Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

GREEN PASS: Η ανυπακοή σε αντιδημοκρατικές εντολές σημαίνει υπεράσπιση της δημοκρατίας

 Από τη Francesca Donato - Μέλος της ΕΕ - Ιταλίδα Ευρωβουλευτής.Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021 στον επίσημο ιστότοπο της.

Είμαστε κοντά στην έναρξη ισχύος της υποχρέωσης greenpass ή κάρτας υγείας, για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μπροστά σε ένα συνολικό ποσοστό εμβολιασμένων στη χώρα μας 85%, και με μια κατάσταση απόλυτα υπό έλεγχο όσον αφορά τις λοιμώξεις και τις νοσηλείες για Covid19, στην Ιταλία και μόνο στην Ιταλία, η πιο εντυπωσιακή διάκριση σε βάρος μιας μειονότητας πολιτών ποτέ, φαίνεται από το φασιστικό καθεστώς. Οι ίδιοι περιορισμοί που κάποτε προορίζονταν για τους μη - Άριους - απαγόρευση πρόσβασης σε δημόσιους χώρους, μουσεία, θέατρα, σχολεία όλων των επιπέδων, χώρους εργασίας όλων των ειδών, εστιατόρια και γυμναστήρια - τώρα προβλέπονται για τους μη εμβολιασμένους Ιταλούς. Εκτός αν υποβάλλονται σε τεστ κάθε 48 ώρες για να αποδειχθεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από τον Covid.

Έτσι, σε όλα τα επίπεδα, εισήχθη ένα

πραγματικό τεκμήριο μολυσματικότητας για τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid, ανεξάρτητα από την πραγματική κατάσταση του ανοσοποιητικού τους, καθώς ακόμη και όσοι είναι άνοσοι στην ανάρρωση θεωρούνται δυνητικοί «μολυσματικοί». Με αντισώματα και πιστοποιημένη κυτταρική ανοσία.

Καμία επιστημονική βάση δεν δικαιολογεί ούτε μπορεί να επικαλεστεί τη νομιμοποίηση αυτού του καθαρά ρατσιστικού μέτρου, με την ευρύτερη έννοια του όρου που χρησιμοποιείται από το Σύνταγμά μας στο άρθρο 3.

Η επίσημη ιατρική, οι ίδιοι φαρμακευτικοί κατασκευαστές εμβολίων, και τέλος επίσης η εθνική ένωση εταιρειών και αρμόδιων γιατρών, έχουν επανειλημμένα δηλώσει ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμός δεν αποκλείει καθόλου τη δυνατότητα μόλυνσης ή να μετάδοσης, επομένως η κατοχή του πράσινου διαβατηρίου για πλήρως εμβολιασμένους δεν διασφαλίζει καθόλου την ασφάλεια του χώρου εργασίας ή των χώρων για τους οποίους απαιτείται η έκθεση.

Επιστημονικές μελέτες και δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν (επίσης από τον Anthony Fauci, επικεφαλής της υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ) διευκρίνισαν ότι τα εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον Covid έχουν το ίδιο ιικό φορτίο, και ως εκ τούτου την ίδια ικανότητα να μολύνουν άλλα άτομα, όπως αυτά που δεν είναι εμβολιασμένα. Και επίσης ότι η θεραπευτική ανοσία, πολύ ισχυρότερη και πιο διαρκής από αυτή που λαμβάνεται από οποιοδήποτε εμβόλιο, είναι το μόνο πραγματικό εμπόδιο στην κυκλοφορία του ιού.

Οι αδέξιες προσπάθειες των εκπροσώπων της κυβέρνησης Ντράγκι και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έχουν σχεδόν ολοκληρωτικά επιλεγεί ως φιλοκυβερνητικά όργανα προπαγάνδας, τα οποία προσπαθούν να καταστήσουν αυτήν την άσεμνη κατάχρηση εξουσίας εμφανή σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, γίνονται όλο και πιο αναποτελεσματικές.

Η αντίδραση της κοινής γνώμης, ορατή στις πλατείες που διαμαρτύρονται για το πράσινο διαβατήριο και για την ελευθερία και την εργασία, αναδεικνύει μια ολοένα και πιο έντονη κατάρρευση της συναίνεσης για το έργο του Ντράγκι, η απάντηση που ακούμε μέχρι σήμερα είναι ακόμη και η απειλή εισαγωγής υποχρέωσης εμβολιασμού ολόκληρο τον πληθυσμό, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το πράσινο διαβατήριο.

Οι αντίθετες φωνές, στον κόσμο του πολιτισμού, του πανεπιστημίου, της επιστήμης και των διαφόρων παραγωγικών κατηγοριών, χαρακτηρίζονται συνεχώς ως "φασιστικές", "θεωρητικοί συνωμοσίας" ή άλλα διαβόητα και απαξιωτικά επιθέματα και σε ορισμένες περιπτώσεις επιβάλλονται πειθαρχικές διαδικασίες από επαγγελματικές εντολές, αποβολές από πανεπιστήμια, αναστολές από την υπηρεσία για όσους ασκούν δημόσια καθήκοντα.

Το κλίμα καταστολής της διαφωνίας και της γκετοποίησης, των διακρίσεων και των άγριων διώξεων κατά των μη εμβολιασμένων γίνεται όλο και πιο βαρύ. Και όλα αυτά είναι ακόμη πιο ανησυχητικά σε σύγκριση με ό, τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο: σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν απαιτείται κάρτα υγείας για να μπορεί να εργαστεί και σε πολύ λίγες πολιτείες υπάρχει πράσινο πάσο για πρόσβαση σε κλαμπ ή γεγονότα.

Πράγματι, μέχρι τώρα ολόκληρη η Σκανδιναβική περιοχή έχει εγκαταλείψει επίσημα όλους τους περιορισμούς για τον Covid: στη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία και τη Φινλανδία σήμερα οι άνθρωποι ζουν και κυκλοφορούν ελεύθερα, χωρίς καμία υποχρέωση ή περιορισμό, ούτε καν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, όπως πριν από την εμφάνιση του Covid. Αλλά ακόμη και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και στη Ρωσία, δεν υπάρχουν μέτρα όπως αυτά που ισχύουν στην Ιταλία.

Ο ξένος τύπος, ειδικά ο Βρετανός, μας παρατηρεί με απογοήτευση, κατατάσσοντάς μας ως φασιστικό καθεστώς, ενώ τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα παραμένουν αδρανή παρά τις μακροσκοπικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Η αίσθηση, ολοένα και πιο ξεκάθαρη τώρα, είναι ότι η Ιταλία είναι η επιλεγμένη τοποθεσία για ένα πραγματικό κοινωνικό πείραμα, που στοχεύει στον σπασμωδικό έλεγχο του ατόμου και την κατάθεση όλων των πολιτών με ψηφιοποιημένα και ενδοεπικοινωνιακά συστήματα, προκειμένου να εξαναγκάσει τη θέληση και οι επιλογές μέσω ενός συστήματος ελευθερίας υπό την προϋπόθεση μιας σειράς εκπληρώσεων.

Τα σημάδια αυτού του έργου εμφανίζονται τόσο στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς συστημάτων της ψηφιακής ταυτότητας, τόσο στην εθνική νομοθεσία, όσο και ειδικότερα στο λεγόμενο «διάταγμα στήριξης» του περασμένου Απριλίου, το οποίο, με τους νόμους των διατάξεων της 31ης Μαΐου 2021 και της 17ης Ιουνίου 2021, θέσπισε - σε ήδη καθορισμένες βάσεις - γιγαντιαία εθνική πλατφόρμα του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού, για την έκδοση, έκδοση και επαλήθευση πράσινων πιστοποιητικών. Όλες οι εμπλεκόμενες βάσεις δεδομένων είναι υποδομές ανοιχτές στη διαλειτουργικότητα με τρίτα μέρη και βασίζονται σε τεχνολογία blockchain που καθιστά αδύνατη την παραποίηση. Και αυτό το σύστημα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για πρόσθετες χρήσεις και διαφορετικούς τύπους πιστοποιήσεων.

Αυτό που σήμερα επιβάλλεται σε εμάς τους Ιταλούς στο όνομα της έκτακτης ανάγκης Covid, αύριο θα μπορούσε να επιβληθεί ξανά, με περαιτέρω ή διαφορετικούς περιορισμούς ή εξαναγκασμούς, για διαφορετική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως η κλιματική, για παράδειγμα, ή με βάση διαφορετικές παραδοχές.

Δεν μπορούμε πλέον να αποδεχτούμε ότι οι ζωές μας είναι αναστατωμένες, ελέγχονται, χειραγωγούνται και υποδουλώνονται σε συμφέροντα μεγαλύτερα από εμάς, τα οποία περνούν ως «κοινό καλό» όταν στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο: ιδιωτικό κέρδος ή γεωπολιτική δύναμη.

Πρέπει όλοι να σηκωθούμε και να πούμε αρκετά: η παράβαση των αντιδημοκρατικών εντολών σημαίνει υπεράσπιση της δημοκρατίας. Η καταπολέμηση των διακρίσεων σημαίνει αναγνώριση της ισότητας όλων των ανθρώπων. Η αντίσταση στην πίεση και τον εκβιασμό είναι σήμερα ισοδύναμη με την αντίσταση σε ένα αυταρχικό καθεστώς.

Εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από εσάς: διακυβεύεται η ζωή μας και το μέλλον μας. Ας παραμείνουμε ενωμένοι και μαζί, ειρηνικά και αλληλέγγυα, θα βγούμε από αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »