Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Επιβεβαίωση! Η αμερικανική επίθεση είχε ως κύριο στόχο την άρση αποδεικτικών στοιχείων ψευδούς σημαίας.



Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει ότι το καταχθόνιο τρίο θα προσπαθούσε να διαγράψει τα αποδεικτικά στοιχεία για τη διεξαγωγή της φερόμενης χημικής επίθεσης στη Γκούτα, όπου θα πήγαιναν οι επιθεωρητές του OPCW.

Λοιπόν, έγινε, οι επιθεωρητές μπορούν να μείνουν στο σπίτι τους, δεν υπάρχει πλέον τίποτα να δουν.

Ο εν λόγω χώρος δεν αντιπροσώπευε τίποτα και δεν είχε κανένα στρατηγικό χαρακτήρα. Αλλά δύο πύραυλοι βρήκαν το δρόμο προς αυτή τη τοποθεσία που είχε σίγουρα επισημανθεί ως στόχος. Περίεργος τρόπος για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα στοιχεία που κατέχει ο Μακρόν.

Η επίθεση, αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι, ήταν και πάλι σκηνή του κινηματογράφου. Ένα είδος φόρου τιμής χωρίς νεκρούς που, ελπίζουμε, θα μειώσει το επίπεδο της υστερίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Αν σταματήσουν εκεί, οι ελπίδες του Νετανιάχου θα έχουν εξατμιστεί. Διαφορετικά, ξαναξεκινάμε για μια άλλη σειρά από ψευδείς σημαίες, αλλά,
ήδη, τα τρία κύρια μέλη του ΝΑΤΟ μόλις έδειξαν πόσο αδύναμες είναι, τελικά, και από όλες τις απόψεις. Το μόνο που τους μένει είναι η εμφάνιση της πρώην ισχύος τους, μια εμφάνιση που επιθυμούν να διατηρήσουν με κάθε κόστος. Αλλά ποιο είναι το μεγαλείο να χτυπήσεις κάποιον μικρότερο σου; και αυτό όχι μόνο σου, αλλά σε αγέλη;

Εν τω μεταξύ, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης θα έχουν πολλά να φάνε για τουλάχιστον μια εβδομάδα ή δύο. Οι τηλεοπτικοί "ειδικοί" τρίβουν ήδη τα χέρια τους.

Avic - Διεθνές Δίκτυο
Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
Διαβάστε περισσότερα στο reseauinternational.net/ 

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ