Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΚΙΝΗΜΑ 21, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ21

Image

 

ΚΙΝΗΜΑ 21

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ21
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, συμμετείχαμε στην πρώτη μας εκλογική αναμέτρηση αυτόνομα και στην συνέχεια στην συμμαχία προκειμένου να σταματήσουμε αυτό το οποίο βλέπετε να εξελίσσεται μπροστά σας.

Απο την πρώτη στιγμή διακρίναμε την συνεργασία των πολιτικών κομμάτων και την υποταγή τους σε ξένα νεοταξίτικα κέντρα, ενώ αποκλείσαμε τις ιδεολογικές αγκυλώσεις απο την προσπάθεια μιλώντας μόνον για το Έθνος.
Με τους ελάχιστους πόρους που προέρχονται απο εσάς, στηρίξαμε εκστρατεία, ψηφοδέλτια και όχι μόνον αυτό, αλλά δημιουργήσαμε και ένα ιντερνετικό δίκτυο με το οποίο χωρίς να σκύβουμε το κεφάλι στα κανάλια κάναμε προβολή του κινήματος.

Το κυριότερο είναι ότι υποστηρίξαμε την λήψη γνωμοδότησης απο τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Συνταγματολόγο κ. Μποτόπουλο, με την οποία αποδείξαμε το θέατρο που οι λεγόμενοι πατριώτες, παίζουν μπροστά στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας και δείξαμε ο΄τι στο θέμα του νόμου ΛΟΑΤΚΙ και της τεκνοθεσίας απο ομοφυλόφιλους, η μισή Βουλή το ψήφισε, ενω η άλλη μισή ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ
  παίζοντας το θέατρο της αρνητικής αλλά άχρηστης ψήφου και αποφεύγοντας να παραιτηθεί έστω και ένας βουλευτής, ώστε να παρεμποδιστεί η ψηφοφορία και να πάμε σε εκλογές.

Τώρα τα γεγονότα δυστυχώς για μια ακόμη φορά μας δικαιώνουν. Η κυβέρνηση και η ΛΟΑΤΚΙ πρεσβεία των ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε, αναγκαστικά θα οδηγήσει πολλούς συντηρητικούς ψηφοφόρους να φύγουν απο τη ΝΔ. Για να μην παν αυτοί οι ψηφοφόροι σε ανεξέλεγκτα κινήματα όπως το ΚΙΝΗΜΑ 21 και επειδή γνωρίζουν ότι εμείς δεν έχουμε χρηματοδότες εφοπλιστές, δεν ασκούμε εμπορική δραστηριότητα και δεν παίρνουμε το κατιτίς μας από πρεσβείες, θεσπίσαν παράβολο ύψους 20000 ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς το κόστος των εκλογων, μαζί με αυτό τα έξοδα ανέρχονται περίπου στα 50000 ευρώ.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 μη κανοντάς τους την χάρη να υποχωρήσει έχει πάει το θέμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας χωρίς όμως να τρέφουμε αυταπάτες περί της ελληνικής δικαιοσύνης και με ένα αναμενόμενο , λίγο ως πολύ αποτέλεσμα.
Το παράβολο θεσπίστηκε έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να πάνε στα κόμματα που στήριξαν δια της μη παραίτησης τους ΛΟΑΤΚΙ και αυτοί είναι οι διαχειριστές του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, τα δεκανίκια του συστήματος με κύριους εκπροσώπους το κόμμα ΒΕΛΟ και ΝΑΤΣΙΟΥ. Οι σπαρτιάτες είναι ανύπαρκτοι, αν και αυτοί θα ήταν οι πρώτοι που θα ανατρέπαν την κατάσταση.
 
ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΘΑ ΣΑς ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.

Το Κίνημα 21 δεν πρέπει να τους επιτρέψει να συνεχίσουν την παράσταση αυτή με την οποία στηρίξαν μνημόνια, προδοσίες και υποταγή στη Νέα Τάξη.

Για να το καταφέρουμε αυτό χρειαζόμαστε την ελάχιστη στήριξη απο τους πολλούς που εγγυώνται την ανεξαρτησία μας και όχι την μέγιστη στήριξη απο λίγους που μηχανεύονται την εξαρτησή μας.

Εαν 1000 συνέλληνες μας ενισχύσουν με 50 ευρώ, μπορούμε να κάνουμε το θαύμα, αυτό που δεν θέλουν, αν 500 με 100 , 100 με 500 κλπ με όποιον συνδιασμό μαζικής οικονομικής ενίσχυσης, θα είμαστε σε θέση να κατέβουμε ανεξάρτητοι στην μάχη των ευρωεκλογών και να σταματήσουμε τις διακοπες των προηγούμενων στις Βρυξέλες, μετατρέποντας τες σε ΑΡΕΝΑ, ζητώντας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ, τις επιδοτήσεις των αγροτών, την ακύρωση της παρέμβασης αυτών των άθλιων στα εσωτερικά της χώρας και εμποδίζοντας την τουρκική επιρροή στην Ευρώπη. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΡΑΞΕ.....σεξουαλικές ιστορίες ζούσαν και πουλούσαν ψήφους...
Να θυμήσουμε την Καιλή , την Μισελ,τον Γεωργουλη;;;

Ξέρουν πόσο αφελείς είναι οι Έλληνες και θα το χρησιμοποιήσουν, θα επιστρατεύσουν ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, η ΝΔ που έχει πουλήσει την Β. ΗΠΕΙΡΟ δεκαετίες τώρα, θα χρησιμοποιήσει ακόμα και τον ΜΠΕΛΕΡΗ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ (μεταφορικά), πρέπει να μαζευτεί στις επόμενες μέρες και να συμψηφιστεί με ότι έχουμε ήδη αποταμιεύσει.

Μπορείτε να μας ενισχύσετε στον λογαριασμό του Κ21 στην
EUROBANK εαν δεν έχετε EUROBANK μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανέξοδα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:
Τράπεζα
Eurobank IBAN: GR10 0260 0520 0002 3020 1290 244

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

 

                                                                  ΚΙΝΗΜΑ 21
                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                            ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΛΙΝΚ 

1. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

2. Απάντηση σε ΝατσιοΒελόπουλους, εφ όλης της ύλης για παραιτήσεις Βουλευτών

3. Αυτός που ψήφισε υπέρ ΛΟΑΤΚΙ, βραβεύει αυτόν που στήριξε την ψηφοφορία

4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ21 και του ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

5. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 20000 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »