Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Σοφτ Πάουερ της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου και το Δελτίο των 11

Το είναι η «Σόφτ Πάουερ» στην τέχνη της «επικοινωνίας» σας το έχω εξηγήσει από το 2009 όταν σας έλεγα ότι το δίκτυο της Σοφτ Πάουερ του Γκιλμπόα ανέλαβε δράση και παρακολουθεί τα ελληνικά μπλογκ.
Το «ελληνικό δίκτυο», του επικοινωνιολόγου του σιωνισμού και του ισραηλινού στρατού, καθηγητή Γκιλμπόα, μετά τον «αγώνα» υπεράσπισης της σφαγής της Γάζας, έλεγα, ανέλαβε και την επίθεση κατά των ελληνικών μπλογκ που αποκαλύπτουν την σιωνιστική και ισραηλινή προπαγάνδα. Στόχος η φίμωση.
Η επιβολή λογοκρισίας από τους «γκούγκληδες».

Ο επικοινωνιολόγος της Κόρης της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου, σχεδίασε δυο «ρόλους», που εμφανίστηκαν στα σχόλια του «Δελτίου των 11», ως «υπομνηματιστές». Ο ένας «χαρακτήρας» ήταν κομμουνιστής αλλά «μασονοφάγος», που διέψευδε την Κόκκινη Συμφωνία και τον Ρακόφσκι, που ομολογούσε την διπλή ταυτότητα των μασόνων, «κομμουνιστών επαναστατών» και ο άλλος, «ήταν εθνικιστής» «Χρυσαυγίτης μασόνος» . Ο «κομμουνιστής» μάλιστα αποκαλούσε τον «Χρυσαυγίτη» Αχασβήρο.

Άφησα το επικοινωνιακό χάπενιγκ να εξελιχτεί, για να μας δώσουν οι επικοινωνιολόγοι το,«Παρασύνθημα».

Ο «Χρυσαυγίτης» «φίλος μου», μας είπε ότι όλα τα
πρόσωπα που εξυμνώ  στο μπλογκ μου, ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς, ο Κατσιμήτρος, υπήρξαν μασόνοι. «Άρα οι μασόνοι», είναι «καλοί άνθρωποι και καλοί πατριώτες». Αυτό ήταν το μηνυμα.

Θα σας εξηγήσω ότι ο Καποδίστριας και οι δικοί του στην Κέρκυρα, η «Στοά του Αγίου Ιωάννη του Φοίνικα», δεν ακολουθούσαν το «Σκωτικό Δόγμα» και δεν ήταν αναγνωρισμένοι από την «μητέρα του Κόσμου Στοά». 

Στο Παρελθόν όλοι οι Μασόνοι δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Ως το 1870 για παράδειγμα οι Γερμανικές Στοές δεν δεχόντουσαν Εβραίους.

Ο Κολοκοτρώνης ήταν μέλος σε πολλές εταιρείες, για να μπορεί να επιβιώσει. Υπηρέτησε το συμφέρον του και την Ελλάδα και οχι τον Ρώμα που τον έβαλε στη Στοά της Ζακύνθου.

Ο Μεταξάς εάν δεν γινόταν μασόνος στην Ιταλία θα είχε εκδοθεί στους Βενιζελικούς για να τον εκτελέσουν και ο Κατσιμήτρος δεν θα είχε γίνει ποτέ στρατηγός.

Ο Μεταξάς και ο Κατσιμήτρος ήσαν σπουδαίοι Έλληνες γιατί δεν πρόδωσαν την Ελλάδα υπακούοντας στις εντολές της Στοάς του Λονδίνου. Και ο μεν Μεταξάς τιμωρήθηκε και δολοφονήθηκε, όπως ο Καποδίστριας, και ο Κατσιμήτρος διασύρθηκε ως δοσίλογος και τον έκλεισαν στη φυλακή. Και ο Κορυζής εκτελέστηκε δια χειρός του «γλίτσα» Διάκου.

Με δύο λόγια, τα τέκνα της Στοάς του Λονδίνου,
που ακολουθούν τις εντολές και τις οδηγίες που τους δίνονται , είναι ανθέλληνες, προδότες και καθάρματα, και δεν μπορούν να κρυφθούν πίσω από τους λίγους ήρωες μας, που επαιξαν διπλό παιχνίδι στην Στοά, κρύβοντας τον πραγματικό τους σκοπό .

Γνήσια και υπάκουά Τέκνα της Στοάς του Λονδίνου, ήσαν και οι προδότες , Μακρυγιάννης, Αραπάκης, Μαυροκορδάτος, Τρικούπης, Ιωαννίδης, Ανδρουτσόπουλος, Καραμάν Αλής, Τσουδερός, Παπάγος, Μπακόπουλος κλπ, κλπ. κλπ

Ων ουκ έτσι αριθμός

Δελτίο των 11 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ