Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας πιο εύκολος τρόπο ώστε να πάρετε την πιο λογική απόφαση απαντώντας σε μια απλή ερώτηση: Είναι τα 👉💉ωφέλιμα για την υγεία γενικά?

 


Για να μπορέσεις να πάρεις μια ενημερωμένη απόφαση για το αν τα 👉💉είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και αναγκαία και ωφέλιμα γενικά για την ΥΓΕΙΑ δυστυχώς θα πρέπει να διαβάσεις χιλιάδες σελίδες από την ιατρική βιβλιογραφία 2 αιώνων.
Εδώ θα σας δώσω εναν πιο εύκολο τρόπο ώστε να παρετε την πιο λογική απόφαση απαντώντας σε μια απλή ερώτηση
Είναι τα 👉💉ωφέλιμα για την υγεία γενικά?
Αν τα 👉💉 ήταν ωφέλιμα για την υγεία, αυτό θα ήταν πολυ εύκολο να αναδειχθεί με μια αντικειμενική, ανεξάρτητη, εμπεριστατωμένη ΣΥΓΚΡΙΣΗ σε βάθος ετών, του συνολικού προφιλ υγείας παιδιών αλλά και ενήλικων (πιο σωστά από μωρά ως ας πουμε 18 ετών).
Λαμβάνοντας υπόψη ότι εδώ και δεκαετίες παρά πολλες χώρες έχουν εξελιγμένο ηλεκτρονικό φακέλωμα (ιατρικός φάκελος) για κάθε πολιτη από την γέννηση του, μια τέτοια ΣΥΓΚΡΙΣΗ θα ήταν και θα είναι πολυ εύκολο να γίνει.
Σωστά?
Σωστά να λέτε.
Το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ και πουθενά μια τέτοια αντικειμενική, ανεξάρτητη, εμπεριστατωμένη ΣΥΓΚΡΙΣΗ σε βάθος ετών, του συνολικού προφιλ υγείας πλήρως εμβολιασμένων με πληρως ανεμβολιαστων, από όλους αυτούς τους αρμόδιους και ειδικούς που δήθεν νοιάζονται για την υγεία σας και την υγεία των παιδιων σας, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι τα 👉💉ΔΕΝ είναι ωφέλιμα για την υγεία γενικά.
Τέλος, η αλήθεια είναι αυτονόητη και η λογική λέει πως εφόσον οι εμβόλιοπλασιέ ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιβεβαίωσαν και δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν, με μια τέτοια ουσιώδη σύγκριση πως τα προιοντα τους είναι ωφέλιμα, τότε απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ για την υγεία γενικά.
Όποιος ειδικός και αρμόδιος διαφωνεί να πάρει τα προιοντα του και να τα βάλει εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος.
Ο οποιοσδήποτε ιατρός και επιστήμονας δηλώνει κάτι και όχι μόνο δεν μπορεί αλλά και ΔΕΝ θέλει να το αποδείξει, είναι απλά λαμόγιο και απατεώνας
Υ.Γ.
Πριν λίγα χρόνια μια παιδιατρικη κλινική εις Αμέρικα με ένα πελατολογιο χιλιάδων παιδιών από την γέννηση τους, προσπάθησε να κάνει μια τέτοια ουσιώδης σύγκριση. Το με τι σαδιστικη μανία τους επιτέθηκαν οι αρμόδιοι και η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία, είναι κάτι που μόνο στην Ναζιστική Γερμανία θα συνέβαινε, αλλά είναι κάτι συνηθες για το Σαδιστικο δόγμα των
👉💉💉💉ήτοι να καίνε στην φωτιά, την ίδια την επιστήμη για να προστατέψουν την ΨΕΥΔΗ ΦΗΜΗ των 👉💉💉
Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει πόσο απλή, ορθή και λογική είναι αυτή η προσέγγιση ώστε να παρει την πιο ορθή απόφαση για την υγεία των παιδιων του και την δική του, απλά λυπάμαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.