Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Γενοκτονία σε εξέλιξη: Το Ισραήλ ρίχνει για άλλη μια φορά ΛΕΥΚΟ ΦΩΣΦΟΡΟ στη Ράφα, το τελευταίο καταφύγιο του παλαιστινιακού λαού!

Στη Ράφα, το τελευταίο καταφύγιο του παλαιστινιακού λαού που ζει ακόμα στη Γάζα. Περιμένοντας την χερσαία εισβολή, του Ισραήλ ρίχνει ξανά λευκό φώσφορο πάνω τους για άλλη μια φορά κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου περι εγκλημάτων πολέμου. Που εδώ που τα λέμε δεν κάνει τίποτα απο το να “εκτοξέυει” βαρύγδουπες δηλώσεις στο κενό!

Σύμφωνα με αναφορές, στις 8 Μαΐου το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Ράφα με πυρομαχικά λευκού φωσφόρου, τα οποία στόχευαν εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών σε όλο τον θύλακα.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ισραηλινός στρατός συνέχισε να σφυροκοπά τμήματα της ανατολικής πόλης της Ράφα», ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι οι ελάχιστες εναπομείνασες υγειονομικές εγκαταστάσεις στη Ράφα δεν είναι πια σε θέση να χειριστούν τον μεγάλο αριθμό τραυματισμών και

θυμάτων.

Από την αρχή της γενοκτονίας, το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει το λευκό φώσφορο σε πολίτες όχι μόνο στη Γάζα αλλά και στον Λίβανο πολλές φορές – τα πολλά “εξατμισμένα” πτώματα που βρέθηκαν στη Γάζα είναι η απόδειξη αυτού.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί επίσης, όπως φαίνεται, παράνομα θερμοβαρικά όπλα για να καταστρέψει τον παλαιστινιακό λαό, μια μέθοδο που αφήνει πίσω της μη αναγνωρίσιμα, εξατμισμένα πτώματα.

Φαίνεται ότι το Ισραήλ θέλει να βάλει τέλος στη ζωή όλων όσων παραμένουν ακόμα στη Γάζα. Και τα περίπου 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι που κυνηγήθηκαν εκεί στερούνται βοήθειας, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόφιμα, φάρμακα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι ντόπιοι της περιοχής λένε ότι η Γάζα βρίσκεται σε απολύτως σχεδιασμένο λιμό, καθώς το Ισραήλ αποκόπτει κάθε βοήθεια στην περιοχή σε μια προσπάθεια να λιμοκτονήσει εξαφανίζοντας εντελώς τον πληθυσμό στην περιοχή.

Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το ΝΑΤΟ, και ο «καλύτερος φίλος» του Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτειες, δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το σόου τρόμου. Ο ΟΗΕ κοροϊδεύει τον κόσμο με δηλώσει και προτάσεις, ενώ το καθεστώς Μπάιντεν στέλνει πυρομαχικά και μετρητά μαζί με άλλες προμήθειες στο Σιωνιστικό καθεστώς.

Το Ισραήλ κατέλαβε επίσης επιτυχώς την πλευρά της Γάζας του περάσματος της Ράφα με τανκς και στρατεύματα, γεγονός που έχει σφραγίσει τον υπόλοιπο Παλαιστινιακό λαό μέσα στο πολύ μικρότερο χώρο συγκέντρωσης της νότιας πόλης της Γάζας.

Την επομένη του βομβαρδισμού, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέδωσε άλλη μια κενή δήλωση σχετικά με το πώς η πλήρης επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα είναι «στρατηγικό λάθος», λες και η γενοκτονία είναι παράπτωμα….

Η Δύση πρέπει να σταματήσει κοροϊδεύει τον κοσμο και να χρηματοδοτεί τον πόλεμο που στα λόγια καταδικάζει, αυτός ο εμπαιγμός χρησιμοποιήθηκε και στην πλανδημία και στον πόλεμο της Ουκρανίας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »