ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

To ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσίασε βίντεο όπου αφού εντοπίστηκαν συμμετέχοντες στο χημικό θέατρο λένε ότι δεν υπήρξαν θύματα χημικής επίθεσης και……. ότι όλα προκλήθηκαν όταν κάποιος ενέσπειρε τον πανικό καθώς το ισχυρίστηκε.

To ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσίασε σε briefing,τις αποδείξεις που πιστοποιούν ότι η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Douma ήταν θέατρο.

Πέτυχε να εντοπίσει τους συμμετέχοντες στο γύρισμα του vidéo της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην πόλη Douma και πήρε τις μαρτυρίες τους δήλωσε ο Igor Konachenkov, εκπρόσωπος τύπου του Υπ.

Σύμφωνα με αυτόν πρόκειται για 2 γιατρούς που
εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο στα επείγοντα. Ο Igor Konachenkov γνωστοποίησε πως το φιλμ γυρίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Υπ.τα «θύματα» στην Douma δεν είχαν ίχνη από την επίθεση από τοξικά χημικά προιόντα.. Αυτοί εμπιστεύτηκαν στο ρώσικο Υπ. πως έγινε το γύρισμα του vidéo.

«Σήμερα παρουσιάζουμε τη συνέντευξη με αυτά τα πρόσωπα . Οι κάτοικοι της Douma διηγήθηκαν λεπτομερώς πως έγινε το γύρισμα και σε ποια επεισόδια οι ίδιοι συμμετείχαν.»

Ο Halil Ajij, φοιτητής ιατρικής που εργάζεται στο κεντρικό νοσοκομείο της Douma, στα επείγοντα εμπιστεύτηκε πως στις 8 Απρίλη μια πολυκατοικία βομβαρδίστηκε στην πόλη και μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου κι αυτοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τότε ένας άνθρωπος που ο Halil Ajij δεν γνώριζε παρουσιάστηκε και είπε ότι πρόκειται για μια «επίθεση με τοξικές ουσίες»:

«υπήρξε φόβος, οι κοντινοί των τραυματιών βάλθηκαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε. Αυτοί που δεν είχαν ιατρική εκπαίδευση άρχισαν να ρίχνουν στο στόμα των παιδιών ένα φάρμακο κατά του άσθματος.Δεν είχαμε κανε΄να ασθενή που να παρουσίαζε ότι έχει τοξικωθεί σε χημικές ουσίες.»

«Καθώς εργαζόμασταν δεν δώσαμε προσοχή σε αυτούς που μας βιντεοσκοπούσαν .Γυρίστηκε και υπήρξε ένας άνθρωπος που ήρθε και βάλθηκε να κραυγάζει ότι αυτή ήταν μια χημική επίθεση.Αυτός ο άνδρας ξένος στην υπηρεσία έλεγε ότι τα άτομα ήταν θύματα από χημικά όπλα. Τα άτομα είχαν φόβο και άρχισαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε και να κάνουν εισπνοές, εμπιστεύθηκε ένας άλλος συμμετέχων στο θέατρο της δήθεν χημικής επίθεσης.

dimpenews.com
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ