Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Τι θα ήταν η Νέα Τάξη χωρίς τους άγρυπνους φρουρούς της «Δημοκρατίας»;

To 2014 ο Soros των Rothschild ανησύχησε για τη «Δημοκρατία» στην Ευρώπη. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο άμοιρος κι έτσι οργάνωσε ένα συνέδριο με ομιλητές βέρους… «δημοκράτες».

Από την Ελλάδα επέλεξε μεγάλες προσωπικότητες… όπως τον Χριστόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε Πομάκους, Ρομά και Μουσουλμάνους της Θράκης… «ένα συμπαγές… Τούρκικο πράμα». Διάλεξε κάποιον Φωτιάδη και μία δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Γι’ αυτό να κοιμόμαστε ήσυχα. Εκεί έξω ο Soros, οι «διανοούμενοι», οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες και άλλοι πράκτορες της δημοσιογραφίας δουλεύουν ως άγρυπνοι φρουροί της «Δημοκρατίας».

Για παράδειγμα ο Χριστόπουλος δούλεψε για την απομάκρυνση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτή δήλωσε Ελληνίδα κι όχι Τουρκάλα.

Ξέρετε τι δουλειά κάνει ο φωστήρας Χριστόπουλος που
τόσο εκτίμησε ο Soros;
Καθηγητής Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης.

Καταλάβατε τώρα πως κατάφεραν οι Rothschild και οι άλλοι τοκογλύφοι να διαγραφεί κάθε αναφορά στον ρόλο που έπαιξαν σε κάθε αιματοχυσία από τις σελίδες της Παγκόσμιας Ιστορίας;

Διαπιστώνουμε ότι το Σύστημα διατηρείται όρθιο μέσα από ένα δίκτυο διαπλεκόμενων συμφερόντων, ακούραστων αχθοφόρων της Νέας Τάξης που προωθούνται σε καλοπληρωμένες θέσεις-κλειδιά. Το Σύστημα καταφέρνει να τους κάνει να εργάζονται ενάντια στα δικά μας συμφέροντα… και τις αμοιβές αυτών να τις πληρώνουμε εμείς.

Την ίδια στιγμή σ’ ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ …και σε μία κλεμμένη φωτογραφία ενός γυναικείου στήθους έκαναν like 857 Έλληνες και άφησαν 57 σχόλια που το εκθείαζαν. Θα προλάβουν άραγε όλοι αυτοί να ακούσουν τη λέξη Soros πριν πεθάνουν;


Το συνέδριο που διοργάνωσε το «Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας» του George Soros

Τα βιογραφικά των Ελλήνων ομιλητών


http://www.skai.gr/news/politics/article/256382/upopsifios-eurovouleutis-tou-suriza-i-meionotita-einai-ena-eniaio-subages-tourkiko-prama-/
Πηγή: skai.gr




 
Σε ψεύτικο γυναικείο προφίλ …και σε μία κλεμμένη φωτογραφία ενός γυναικείου στήθους έκαναν like 857 Έλληνες και άφησαν 57 σχόλια που το εκθείαζαν


Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »