Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Γιατί κανένας antifa ή κανένα διανοούμενο της αριστεράς δεν ειρωνεύεται ποτέ τον «θεσμό» της Μασονίας;;!

Toν περασμένο Οκτώβριο οι Μασόνοι γιόρτασαν μεγαλοπρεπώς τα 300 χρόνια από την ίδρυση της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου. Μαζεύτηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες υψηλόβαθμες ποδίτσες απ’ όλον τον κόσμο στο Royal Albert Hall του Λονδίνου ,είχαν και συμφωνική ορχήστρα … και φυσικά την τεράστια αυτή «εκδήλωση» δεν μας την διαφήμισαν τα ΜΜΕ. Την απέκρυψαν με ιδιαίτερη σπουδή.

Μέσος όρος ηλικίας των παρευρισκομένων τα 80 χρόνια…Προφανώς ήταν παρόντες μόνο οι υψηλοί αξιωματούχοι.

Δεν ακούσαμε κανέναν antifa ή κανένα διανοούμενο της αριστεράς να ειρωνεύεται ποτέ τον «θεσμό» της Μασονίας. Αν κάνεις αναζήτηση για τη λέξη Μασονία ή Ελευθεροτεκτονισμός στην Efsyn της Μοσάντ … φυσικά δεν θα βγει πρακτικά τίποτα. 1-2 άρθρα κι αυτά με σοβαρότητα από
την γνωστή Άντα Ψαρρά … χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό, καμία ειρωνεία , καμία εχθρική διάθεση απέναντι σ’έναν θεσμό που δεν θυμίζει αριστερή κατάληψη και που έχει καθαρά θρησκευτικά χαρακτηριστικά, θρησκευτικά σύμβολα, θρησκευτικές τελετές, όρκους κι επίκληση στον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος .

Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι Άθεοι αναρχοαριστεροί να ειρωνευτούν τα καραγκιοζιλίκια και τα καρναβαλίστικα σόου που λαμβάνουν χώρα εντός των Στοών;
Για οποιαδήποτε , εξίσου γραφική, συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής παίρνουν φωτιά τα επιτελεία των εφημερίδων .

Για τη γραφικότητα της Μασονίας … απόλυτος σεβασμός.
Γι’ αυτό ας μην περιμένουμε να μας ενημερώσουν άλλοι… Πρέπει μόνοι μας να πάρουμε το φτυάρι και να ξεθάβουμε την πληροφορία ώστε να καταλάβουμε πως λειτουργούν όλα τόσο τέλεια γύρω μας … και κυρίως σταθερά εις βάρος μας.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ