Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Νέο πράσινο χαράτσι μπαίνει στις ζωές μας από 1/7!! Τι θα πληρώνουμε παραπάνω; vid

 «Για το... καλό του πλανήτη», μας λένε.

Με τη δικαιολογία της «κλιματικής κρίσης» οι πολίτες καλούνται για ακόμα μία φορά να βάλουν το χέρι στη τσέπη!!

Στις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων προστίθεται ακόμα ένας -από τους αμέτρητους- πράσινος φόρος που ήδη εδώ και χρόνια πληρώνουμε.

Από την 1η Ιουλίου αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές στα μπουκάλια νερού, τα αναψυκτικά και τις μπύρες, δηλαδή σε προϊόντα που αγοράζουν καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες όλοι μας!!

Τα ποσά που θα συγκεντρώνονται από αυτό το «πράσινο χαράτσι» θα είναι τεράστια και φυσικά δεν θα έχουν κανενός είδους «ανταποδοτικό όφελος».

«Θα δούμε 10-15 λεπτά έξτρα επιβαρύνσεις στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν επιβαρύνσεις από 1/7 και ο «δράκος» αυτή τη φορά λέγεται περιβαλλοντικό τέλος! 10 λεπτά θα είναι η επιβάρυνση εάν οι συσκευασίες έχουν έως 0,5 λίτρα περιεχόμενο και 15 λεπτά εάν οι συσκευασίες έχουν πάνω από 0,5 λίτρα περιεχόμενο».

«Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στη διάσωση του πλανήτη με αυτά τα 10-15 λεπτά», είπαν στον «αέρα»!!!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »