ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Η Μόσχα δείχνει το τέρας Μέι για δολοφόνο των αμάχων στην Ντούμα και λέει ότι η Αυτοκρατορία της Πουστιάς είναι δολοφόνος των λαών

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκαν στην Ανατολική Γκούτα, δοχεία με χλώριο και καπνογόνα που έχουν παραχθεί στο Σαλίσμπουρυ της Μεγάλης Βρετανίας. 

Η κ. Ζαχάροβα είπε ακόμα ότι ο στόχς των βομβαρδισμών ήταν να υποστηριχθούν οι εξτρεμιστές.

«Οι Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ανακαλύψει δοχεία με χλώριο, το πιο θανάσιμο χημικό όπλο, που έχουν παραχθεί στη Γερμανία, μαζί με καπνογόνα κατασκευασμένα στην πόλη Σαλισμπούρι, του Ηνωμένου Βασίλειου,» τόνισε, και πρόσθεσε:
«Θα ήθελα επίσης σαν να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2013 η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε άρθρο που αποκάλυψε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Ο Λευκός Οίκο συμφωνούσε σε μια χημική επίθεση στην Συρία από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, με σκοπό εν συνεχεία να εξαπολυθεί στρατιωτική επιχείρηση κατά του Πρόεδρου Ασσαντ».

Η κ. Ζαχάροβα, τόνισε ότι
, «τα νέα ευρήματα θέτουν ερωτηματικά για την Ανθρωπιά των ηγεσιών ορισμένων κρατών που δίνουν τέτοιες διαταγές και παίρνουν τέτοιες αποφάσεις».

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, εδωσε στους δημοσιογράφους και ένα κείμενο 17 σελίδων που περιγράφει τα μεγαλύτερα εγκλήματα των βρετανών και τόνισε ότι η Βρετανία «μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ γενοκτονίας».

«Και μόνο η σκέψη για το πόσα εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στις βρετανικές αποικίες προκαλεί τρόμο », είπε και τόνισε ότι, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, οι Βρετανοί εξόντωσαν το 90% - 95% των αυτόχθονων κατά τον αποικισμό της Αυστραλίας. Το 1870, η Βρετανία οργάνωσε γενοκτονία εις βάρος των Ζουλού στην αποικία του Ακρωτηρίου, και το 1954-1961, εναντίον του λαού των Κικούγιου στην Κένυα, υπενθύμισε. «Σε αντίποινα για τη θανάτωση 32 λευκών αποίκων οι βρετανικές Αρχές εξόντωσαν 300.000 Κικούγιου και οδήγησαν ένα άλλο 1,5 εκατομμύρια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης», είπε.


Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης θυμίζουν επίσης ότι ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλερ, το 2002 διαβεβαίωνε ψευδώς την ανθρωπότητα την βρετανική κοινή γνώμη και την Βουλή των Λόρδων, ότι «ο Ιρακινός δικτάτορας Σαντάμ Χουσεϊν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής και θα τα χρησιμοποιούσε κατά της Αγγλίας».

Δελτίο των 11 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ