Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η Δύση στηρίζει «γκρίζους λύκους»…

Η «γκρίζα λύκαινα» Meral Akşener, που «εκτιμά»,
όπως δηλώνει, την Χίλαρι Κλίντον
Όπως και στην Ελλάδα …έτσι και στην Τουρκία …μόλις τα ξένα αφεντικά δώσουν εντολή για μαγείρεμα …οι βουλευτές ξεχνούν και κόμματα και ιδεολογίες κι ενώνονται για να αποτρέψουν τις αλλαγές που θα μειώσουν την επιρροή των ξένων στα εσωτερικά της χώρας.

15 Βουλευτές του Κεμαλικού Κόμματος …εντάσσονται στο «Καλό Κόμμα» …αυτό των εθνικιστών και των Γκρίζων Λύκων… που έχει αρχηγό μία γυναίκα της οποίας οι γονείς είχαν γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και η οποία μιλάει για την Τουρκικότητα των νησιών του Αιγαίου.

Οι Κεμαλιστές Βουλευτές …έφυγαν με τις ευλογίες του κόμματός τους …ώστε το «Καλό Κόμμα» των Γκρίζων Λύκων να συμμετάσχει στις Προεδρικές Εκλογές, χωρίς να συγκεντρώσει τις υπογραφές που όριζε ο νόμος και θα δούμε ότι θα υποστηριχθεί ξεκάθαρα και πάλι από τη Δύση.

Και τώρα δείτε όλους αυτούς τους πράκτορες των ΜΜΕ …που
επιτίθενται στον «ισλαμιστή» Ερντογάν πως εκθειάζουν από πέρσι …την αρχηγό των Γκρίζων Λύκων.


Μετά τους Κεμαλιστές πραξικοπηματίες …τώρα και οι Γκρίζοι Λύκοι έγιναν φίλοι μας …Από πέρσι …έλπιζαν να χάσει ο Ερντογάν από τη «Λύκαινα» …την «Ροκ Σταρ», αλλά δεν τους βγήκε. Τώρα την επαναφέρουν στο προσκήνιο …και παρά το ότι είναι πιο ακραία από τον Ερντογάν …θα δείτε ότι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την αφεντιά της.


Μην παραξενευτείτε εάν η «αριστερά» και η «δεξιά» των Rothschild στην Ελλάδα …ταχθούν υπέρ των Γκρίζων Λύκων…


Άλλωστε κι αυτοί πράκτορες της Δύσης είναι κι ήταν αυτοί που με εντολή των «Άγγλων» επιτέθηκαν στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης τον Σεπτέμβρη του 1955. Όπως και κατά την καταστροφή της Σμύρνης …κανένας Εβραίος ανάμεσα στα θύματα… Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

http://www.capital.gr/diethni/3287383/tourkia-15-bouleutes-tou-chp-prosxorisan-sto-komma-tis-aksener
Πηγή: capital.gr

http://www.lifo.gr/articles/world_articles/153772
Πηγή: lifo.gr

https://www.tribune.gr/world/news/article/377447/h-lykena-tis-tourkias-meral-aksener-etimazete-na-apilisi-ton-soultano-erntogan.htmlΠηγή: tribune.gr

http://www.iefimerida.gr/news/411266/tremei-o-erntogan-kalo-komma-tis-meral-aksener-tha-einai-telika-antipalos-toy-stis
Πηγή: iefimerida.gr

http://www.kathimerini.gr/931964/article/epikairothta/kosmos/kalo-komma-o-neos-ponokefalos-gia-erntoganΠηγή: kathimerini.gr

http://www.lifo.gr/articles/world_articles/153772Πηγή: lifo.gr

https://hellasjournal.com/2017/07/mia-sidira-kiria-etimazete-gia-kontra-me-ton-erntogan-kratiste-to-onoma-meral-aksener/
Πηγή: hellasjournal.com

ΑΖ Νews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ