Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ρε συ Ντόναλντ, βομβάρδισε την Ντάουνινγκ Στριτ! Η Μέι έριξε τα χημικά της Ντούμα.

Η Μόσχα έδειξε του δολοφόνους 

ΜΟΣΧΑ, 13 Απριλίου. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ,
δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία έχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία επίθεση με χημικά στο συριακή πόλη Ντούμα σχεδιάστηκα και πραγματοποιήθηκε από τις ειδικές υπηρεσίες «μιας χώρας, η οποία επιδιώκει τώρα να είναι πρώτη στις τάξεις της Ρωσοφοβικής εκστρατείας».

«Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία, ότι αυτή η χημική επίθεση ήταν σκηνοθετημένη» τόνισε ο Ρώσος υπουργός.

Παράλληλα ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας αποκάλυψε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι οι τοξικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στη Συρία, προέρχονται από τη Λιβύη και έχουν μεταφερθεί παράνομα στη Συρία με τη βοήθεια και την κάλυψη του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Τουρκίας και της Γαλλίας.

«Οι τρομοκράτες έχουν αποκτήσει χημικές ουσίες από τα
αποθέματα του Καντάφι εδώ και πολύ καιρό. Η επιχείρηση μεταφοράς διευκολύνθηκε από τις τουρκικές και τις Σαουδαραβικές υπηρεσίες , από τους Αμερικανούς και τους Γάλλους.

Οι Τοξικές ουσίες μεταφέρθηκαν από τη Λιβύη στην Κωνσταντινούπολη με στρατιωτικά αεροσκάφη και ο άνθρωπος που είχε τον συντονισμό της επιχείρησης λεγόταν Χάιταμ αλ Κασσάρ», είπε ο Σύρος Εκπρόσωπος.

Η Φακλάνα Τερέζα, που έκανε την επίθεση με τα χημικά στην Ντούμα και δολοφόνησε τους αθώους αμάχους και που «επείγεται», ανακοίνωσε ότι συνομίλησε με τον πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη να υπάρξει διεθνής αντίδραση για να αποτραπεί η συνέχιση της χρήσης χημικών όπλων στη Συρία, από τους «αγγλογάλλους» και τους «σουνίτες τρομοκράτες» .
Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι «οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι ζωτικής σημασίας η χρήση χημικών όπλων να μην μείνει αναπάντητη» και ότι είναι «ανάγκη να αποτραπεί η περαιτέρω χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Άσαντ».

Κατόπιν αυτών, η πρόταση μου για ένα Ευρύ Πατριωτικό Φιλειρηνικό Κίνημα με σύνθημα ΟΧΙ στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο , αποκτά νέα διάσταση.
Όλοι οι καλοί άνθρωποι, πρέπει να συστρατευθούν κατά των μυστικών υπηρεσιών και των πρακτόρων τους στ μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο που διαδίδουν τις ψευτοειδήσεις, που τους δίνουν οι μυστικές υπηρεσίες.
Προτείνω σε κάθε Πατριωτικό-Εθνικό φορέα, να συγκροτήσουμε ένα «Ευρύ Πατριωτικό Φιλειρηνικό Κίνημα» σε Ελλάδα και Κύπρο για να προβάλουμε την αλήθεια ενάντια στους ρουφιάνους.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ