Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Υποχρεωτικότητα ή πείνα

υποχρεωτικότητα ή πείνα
… αυτό τον ωμό εκβιασμό μας επιβάλλει η παγκόσμια δικτατορία και το τοπικό παράρτημα της ο οποίος οδηγεί βίαια στο ίδιο μοιραίο αποτέλεσμα.

Βρισκόμαστε στην τελική φάση της πολιορκίας της νέας τάξης στον λευκό άνθρωπο. Η πολιορκία αυτή ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχει υπονομεύσει έντονα τις χώρες της Δύσης και τις έχει οδηγήσει σε πολύπλευρη κρίση και μαρασμό. Οι πολίτες των χωρών αυτών ζουν πλέον σε χώρες που δεν τις αναγνωρίζουν. Βιώνουν μια κατάσταση κοινωνικού χάους και αποσύνθεσης όπου τα περισσότερα δικαιώματά τους έχουν ύπουλα ακυρωθεί, ενώ γίνεται όλο και πιο δύσκολος ο αγώνας για την αντιστροφή της παρακμής.

Η ψευδο-πανδημία εξαπολύθηκε ως η τελική έφοδος προκειμένου να πέσει τελικά το οχυρό που λέγεται Δύση. Και στους πολιορκούμενους έχει ανακοινωθεί το φρικτό τελεσίγραφο των νεοταξιτών γενοκτόνων:

«ή παραδίνεστε άνευ όρων εκχωρώντας το σώμα σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις (με μια λυσσαλέα εμμονή στην ένεση που επιβάλλεται ως καταδίκη παραπέμποντας στις εκτελέσεις θανατοποινιτών) ή χάνετε την εργασία και πεθαίνετε από την πείνα.»

Εδώ πρέπει να ανοίξει μία παρένθεση για να πούμε ότι η υποχρεωτικότητα είναι το σήμα κατατεθέν του ολοκληρωτισμού. Ακόμη και

υποχρεωτικότητα βιταμινών να ήταν (που όπως ξέρουμε είναι ακίνδυνες) πάλι θα προσέκρουε στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ατόμου και της ελευθερίας επιλογής αλλά και στην κυριότητά του σώματος.

Επανερχόμενοι στο τελεσίγραφο, καταλαβαίνουμε ότι η κατάληξη είναι η ίδια: το ίδιο αδιέξοδο που οδηγεί στο τέλος της ύπαρξης μέσω της απάτης (με το χυδαίο ψέμα της προστασίας από μια ασήμαντη ίωση).

Οπότε ο διχασμός που καλλιεργούν (σε δύο απόλυτα παράλογα και άνευ ουσίας στρατόπεδα) δεν πρέπει με τίποτα να περάσει! Φαρμακωμένοι και πεινασμένοι είμαστε θύματα του ίδιου δυνάστη: του ολοκληρωτικού καθεστώτος που διενεργεί την γενοκτονία μας.

Αυτός είναι ο εχθρός που πρέπει να πολεμήσουμε και όχι να φαγωθούμε μεταξύ μας. Διχαζόμενοι επιταχύνουμε το χρονικό του προσχεδιασμένου θανάτου μας.

Η σωτηρία μας προϋποθέτει να παραμείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ αντέχοντας στη πολιορκία. Και περνώντας στην αντεπίθεση να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία και τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα ενάντια σε μια δικτατορία που μας εκφυλίζει σε ανδρείκελα καταδικασμένα στη φονική υποχρεωτικότητα.

Και ενότητα σημαίνει ομόνοια και όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων ώσπου να γίνουμε ένα απροσπέλαστο τείχος όπου ολοκληρωτισμός θα συναντήσει τη συντριβή του.

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Η αναφορά στον λευκό άνθρωπο δεν παραπέμπει σε ιδεολογία εχθρότητας προς τον μη λευκό άνθρωπο, αλλά στην υπάρχουσα πραγματικότητα της στοχοποίησης και καταδυνάστευσης των δυτικών κοινωνιών μέσω της δημογραφικής τους αλλοίωσης που είναι μονομερής και στοχευμένη, μέσω της πολιτικής ορθότητας αλλά και της μετατροπής τους σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, συνεπώς σε έρμαια των επιλογών αποσύνθεσής τους που τους επιβάλλονται με ποικίλους δόλιους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »