Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Άντε πάλι «ξανά μανά» τα χημικά του «χασάπη» Άσαντ!

«Μετά ένας κουράζεται να εξηγεί, να …μιλάει,
να προσπαθεί μ’ όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός.
Ορισμένες φορές πρέπει απλώς να χαμογελάει
και να τους στέλνει να γαμηθούνε»
Τσαρλς Μπουκόφσκι

Του Νίκου Κλειτσίκα

Άντε πάλι “ξανά μανά” το ίδιο αφήγημα… Ο Άσαντ δολοφονεί αμάχους με χημικά…
Άντε πάλι “ξανά μανά” η εγχώρια δημοσιογραφική πορνεία τόσο η δεξιά με τη ναυαρχίδα της την “Καθημερινή” όσο κι η όλη “αριστερά” του Σόρος με επικεφαλής την “Αυγή”, αλλά κυρίως το ΑΠΕ-ΜΠΕ κι η ΕΡΤ που πληρώνει ο ελληνικός λαός με αίμα!
Ούτε ένα ΜΜΕ έκανε την παραμικρή αναφορά στα συσκευασμένα τοξικά αέρια, τα απαγορευμένα χημικά “Made in Germany” που
βρέθηκαν άφθονα στις αποθήκες των δολοφόνων τζιχαντιστών στη Γκούτα. Ποια η σχέση της Γερμανίας με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και την Τουρκία που αποτελεί είσοδο εφοδιασμού των δολοφόνων;




Εκατόν σαράντα (140) φορές εγγράφως με πρωτοκολημένες επιστολές κι αμέτρητες με ομιλίες του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κατείγγειλε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας Bashar Al Jaafari πως “Οι τρομοκρατικές ομάδες που δρουν στη Συρία κατέχουν χημικές ουσίες χλωρίου…”.


Σε συνέντευξή του στο “Sputnik” ο Bashar Al Jaafari επισημαίνει:


«Έχουμε καλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις ειδικές επιτροπές του, όπως και την Οργάνωση για την Απαγόρευση Χρήσης Χημικών Όπλων (OPCW), με περισσότερες από 140 επιστολές που περιέχουν στοιχεία και αποδεικνύουν ότι οι ένοπλες ομάδες τρομοκρατών έχουν στην κατοχή τους χημικές ουσίες».


Μάλιστα ο Bashar Al Jaafari ανέφερε τη σχετική Έκθεση για βυτιοφόρα με τοξικά χημικά αέρια που εισήλθαν στη Συρία από τα σύνορα με την Τουρκία στην Bab el-Hava στις 22 Φλεβάρη 2018.


Φυσικά δεν απουσιάζει από το χορό της προπαγάνδας το 4ο Ράιχ: “Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δυνάμεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έκαναν χρήση χημικών όπλων εναντίον μιας ανταρτοκρατούμενης πόλης στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει”.


Ποια είναι τα στοιχεία που επικαλείται η ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση;


Την απάντηση λαμβάνουμε μέσω της εφημερίδας “Αυγή”… για “Μη Κυβερνητική Οργάνωση… διασώστες καταγγέλλουν μια πιθανή επίθεση με αέριο χλωρίου… κατηγορίες των Λευκών Κρανών, των διασωστών που επιχειρούν στην ανταρτοκρατούμενη περιοχή”.


Έχουμε πλέον φθάσει στο σημείο να γίνεται επίκληση οργανώσεων της αμερικάνικης CIA και τα σημερινά όπλα του υπερεθνικού κεφαλαίου να είναι τα ΜΜΕ κι η ιμπεριαλιστική “αριστερά”.




«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν’»
Μενέλαος Λουντέμης, “Οδός Αβύσσου, αριθμός 0”


Ο μικρός Αϋλάν… ο μικρός Ομράν… τώρα και η βαλίτσα! κι εκ νέου “ξανά μανά” τα “χημικά” του Άσαντ, όπως τα χημικά του Ιράκ, τα χημικά της Λιβύης, τα χημικά της Γιουγκοσλαβίας.


“Το μακρύ χέρι του πενταγώνου στην τρομοκρατία, από τη Συρία στην Ευρώπη”


Όπως ορθά επισημαίνει ο φίλος Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, «Για να προσανατολιστούμε στο μέγεθος της παραπληροφόρησης που ακούμπησε και το Βατικανό, του τύπου ‘Είναι ο Συριακός στρατός που ρίχνει αέρια στις συνοικίες που εισέρχεται’, όταν η Ρωσία προειδοποίησε πως οι τρομοκράτες διαθέτουν χημικά, καλό είναι να ενημερωνόμαστε έξω από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ που διαχειρίζονται τα τραπεζικά λόμπι κι οι πολυεθνικές»


Μάρτης 1987 — Μάρτης 2018…



Σήμερα με ομήρους δύο (2) Έλληνες στρατιωτικούς, με διεκδικήσεις ακραίων εθνικισμών που επιβουλεύονται την Εθνική μας Κυριαρχία (Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία για το Αιγαίο και την Κύπρο μας).




Τότε, το 1987 κάτι που δεν ξέχασαν αλλά πρόδωσαν όλες οι κυβερνήσεις που ερωτεύτηκαν την Ευρώπη και τα μνημόνια:


Η Ανατολική Μεσόγειος, η Μέση Ανατολή είναι η περισσότερο βίαιη περιοχή του πλανήτη. Εκατοντάδες νεκροί καθημερινά στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη, το Κουβέιτ κι οι σιωνιστές στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, μαζί με το σιωνιστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, δολοφονούν καθημερινά τον ανυπεράσπιστο λαό της Παλαιστίνης.




Η ήττα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή του Βιετνάμ κι είναι αναπόφευκτη. Θα πιουν μέχρι τέλους, μέχρι τελευταίας σταγόνας το πικρό ποτήρι μιας ήττας που θα καθορίσει τους αγώνες των λαών του πλανήτη για Εθνική Ανεξαρτησία.


Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία…




Η απάντηση στην προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών και της ιμπεριαλιστικής “αριστεράς” στα “χημικά”.
Η απάντηση στην τρομοκρατία της “αραβικής άνοιξης” των φονιάδων αποκεφαλιστών.
Η απάντηση στην πουλημένη “μεταρρυθμιστική ευρωπαϊκή ‘αριστερά’” του κεφαλαίου.
Η απάντηση στη νεοαποικιοκρατία… είναι:


Ο πρόεδρος Άσαντ, η κυβέρνηση της Συρίας, ο λαός των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα απελευθερώσει κάθε σπιθαμή γης της Συριακής Πατρίδας, το Γιαρμούκ, την Αφρίν, την κατεχόμενη από τους Κούρδους λακέδες των αμερικανοσιωνιστών βόρεια Συρία (Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον “αντιιμπεριαλιστή” Μακρόν…) και το Γκολάν.
Η Συρία θα παραμείνει Αδέσποτη κι Αδούλωτη!

Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος,
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας
”!
Hafez Al Assad 1987

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ