Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΑΣΙΑ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΕ ΡΙΟ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΤΖΑΝΕΙΟ !! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ !!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Έχουν τρομοκρατηθεί. Με τις νεκροτομές. Έβαλαν τα χέρια τους στα μάτια τους και τα έβγαλαν μόνοι τους. Τότε που άρχισε η οργανωμένη επίθεση του συστήματος εναντίον μου. Άρχισαν με την υπόθεση του Ευαγγελισμού και την Αντιγόνη Πανταζή. Έσπασαν τα μούτρα τους, ο δε εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης ακόμα με καλεί…

Συνέχισαν με τις …μακάβριες κατά Μάνδρου εκταφές, τις οποίες επιχείρησαν βρώμικα να συνδέσουν με τα κυκλώματα που εξέδιδαν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού. Έσπασαν ξανά τα μούτρα τους. Την ίδια ώρα άρχισαν να βγαίνουν γιατροί και να μιλάνε για φάμπρικες και κυκλώματα πίσω από νοσηλείες στα νοσοκομεία, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα εμένα. Η Χριστίνα Κυδώνα από το Ιπποκράτειο και η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ήταν δύο από αυτούς.

Μετά ήρθε η σειρά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της έρευνάς της σε λογαριασμούς και sites, την οποία βρώμικα και πάλι επιχείρησαν να συνδέσουν με το δικό μου site, εικόνες του οποίου έπαιζαν στα δελτία ειδήσεων την ώρα του ρεπορτάζ για τα sites και τους λογαριασμούς που είχε σαρώσει η Δίωξη και έστειλε στην Εισαγγελία. Έσπασαν ξανά τα μούτρα τους.

Στο τέλος όλα άλλαξαν. Εγώ πλέον άρχισα να

εμφανίζομαι ονομαστικά, με φωτογραφία και πολύ τυπικά και προσεκτικά (βλ. ρεπορτάζ για Βόβολη στον Alpha), ενώ ο ίδιος ο υπουργός Υγείας απάντησε στο εξώδικό μου για τους υγειονομικούς, αναγνωρίζοντας και αποδεχόμενος τον ουσιαστικό, πραγματικό και καθαρό ρόλο μου στην ιστορία αυτή.

Mε έκαναν γνωστό και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μέσα δε από την Real News έμαθαν όλοι και για τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου.

Έδωσα σε όλους δωρεάν συνδρομή. Κάπως να τους το ανταποδώσω…

Στην δεύτερη απόπειρά τους όμως να με χτυπήσουν, έριξαν μόνοι τους τον προβολέα στις νεκροτομές που έχουν διενεργηθεί κατόπιν δικών μου νομικών ενεργειών στο πλευρό συγγενών ανθρώπων που πέθαναν στα νοσοκομεία, στα πιστοποιητικά θανάτου των οποίων ως αιτία βεβαιωνόταν η λοίμωξη Covid-19. Ο προβολέας έπεσε αναπόφευκτα για το σύστημα στις νεκροτομές, αφού το ίδιο, δια των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, είχε ρίξει τον προβολέα αυτό στις εκταφές. Και εκεί άρχισε να γίνεται στο πολύ ευρύτερο κοινό πλέον γνωστό, ότι στις νεκροτομές αυτές έχουν αποδειχθεί άλλες αιτίες θανάτου αντί της λοίμωξης Covid-19. Εντελώς διαφορετικές. Και ότι εγώ μιλούσα για δολοφονίες. Όχι για απλά λάθη.

Άρχισε να γίνεται δηλαδή ακόμη γνωστότερο απ’ ό,τι ήταν έως εκείνη την ώρα, ότι αντί της λοίμωξης Covid-19 αποδείχθηκαν ως πραγματικές αιτίες του θανάτου των ασθενών, ρήξεις κοιλιακών αορτών, ισχαιμικές νεκρώσεις εντερικών σωλήνων, εγκεφαλικές νεκρώσεις μετά από ανακοπές που τις προκάλεσαν οι σκόπιμες αφυδατώσεις, εγκεφαλικά οιδήματα και εκφυλίσματα του μυοκαρδίου, μικροβιακές λοιμώξεις (αυτές που “εξαφανίστηκαν” στη χώρα μας μαζί με τη γρίπη) αντί των ιογενών του SARS-CoV-2, βλάβες στους πνεύμονες από υπεροξυγόνωση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι ιατροδικαστές που είχαν ορίσει οι Εισαγγελίες, με την παρουσία τεχνικού συμβούλου των οικογενειών, σε κάποιες δε περιπτώσεις και με ιατροδικαστή που παρατύπως είχαν ορίσει και τα νοσοκομεία, χωρίς όμως ποτέ να υπάρξει διαφωνία μεταξύ των ιατροδικαστών στα πορίσματα εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, αναγκάστηκαν να γράψουν στα πιστοποιητικά “αδιευκρίνιστο” ελλείψει προφανούς αιτίας.

Αυτό ήταν πρόβλημα για το σύστημα. Τεράστιο. Και έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Αρχικά βγήκε ο πρόεδρος της ένωσης των ιδιωτών ιατροδικαστών (που και αυτή συντηρούσε επί μακρό χρονικό διάστημα την πλάνη της δήθεν απαγόρευσης από τον Ε.Ο.Δ.Υ. διενέργειας νεκροτομών σε περιπτώσεις ασθενών που κατέληξαν σε κλινικές και Μ.Ε.Θ. Covid-19), o Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τα έκανε μαντάρα στο δελτίο του εισαγγελέα, ιατρού και ιατροδικαστή Νίκου Ευαγγελάτου, επιχειρώντας να πείσει τον κόσμο ότι ο κορωνοϊός είναι υπεύθυνος για όλα και ότι στα πιστοποιητικά θανάτου βεβαιώνεται πάντα η αρχική αιτία εισαγωγής, χωρίς να καταλαβαίνει εκείνη την ώρα ότι έτσι αφαίρεσε από τη λίστα των νεκρών τους μισούς σχεδόν θανάτους ανθρώπων που εισήχθησαν στα νοσοκομεία για άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες και θετικοποιήθηκαν εντός των νοσοκομείων. Θετικοποιήσεις, βεβαίως, που άλλες ήταν πραγματικές και αφορούν στην πρώτη παράμετρο του πρωτοκόλλου του θανάτου, της έκθεσης, είτε θετικοποιήσεις με ψευδή θετικά αποτελέσματα. Και αυτοί οι θάνατοι καταγράφηκαν ως θάνατοι από κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με αυτά που είπε ο Γρηγόρης Λέων, έπρεπε στις περιπτώσεις αυτές να καταγραφεί ως αιτία θανάτου η αρχική. Και βγάζοντας τους μισούς θανάτους από τη λίστα, καταλήγουμε στους άλλους μισούς με όλες αυτές τις αιτίες που βρίσκουμε στις νεκροτομές ή προκύπτουν από τους ιατρικούς φακέλους (όπως είναι π.χ. η περίπτωση του Κώστα Αβραμίδη, ο οποίος εισήχθη θετικός, δολοφονήθηκε όμως εν συνεχεία στο Τζάνειο, με το acinetobacter που σκοπίμως δεν αντιμετώπισαν οι “αγωνιστές” εκεί, απέκρυψαν δε εν συνεχεία από το “Σωτηρία” στο οποίο μεταφέρθηκε, και το υπερμεγέθες εσωτερικό τραύμα που του προκάλεσαν και την εσωτερική αιμορραγία που ήταν αποτέλεσμα του τραύματος αυτού, τα οποία σκοπίμως δεν αντιμετώπισαν, βεβαιώνοντας ψευδώς στον ιατρικό φάκελο ότι το τραύμα ήταν επιφανειακό ούτε ενός εκατοστού).

Μετά είχαμε τον απόλυτο επιστημονικό παραλογισμό, αποκορύφωμα του οποίου ήταν η προσπάθεια της Χριστίνας Κυδώνα να αποδώσει στον κορωνοϊό ακόμη και τις εντερικές νεκρώσεις, έχοντας στο μυαλό της προφανώς το πόρισμα – κόλαφο για τον θάνατο του Μιχάλη Βραχάλη στο “Αττικόν”.

Προσέξτε τώρα πού είναι το πρόβλημά τους.

Από την αρχή αυτής της ιστορίας, όταν το σύστημα με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης κατασκεύασαν τις γνωστές ταμπέλες των “αρνητών” και εν συνεχεία των “αντιεμβολιαστών”, εξηγήσαμε ότι δεν αμφισβητούμε κατ’ αρχάς την …ύπαρξη του ιού. Με μένα το παραμυθάκι αυτό τελείωσε γρήγορα, βεβαίως, όταν άρχισα να περιγράφω το πρωτόκολλο του θανάτου, στο οποίο ως πρώτη παράμετρό του ανέδειξα και απέδειξα την έκθεση των ασθενών, πρωτίστως αυτών με τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στον …υπαρκτότατο ιό. Αυτό που πάντα έλεγα ήταν ότι ο SARS-CoV-2 βεβαίως και υπάρχει, είναι ένας αναπνευστικός ιός, όχι όμως περισσότερο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη, αλλά που όμως αν εκθέσεις σε αυτόν ανθρώπους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, μπορεί να τους σκοτώσεις. Είναι πάρα πολύ απλό λογικό. Πριν τον κορωνοϊό, τι κάναμε με τη γρίπη; Εμείς οι ίδιοι δεν προφυλάσσαμε τους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας με τα προβλήματα υγείας που είχαν, όταν ήμασταν γριπιασμένοι; Ε, το αυτονόητο που κάναμε εμείς, πολύ απλά δεν το έκαναν σκόπιμα στα νοσοκομεία, πολλώ μάλλον όταν σε αυτά μας έλεγαν ότι ο κορωνοϊός είναι απείρως πιο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη. Είχαν όμως τους ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία ή στα “ύποπτα” (πολλές φορές τους έστελναν και κατευθείαν στις κλινικές κόβιντ), όλους μαζί, θετικούς και αρνητικούς, να περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ επί ώρες, με αποτέλεσμα και οι εξ αρχής αρνητικοί να θετικοποιούνται. Είναι σαν κάνεις τεστ για λέπρα σε έναν άνθρωπο και να τον έχεις να περιμένει επί ώρες το αποτέλεσμα στην …Σπιναλόγκα. Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από κάποιους μήνες, μετά τις συνεχείς δημόσιες καταγγελίες μου για αυτά τα περιστατικά, αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο διευθυντής του “Αγία Όλγα”, παραδεχόμενος την έκθεση αυτή στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου του.

Είναι επομένως προφανές ότι άνθρωποι έχουν πεθάνει και θα πεθάνουν από τον SARS-CoV-2, όπως ακριβώς πέθαιναν άνθρωποι από γρίπη. Ξεχνάμε τις λίστες του θανάτου της γρίπης; Θυμάστε τι έλεγε ο Τσιόδρας για τη γρίπη; Τότε που έβαζε τα εισαγωγικά από την “πανδημία”, αναφερόμενος στη γρίπη και στους 650.000 νεκρούς, προσπαθώντας, τότε, να εξηγήσει γιατί ήμασταν υπερβολικοί όταν μιλάγαμε για “πανδημία κορωνοϊού”; Για να βγούνε τα εισαγωγικά, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του θανάτου στα νοσοκομεία…

Και τι ήταν οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους που πέθαναν από γρίπη; Δεν ήταν άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα; Για δείτε λίγο τη λίστα των θανάτων του Ε.Ο.Δ.Υ. επί κορωνοϊού. Το βλέπετε το ποσοστό των υποκειμένων νοσημάτων;

Οπότε, θα βρούμε και μία στις τόσες αιτία θανάτου στις νεκροτομές την λοίμωξη Covid-19. Περιέργως, στις νεκροτομές στις οποίες συμμετείχα εγώ πουθενά δεν βρήκαμε τους “κατεστραμμένους από τον κορωνοϊό” πνεύμονες, που βρήκαν, λέει, στη νεκροτομή που έγινε στον Δραμινό 66χρονο, τους συγγενείς του οποίου χαρακτήρισε “ψέκες” ο Πορτοσάλτε, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός ξεπερνά ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν γνωρίζω τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης, αλλά να δεχθώ ότι στη νεκροτομή αυτή βρήκαν πράγματι κατεστραμμένους πνεύμονες, και ότι αυτοί καταστράφηκαν πράγματι από τον κορωνοϊό και ότι δεν ήταν μικροβιακή η λοίμωξη ούτε προϊόν υπεροξυγόνωσης  η καταστροφή.

Και; Τι σημαίνει αυτό; Αν κάναμε νεκροτομές και επί γρίπης, θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα, με την καταστροφή τότε των πνευμόνων να αποδίδεται στον ιό της γρίπης.

Θα βρούμε λοιπόν και τον κορωνοϊό, και αυτό είναι λογικό. Λογικό δεν είναι να βεβαιώνουν τα νοσοκομεία αιτία θανάτου τη λοίμωξη Covid–19 και εμείς να βρίσκουμε στις νεκροτομές ρήξεις κοιλιακών αορτών, εντερικές και εγκεφαλικές νεκρώσεις, και αυτό να μην οφείλεται σε λάθος των νοσοκομείων αλλά σε σκόπιμες ενέργειες ή παραλείψεις.

Εγώ μιλάω για δολοφονίες, σε ένα σκηνικό τρόμου στο οποίο βεβαίως υπάρχει και ένας ιός ο οποίος θα στείλει και κάποιους ανθρώπους στον τάφο. Και επειδή το γνωρίζετε αυτό, όταν βγάλατε τα μάτια σας ρίχνοντας τον προβολέα στις εκταφές και νομοτελειακά και στις νεκροτομές, κάνατε το άσπρο μαύρο στην ιατρική και την ιατροδικαστική επιστήμη, και αρχίσατε να αποδίδετε στον κορωνοϊό έως και το προπατορικό αμάρτημα.

Από σήμερα λοιπόν, και αφού φαίνεται πως ό,τι ήταν να κάνετε και να πείτε το κάνατε και το είπατε, αρχίζει η τελική δική μου αντεπίθεση.

Για αρχή, προαναγγέλλω τη δημοσιοποίηση των τριών πρώτων πορισμάτων για τις δολοφονίες του Γιώργου Βαρασιά στο Ρίο, του πατρός Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους στη Λιβαδειά, και του Κώστα Αβραμίδη στο Τζάνειο. Τα πρώτα τρία επί νεκροτομών και ιατρικών φακέλων, το τρίτο επί των ιατρικών φακέλων και μόνο, από Τζάνειο και “Σωτηρία”. Θα ακολουθήσουν και άλλα πορίσματα. Πολλά πορίσματα. Όπως π.χ. για τη δολοφονία του Δημήτρη Κασσάρ στο “Γεννηματά” της Αθήνας.

Και στο τέλος θα δημοσιοποιήσω τη λίστα όλων των νεκροτομών.

Και σημειώστε και κάτι ακόμα.

Δεν τελειώσαμε με τις νεκροτομές.

Και δεν μιλάω ούτε μόνο για τους θανάτους στα νοσοκομεία.

Αλλά και αυτούς μετά τους εμβολιασμούς.

Η αντεπίθεση θα είναι ολική και ο πόλεμος ολοκληρωτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »