβατηρίων εμβολιασμού» για την επιβολή παγκόσμιων φόρων άνθρακα, οι οποίοι θα καταστήσουν το κόστος των ταξιδιών ακόμη πιο ακριβό. 
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ισχυρίζεται ότι ένα παγκόσμιο διαβατήριο εμβολιασμού θα οδηγούσε σε «εναρμόνιση των διαφορετικών εθνικών νόμων», ένα απαραίτητο βήμα για την επιβολή ενός παγκόσμιου φόρου άνθρακα. 
Είναι αρκετά προφανές ότι ένα διαβατήριο εμβολιασμού που απαιτείται για να ταξιδέψει κανείς σε διάφορες χώρες θα παρείχε την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή για τη μετακύλιση του κόστους των φόρων άνθρακα μεμονωμένα στους ταξιδιώτες, κάτι που είναι πιθανότατα ένας από τους επιδιωκόμενους στόχους τους. 



Ταυτόχρονα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να αντικαταστήσει τα χάρτινα διαβατήρια με τα διαβατήρια εμβολιασμού.
Αυτό το φόρουμ των παγκοσμιοποιητών έχει προτείνει ένα ψηφιακό «διαβατήριο εμβολιασμού», το οποίο προφανώς θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση του χάρτινου διαβατηρίου. 



Ένα ψηφιακό διαβατήριο θα ήταν επίσης λιγότερο ιδιωτικό σε σύγκριση με ένα χάρτινο, δεδομένου ότι θα μπορούσε να συνδεθεί με ιατρικά και φορολογικά αρχεία, ενώ είναι πιθανό να παρακολουθεί τις κινήσεις ενός ατόμου.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ:



Ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των ψηφιακών διαβατηρίων σε πολλά μέρη εντός της χώρας είναι να επιτρέπουν στους χρήστες την είσοδο σε δημόσιους χώρους και να ρυθμίζουν το προνόμιο της λήψης βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, οι οποίες απαγορεύουν ή θα απαγορεύουν στους ανεμβολίαστους και σε όποιον αρνείται να αποδεχθεί αυτό το οργουελικό ψηφιακό διαβατήριο, αποτελώντας το πρωταρχικό μέσο επιβολής τυραννικών και διακριτικών πολιτικών ενός ιατρικού απαρτχάιντ.


Αυτά τα διαβατήρια θα συνδεθούν τελικά με την κοινωνική πιστοληπτική ικανότητα του καθένα, όπως συμβαίνει ήδη στην Κίνα. 
Καθώς επίσης και με τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - και σχεδόν σε κάθε πτυχή του οργουελικού ψηφιακού συστήματος που οικοδομείται γύρω μας - συμπεριλαμβανομένου ενός ψηφιακού νομίσματος. 
Μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την επιβράβευση ή την τιμωρία τόσο για καλές, όσο και κακές συμπεριφορές  που είναι εντελώς άσχετες με τα μέτρα της πανδημίας, όπως η αποσύνδεση ενός χρήστη από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συμμετοχή σε μια μη-πολιτικά ορθή ή αλλιώς απαγορευμένη ομιλία και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Επίσης, οι κεντρικές τράπεζες ζητούν ήδη την εφαρμογή ενός προγραμματιζόμενου ψηφιακού νομίσματος.
Με την έναρξη της κρίσης του Covid-19, ο Bill Gates και άλλοι ειδήμονες επι του θέματος για την ψηφιακή ταυτότητα και του προγράμματος ID2020, έχουν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να εισάγουν τα προγράμματά αυτά στις πλούσιες χώρες της Δύσης.

by Ledger Insights

Στις 19 Μαρτίου 2020, ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε ότι με τον κορονοϊό συνεπάγεται ότι θα χρειαστούμε «ψηφιακά πιστοποιητικά» για να αποδείξουμε ποιος έλαβε το εμβόλιο. Είπε: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά που θα δείχνουν ποιος έχει αναρρώσει ή έχει εξεταστεί πρόσφατα ή όταν έχουμε ένα εμβόλιο ποιος το έχει λάβει».

Για όσους λαχταρούν να σταματήσουν οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία, τα προγράμματα πιστοποίησης που βεβαιώνουν τον εμβολιασμό τους κατά του Covid-19 έχουν προωθηθεί ως το κλειδί για την επαναλειτουργία της οικονομίας και την αποκατάσταση των προσωπικών τους ελευθεριών. 
Το γνωρίζουμε αυτό επειδή τον Απρίλιο του 2020, οι ψηφιακές ταυτότητες ανοσίας διερευνούνταν ως μέρος της στρατηγικής  του Ηνωμένου Βασιλείου για την έξοδο του από τα lockdowns.


by Gov.UK


Αναφέρει ότι η Microsoft είναι ήδη ιδρυτικό μέλος μιας πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της εξάπλωσης των επιδημιών, με την ονομασία ID2020.


Η ID2020 εγκαινίασε μια συμμαχία ταυτότητας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller και την εταιρεία συμβούλων Accenture, το 2017. 
Οι κύριοι στόχοι της συμμαχίας που καθορίστηκαν εκείνο το έτος είναι: Να αναπτύξει και να δοκιμάσει τεχνολογικές λύσεις για την ψηφιακή ταυτότητα και να συνεργαστεί με κυβερνήσεις και «υφιστάμενους, καθιερωμένους οργανισμούς για την εφαρμογή αυτών των λύσεων».



Την ίδια χρονιά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσε, σε μια έκθεση με τίτλο Ψηφιακά Σύνορα, ότι οι στόχοι του, μεταξύ άλλων για μια τεχνολογία (για μια Παγκόσμια Ψηφιακή Ταυτότητα), «θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα λόγω απειλών όπως οι πανδημίες».






Η εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολιασμού επιταχύνει τη δημιουργία μιας παγκόσμιας υποδομής για την ψηφιακή ταυτότητα. 
Όπως το έθεσε πρόσφατα η στρατιωτική εταιρεία επιτήρησης και εργολάβος του ΝΑΤΟ για το πρόγραμμα Thales, τα διαβατήρια εμβολίων «είναι ένας πρόδρομος για τα πορτοφόλια ψηφιακής ταυτότητας».



Ο Covid-19 προάγει τη μεγαλύτερη τεχνολογική αλλαγή προς μια πλήρη και αυτόνομη ψηφιακή ταυτότητα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της iProov, μιας βρετανικής εταιρείας βιομετρικών ψηφιακών ταυτοτήτων που συνεργάζεται με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, δήλωσε πέρυσι ότι «η εξέλιξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα καθοδηγήσει στην πραγματικότητα ολόκληρο τον τομέα της ψηφιακής ταυτοποίησης στο μέλλον. Επομένως, δεν πρόκειται απλώς για τον Covid, αλλά για κάτι ακόμη περισσότερο απο αυτό».


Τα ψηφιακά διαβατήρια ανοσίας θα υπόσχονται πρωτοφανείς ελέγχους στους πληθυσμούς όπου και αν εφαρμοστούν τέτοια συστήματα. 
Η Ann Cavoukian, πρώην Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Οντάριο στον Καναδά, περιέγραψε το σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμού που ήδη λειτουργεί στην επαρχία της ως «ένα νέο, αναπόφευκτο δίκτυο επιτήρησης με δεδομένα γεωγραφικής θέσης που παρακολουθούνται παντού».



Αυτά τα συστήματα θα επεκταθούν με φυσικό και λειτουργικό τρόπο στη χρήση βιομετρικών στοιχείων:«Συναλλαγές με το πρόσωπό σας : θέλετε να αναγνωρίζει η πύλη τα βιομετρικά σας στοιχεία  καθώς πλησιάζετε στην περιοχή παράδοσης των αποσκευών. Είναι γνωστό ότι έχετε κάνει εμβόλιο, ότι έχετε υποβληθεί σε έλεγχο COVID και ότι είστε αξιόπιστο άτομο για να συνεχίσετε με την πτήση σας». - δήλωσε η Corsight, μια άλλη εταιρεία βιομετρικών και ψηφιακής ταυτότητας.


by TravelPulse


Όπως έχω προειδοποιήσει από την αρχή, τα πρόσωπά μας θα γίνουν τα διαπιστευτήριά μας. «Το Health Pass χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου για την αντιστοίχιση κάποιου με την εικόνα σε ένα έγγραφο ταυτότητας κατά την εγγραφή».





Στην Αυστραλία, η Woolworths, η Coles και η Commonwealth Bank ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν νέους κωδικούς QR για πληρωμές που θα βοηθήσουν στην πληρωμή παντοπωλείων και άλλων προϊόντων λιανικής πώλησης. 

Τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες της Αυστραλίας θέλουν οι κωδικοί QR να αποτελέσουν τη μεγαλύτερη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι αγοραστές πληρώνουν για πράγματα μετά την εισαγωγή του "tap and go" (ανέπαφες πληρωμές) το 2007.

Είπαν ότι οι κωδικοί QR του EFTPOS θα μπορούσαν να εκθρονίσουν το κανονικό πρόγραμμα "tap and go", ως την προτιμώμενη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών στα καταστήματα και να το ελέγξουν αυτό: «Θα μπορούσε ακόμη και να ενσωματωθεί στα check-ins του COVID-19 για μια ολοκληρωμένη λύση για τις απαιτήσεις ασφαλείας κατα του COVID και την πληρωμή.» δήλωσε ο κ. Barr της Eftpos.


by thenewdaily


Πιο κοντά στο σπίτι - στο Τζέρσεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου: Για να λάβετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό κατάστασης εμβολιασμού COVID (δηλαδή, ένα διαβατήριο εμβολιασμού), πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τον «λογαριασμό σας στο Onegov», ο οποίος περιλαμβάνει σύμφωνα με τον ιστότοπό τους «τη δημιουργία της ψηφιακής σας ταυτότητας πριν μπορέσετε να λάβετε το ψηφιακό σας πιστοποιητικό».


Στις ΗΠΑ: Απο το Mississippi Department of Public Safety, Ο Επίτροπος Δημόσιας Ασφάλειας Sean Tindell δήλωσε ότι η υπηρεσία συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε άλλα προγράμματα που θα διευρύνουν την πρόσβαση στις άδειες οδήγησης. Λέει, ότι αναπτύσσουν μια εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονική άδεια οδήγησης και κάρτα εμβολιασμού κατά του κοροναϊού - όλα μαζί.

«Αναμένουμε μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με το ITS ότι θα προσφέρουμε ένα πορτοφόλι - ταυτότητα στην πολιτεία του Μισισιπή, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο θα έχετε την άδεια οδήγησης και την κάρτα εμβολίου COVID, αλλά θα μπορείτε επίσης να έχετε την άδεια κυνηγιού, την άδεια αλιείας και άλλα». Ακριβώς το σχέδιο της συμμαχίας ID2020.


Η Νέα Ζηλανδία έχει ενώπιον του κοινοβουλίου της ένα νέο νομοσχέδιο για το πλαίσιο εμπιστοσύνης των υπηρεσιών ψηφιακής ταυτότητας, το οποίο θα αντιμετωπίσει πολλά από τα ζητήματα των διαβατηρίων εμβολιασμού και θα ανοίξει περισσότερες υπηρεσίες με τη χρήση ψηφιακής ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος των βιομετρικών δεδομένων που κατέχει η DIA σε ιδιώτες παρόχους.

by thebit


Με τις λαϊκές διαμαρτυρίες να συσσωρεύονται ενάντια σε ένα καθεστώς αποκλεισμού με διαβατήρια εμβολίων, οι αρχηγοί του παγκόσμιου καπιταλισμού διεξάγουν εκστρατεία με μεγαλύτερη επιτακτικότητα από ποτέ για να φέρουν την ψηφιακή ταυτότητα στη Δύση. 

Για τα συμφέροντα της ελίτ κοινωνίας, η ψηφιοποίηση των διαβατηρίων ανοσίας αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο εργαλείο ενός μακροχρόνιου οικονομικού και πολιτικού μετασχηματισμού - το σχέδιο για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση τους.




Το απαρτχάιντ μπορεί να έληξε επίσημα στη Νότια Αφρική πριν από 30 χρόνια. Αλλά έχει επιστρέψει σε πολλές χώρες που υπερηφανεύονται για τη δέσμευσή τους στα «ανθρώπινα δικαιώματα». Μόνο που αυτή τη φορά, δεν είναι το χρώμα των ανθρώπων που θα καθορίσει τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν, αλλά η εμβολιαστική τους κατάσταση.


by RT

Στη Γερμανία ένα κρατίδιο επιτρέπει ήδη στις επιχειρήσεις του να απαγορεύουν τις αγορές στους μη εμβολιασμένους πελάτες, ακόμη και για τα είδη παντοπωλείου και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Το γερμανικό κρατίδιο της Έσσης έγινε το πρώτο που επέτρεψε στις επιχειρήσεις να αρνηθούν στους ανεμβολίαστους την πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης με βάση την εμβολιαστική τους κατάσταση, δημιουργώντας ένα ανησυχητικό προηγούμενο, καθώς οι γειτονικές χώρες παλεύουν μέσω διαμαρτυριών κατα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.


by BNN-News




Εάν χρειάζεστε αποδείξεις ότι τα διαβατήρια εμβολίων έχουν αποτύχει, τότε από τις 21 Οκτωβρίου 2021 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, η Λετονία θα τεθεί υπό αυστηρό και σκληρό lockdown.
Αυτό σημαίνει αυστηρούς περιορισμούς του Covid-19 και απαγόρευση κυκλοφορίας.
Ο πρωθυπουργός της Λετονίας το ανακοίνωσε αυτό μετά από συνεδρίαση του Συμβουλίου Διαχείρισης Κρίσεων.
Ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, όταν οι αρχές της Λετονίας ενσωμάτωσαν πλήρως το λετονικό πάσο COVID (Green Pass) στο σύστημα επαλήθευσης πιστοποιητικών COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πύλη της ΕΕ.
Το χρησιμοποιούν εδώ και αρκετό καιρό και το γεγονός ότι μπαίνουν σε πλήρες lockdown αποδεικνύει (είναι γεγονός) ότι απλά δεν λειτουργούν.


Και πρόσφατα το Ινστιτούτο Tony Blair βγήκε [και πάλι], προωθώντας τα διαβατήρια εμβολίων: 

Στο τελευταίο λευκό έγγραφό του με τίτλο ‘Boosting the UK’s Covid Measures: How to Go Further, Faster and Protect the NHS’.

Γράφει, θα πρέπει «να διερευνήσουμε επειγόντως την επιλογή της εισαγωγής ενός διαβατηρίου Covid για να διασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε μαζικές εκδηλώσεις έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή τουλάχιστον έχουν λάβει ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ».


by institute.global


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τα ευρήματά του από την τριετή πιλοτική εφαρμογή "Known Traveller Digital Identity" για διασυνοριακά ταξίδια χωρίς χαρτιά.

Γράφει ότι «ο COVID-19 ανέδειξε την ανάγκη για επαληθεύσιμα ψηφιακά διαπιστευτήρια στα διασυνοριακά ταξίδια». 

Και ότι «ο COVID-19 έχει ενισχύσει την ανάγκη για ψηφιακά ταξιδιωτικά πιστοποιητικά, όπως πιστοποιητικά εμβολιασμού ή πιστοποιητικά για τεστ COVID, τα οποία μπορούν να επαληθευτούν διασυνοριακά».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι ο «τελικός στόχος» της παγκόσμιας ατζέντας του είναι η επέκταση του μοντέλου ψηφιακής ταυτότητας που καθιέρωσε στην Ινδία, έως ότου κάθε άτομο στον κόσμο αποκτήσει μια μοναδική ψηφιακή ταυτότητα.

«Η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί να συμβάλει στην προώθηση χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών χωρίς αποκλεισμούς, το σύστημα Aadhaar της Ινδίας αυξάνει την ένταξη για πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια Ινδούς. Ο επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας Paul Romer το αποκαλεί ως το πιο εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας στον κόσμο».


Τα διαβατήρια εμβολιασμού δεν θα είναι προσωρινά. Πέρυσι, το ID2020 και η εταιρεία βιομετρικών ταυτοτήτων Simprints - η οποία συνεργάζεται με την USAID - αξιοποίησαν τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Gates για να δημοσιεύσουν ένα άρθρο με τίτλο «Σύστημα Παράδοσης για το εμβόλιο COVID: Μια ευκαιρία για τη δημιουργία συστημάτων για το μέλλον».

Σε αυτό το άρθρο οι συγγραφείς υποστήριξαν ότι τα εμβόλια COVID-19 στον Παγκόσμιο Νότο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «μοχλός πίεσης για την παροχή ψηφιακών βιομετρικών ταυτοτήτων».

Στη συνέχεια παραδέχτηκαν ότι τέτοια ψηφιακά βιομετρικά συστήματα θα παρέμεναν σε ισχύ πολύ καιρό μετά το τέλος της πανδημίας COVID-19 και θα αξιοποιούνταν για μια σειρά από άλλους σκοπούς αφού θα έχουν εφαρμοστεί.

«Τα βιομετρικά στοιχεία έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν περιορίζονται ως προς την χρήση τους», έγραψαν οι συγγραφείς αυτού του άρθρου, «πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να συνδέσουν διαφορετικά συστήματα κατά τη διάρκεια ή ακόμη και μετά την εξάπλωση».



Όσον αφορά τη διευρυμένη χρήση των ψηφιακών ταυτοτήτων: 

Η έκθεση Σεπτεμβρίου 2021 απο τον BankservAfrica, τον μεγαλύτερο οργανισμό εκκαθάρισης ψηφιακών πληρωμών στην Αφρική - του οποίου ηγούνται πρώην στελέχη της MasterCard, της VISA και της IBM - προέτρεψε τη Νότια Αφρική να υιοθετήσει ένα βιομετρικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας. 

Η έκθεση ανέφερε οτι: «Ήρθε η ώρα οι καταναλωτές, οι επενδυτές, ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας να συνεργαστούν συλλογικά για την επίτευξη του κοινού στόχου της δημιουργίας μιας ισχυρής, ασφαλούς και αξιόπιστης ψηφιακής ταυτότητας για τη Νότια Αφρική». 

Η πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών της BankServAfrica δοκιμάζεται επί του παρόντος στη Ναμίμπια, τη Ζιμπάμπουε και την Τανζανία με την οικονομική υποστήριξη της Παγκόσμιας Τράπεζας, της USAID και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates. 

«Η πανδημία COVID-19 έδειξε πόσο κρίσιμη είναι μια ψηφιακή ταυτότητα», δήλωσε ο Chief Business Officer της BankServAfrica.


by bankservafrica


Η εκστρατεία ID2020 του Γκέιτς έχει επίσης συνεργαστεί με τις αρχές, οι οποίες προωθούν ένα σύστημα που καταγράφει την κατάσταση εμβολιασμού των Αμερικανών στην ίδια εταιρεία που υπολογίζει τα οικονομικά τους πιστωτικά αποτελέσματα. 

Στο Ιλινόις, οι κάτοικοι υποχρεούνται να επαληθεύουν ότι έχουν λάβει τα εμβόλια COVID-19 μέσω της διαδικτυακής πύλης Vax Verify. 

Για να καταχωρίσουν την απόδειξη του εμβολιασμού τους, οι κάτοικοι του Ιλινόις πρέπει να απευθυνθούν στην Experian, την κορυφαία στον κόσμο υπηρεσία αξιολόγησης της πιστοληπτικής τους ικανότητας.

by sociable


Η ηλεκτρονική πύλη απαιτεί για κάθε κάτοικο που έχει παγώσει την πιστοληπτική του ικανότητα του στην Experian να την ξεπαγώσει πριν από την εγγραφή εμβολιασμού.


Αφού το Ιλινόις έγινε η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που δημιούργησε μια σχέση μεταξύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού και της Experian, ο βουλευτής του Ιλινόις και αγαπημένος της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας Μπιλ Φόστερ εισήγαγε μια νέα νομοθεσία που θα επιβάλει μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα σε ολόκληρο τον αμερικανικό πληθυσμό. 

Ο νόμος "Improving Digital Identity Act 2021" που εισήγαγε ο Φόστερ καλεί τον δημόσιο τομέα και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να συνεργαστεί με τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη μιας νέας υποδομής βιομετρικής ψηφιακής ταυτότητας για τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Τον Νοέμβριο του 2020 η Gates ID2020 παρείχε ένα διαδικτυακό φόρουμ στον Foster για την προώθηση του νομοσχεδίου του. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο βουλευτής τάχθηκε υπέρ ενός «αξιόπιστου βιομετρικού συστήματος ψηφιακών πιστοποιητικών ανοσίας», ενώ εξήγησε ότι το νομοσχέδιό του θα λαμβάνει βιομετρικά στοιχεία από κάθε πολίτη. 

Έτσι, οι ιδιωτικές εταιρείες θα μπορούσαν στη συνέχεια να το «αξιοποιήσουν» για να δημιουργήσουν τεράστια κέρδη. Οι εταιρείες τραπεζών και πιστωτικών καρτών είναι μεταξύ των πολλών «εμπορικών τομέων» που το νομοσχέδιο του Φόστερ θα ωφελήσει μέσω των ψηφιακών βιομετρικών ταυτοτήτων. 

Το νομοσχέδιο δηλώνει ξεκάθαρα ότι το εταιρικό σύστημα ταυτότητας θα δώσει «σε άτομα που δεν έχουν τραπεζικές και μη τραπεζικές υπηρεσίες καλύτερη πρόσβαση σε ψηφιακές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες», καλύπτοντας το άνοιγμα των αγορών για τους χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς με την ίδια σοκαριστική γλώσσα που χρησιμοποιούν στο πρόγραμμα ID2020.


by biometric update

Αυτό είναι μόνο μια γεύση από το τι σχεδιάζεται για το ψηφιακό ταξίδι των διαβατηρίων εμβολιασμού και την ευρύτερη ατζέντα για την ψηφιακή ταυτότητα. 
Αντί για ένα εργαλείο ενσωμάτωσης για όλους, πρόκειται για ένα σύστημα που βασίζεται στον αποκλεισμό και την ενδεχόμενη ψηφιακή υποτέλεια, την επιτήρηση και την τυραννία.





Η δυναμική του διαβατηρίου εμβολιασμού είναι ο πρόδρομος της ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας και προς την κατεύθυνση του πλήρους κοινωνικού ελέγχου. Το κράτος θα απαιτήσει τελικά από όλους μας να θυσιάσουμε την ανεξαρτησία και την ελεύθερη βούλησή μας για να συμμετέχουμε στην κοινωνία. 

Οι ζηλωτές των lockdowns θέλουν την ολική επαναφορά όλων των περιορισμών του Covid για να προστατεύσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας από τις συνέπειες των προηγούμενων lockdowns. 

Oι τελευταίοι 20 μήνες αφορούσαν την ανάπτυξη και εφαρμογή της εξαρτώμενης από την ψηφιακή ταυτότητα «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του Davos Man με το πρόσχημα της καταπολέμησης ενός ιού.

Έτσι, αυτό θα τελειώσει μόνο όταν μια κρίσιμη μάζα ατόμων και οργανισμών πει: «Φτάνει πια. Δεν θα συμμορφωθούμε με άλλους περιορισμούς. Δεν θα διαιρέσουμε τους ανθρώπους και δεν θα εφαρμόσουμε διαβατήρια εμβολιασμού ή ψηφιακές ταυτότητες που αποκλείουν ανθρώπους»

Και μόλις συμβεί αυτό, τότε αυτό το αφήγημα θα καταρρεύσει.

Θα πρέπει να καταρρεύσει.

ΑΣΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »