Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

«Σπίτια και αυτοκίνητα! Εμείς είμαστε το πρόβλημα»! «ΒΟΜΒΑ» για τις αλλαγές που έρχονται, vid

Η ζωή θα αλλάξει, όπως ανακοινώνουν επίσημα!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, επί του παρόντος ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ για θέματα κλίματος αν και έχει πει πως θα παραιτηθεί, υποσχέθηκε μια ενεργειακή μετάβαση που θα είναι «ακόμη μεγαλύτερη από την βιομηχανική επανάσταση»! Επιπλέον αποκάλεσε τους ανθρώπους «πρόβλημα» και άφησε να εννοηθεί πως θα αλλάξει ο τρόπος ζωής, ακόμα και το πως φωτίζουμε τα σπίτια μας! Μάλιστα είπε πως έχουν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να τα κάνουν όλα αυτά! Σε ποιόν;;;

Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον και μόνο όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο κατάλαβαν πως εννοούσε την άπο-ανάπτυξη (ΕΔΩ)!

Ο Κέρι έχει πρόσφατα επικριθεί έντονα επειδή υποστήριξε τη δραστική δράση για το κλίμα, αλλά ταξίδευε σε εκδηλώσεις με ιδιωτικό τζετ, καθώς όπως όλοι οι αρχί-υπάλληλοι, σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ, διαδίδει την «πράσινη» προπαγάνδα, αλλά αυτός εξακολουθεί να απολαμβάνει τις ανέσεις της ενέργειας ορυκτών καυσίμων και όχι μόνο!

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτή είναι μια στιγμή να εξετάσουμε την μεγαλύτερη οικονομική μετάβαση που μπορεί να συμβεί, αν σηκώσουμε την σκυτάλη και πάμε και την κάνουμε.

Και είναι μεγαλύτερη ακόμη κι από τον μετασχηματισμό της Βιομηχανικής Επανάστασης που έλαβε χώρα τον 18ο αιώνα και στις αρχές του 19ου αιώνα.

Αυτή την στιγμή, 7 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν σ’ ολόκληρο τον πλανήτη κάθε χρόνο λόγω της ρύπανσης, λόγω του αέρα κακής ποιότητας. Φταίει η ρύπανση από τα αέρια του θερμοκηπίου, παιδιά. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φταίει η καύση ορυκτών καυσίμων και η μη-σύλληψή τους, οι εκπομπές (σ.σ. Προπαγάνδα δίχως αύριο).

Συνεπώς, δε χρειάζεται να βρούμε έναν νέο αλγόριθμο. Δεν χρειαζόμαστε μια ιδιοφυΐα για να καθορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Είναι απλό… Είμαστε εμείς!!!

Οι επιλογές που κάνουμε στον τρόπο με τον οποίο φωτίζουμε τα σπίτια μας, τα εργοστάσιά μας, στον τρόπο με τον οποίο κινούμε τα οχήματά μας και ούτω καθεξής (σ.σ. Επομένως η ζωή μας πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τον Κέρι)».

Δείτε στο βίντεο να επιτίθεται και στην Ρωσία:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »