Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Συρία: Κάποια από τα πειστήρια για την υποτιθέμενη πρόσφατη χημική επίθεση

There Are Some 'Problems' With Gas Cylinders Videos Used By White Helmets As Evidence Of Douma Attack
There Are Some 'Problems' With Gas Cylinders Videos Used By White Helmets As Evidence Of Douma Attack

There Are Some 'Problems' With Gas Cylinders Videos Used By White Helmets As Evidence Of Douma Attack

Οι εικόνες είναι από βίντεο που εμφανίστηκε στις 8 Απριλίου μια μέρα μετά την υποτιθέμενη χημική επίθεση. Δείχνει έναν
κύλινδρο συμπιεσμένου αερίου ο οποίος υποτίθεται ότι έπεσε από ψηλά από κυβερνητικό ελικόπτερο. Ο κύλινδρος τρύπησε την πλάκα και έπεσε άθικτος σε ένα κρεβάτι το οποίο δεν έπαθε τίποτα. Σημειωτέο ότι ο κύλινδρος, όπως φαίνεται στην εικόνα δεν άνοιξε.

Μετά την κριτική που ασκήθηκε εμφανίστηκε δεύτερο βίντεο με τον κύλινδρο σφηνωμένο στην οροφή και στραπαζαρισμένο. Το νέο βίντεο εμφανίστηκε στις 10 Απριλίου, μία μέρα μετά που μέλη της Ρωσικής αποστολής εξέτασαν την ίδια περιοχή και δήλωσαν ότι δεν ανιχνεύτηκε χημική ουσία, βλ. Εδώ


........................................

Τα πειστήρια κάθε φορά για χημική επίθεση της Συριακής κυβέρνησης (αποκλειστικά σε αμάχους και κυρίως παιδιά) στα οποία βασίζονται οι χώρες του "Δικαίου" και επαπειλούν τα παρέχει η οργάνωση Λευκά Κράνη την οποία χρηματοδοτούν

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »