Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ρεπορτάζ προκαλεί «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ»: «Κρύβουν (πιθανές) παρενέργειες μετά το εμβόλιο», ΒΙΝΤΕΟ μέσα από νοσοκομεία

Χαμός στις ΗΠΑ! Δεν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ επίσημα μέσα ενημέρωσης!

Αμερικανικό ρεπορτάζ από το Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) φέρεται να αποκαλύπτει πώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συμβάλλει στο να αποκρυφθούν οι όποιες αναφορές για δυσμενείς παρενέργειες μετά από το εμβόλιο COVID-19.

Η Jodi O’Malley δηλώνει εγγεγραμμένη νοσοκόμα και HHS insider κατέγραψε κρυφά συνομιλίες με τους συναδέλφους της στο HHS επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες της για το εμβόλιο COVID-19.

Όπως εύλογα αντιλαμβάνεται κάποιος αν όλα αυτά ισχύουν, τότε μιλάμε για παγκόσμιο σεισμό, καθώς τις πρακτικές αυτές δεν αποκλείεται να ακολουθούν και άλλες χώρες.

Τα επίσημα ΜΜΕ στις ΗΠΑ δεν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ.

Το βίντεο μεταφράστηκε και παρατίθεται δημοσιογραφικά:

 πηγή

3 σχόλια:

  1. Για τις Καναρίους Νήσους δεν υπάρχει κορωνοϊός. Από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/1.html#more

    Το ισπανικό σύστημα δημόσιας υγείας δεν μπορεί να ανιχνεύσει έναν ιό.

    Καταλάβετε τι σημαίνει αυτό:
    2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΝΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!!!

    Οι Κανάριοι Νήσοι αντέδρασαν ΑΜΕΣΑ στη δημοσίευση της υγειονομικής αρχής της Ισπανίας, η οποία δήλωσε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανιχνεύσει κανένα απομονωμένο στέλεχος του ιού COVID. Ως εκ τούτου, από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΙΣΜΟΣ με κρυφό ΒΙΝΤΕΟ!!! Στελέχη της Pfizer φέρονται να δηλώνουν: «Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων»

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/seismos-me-kryfo-vinteo-stelechi-tis-pfizer/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???????????
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο Δημοσιογράφος JAMES O`KEEFE του Project Veritas
    Επιστήμονας Pfizer Nick Karl μιλά για την ανοσία εναντι του covid

    https://www.brighteon.com/4bdbfa57-95fe-4617-a484-115ae7b178de

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ......ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝDAs ( ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ )
    -----------------------------------------------

    Επιστήμονες της Pfizer για την προβολή της Veritas: "Τα αντισώματά σας είναι πιθανώς καλύτερα από τον εμβολιασμό"

    https://www-realclearpolitics-com.translate.goog/video/2021/10/04/pfizer_scientists_to_project_veritas_your_antibodies_are_probably_better_than_the_vaccination.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »