Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Αναζητείται το εθνοσωτήριο δίδυμο Κολοκοτρώνη-Καποδίστρια

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

αναζητείται το εθνοσωτήριο δίδυμο Κολοκοτρώνη-Καποδίστρια

… για να αναγεννήσει την Ελλάδα η οποία, 203 χρόνια μετά την επανάσταση, είναι πια ημιθανής … νεκροζώντανη. Αναζητούνται επίσης και όλες οι υπόλοιπες ηρωικές μορφές του επικού εκείνου Αγώνα της Ανεξαρτησίας στην πιο κρίσιμη καμπή της πορείας του Ελληνισμού (τώρα που αυτός υφίσταται σχέδιο ολικής εξόντωσης).

Γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το τραγικό σημείο; Επειδή η Επανάσταση από τον πρώτο κιόλας χρόνο της καπελώθηκε και χειραγωγήθηκε από την αντεπανάσταση: από το δόλιο, μισελληνικό σύμπλεγμα του κοτσαμπασισμού και του φαναριωτισμού (εκπροσωπούμενο από τους Μαυροκορδάτο, Κωλέττη, Κουντουριώτη) το οποίο με ξένη υποστήριξη επικράτησε και έκτοτε παρασιτεί ως καρκίνωμα πάνω στο σώμα του έθνους.

Το αντεπαναστατικό αυτό σύμπλεγμα είναι ο απόλυτος πολέμιος/εχθρός των Ελλήνων αφού ποτέ δεν έπαψε να είναι δουλικά προσηλωμένο στον οθωμανισμό και στους ξενόφερτους (νεοταξίτες σήμερα) πάτρωνες του. Βάσει των εντολών τους έστησαν το νέο ελληνικό κράτος ως προτεκτοράτο, ως μια ορντινάτσα που την χρησιμοποιούν ιδιοτελώς και που την βάζουν σε περιπέτειες και συμφορές όποτε θέλουν, και που όπως τώρα φαίνεται, την τελειώνουν μέσω της εθνοδιάλυσης.

Είναι πια ολοφάνερο ότι στην τρέχουσα συγκυρία έχουν αποφασίσει (με ύπουλο πάντα τρόπο) το τελικό ξεκαθάρισμα με το ενοχλητικό γι’ αυτούς έθνος των Ελλήνων. Των πραγματικών Ελλήνων που έχουν συναίσθηση της ρίζας τους και της ταυτότητάς τους αλλά και του χρέους τους απέναντι στην ιστορική πορεία του γένους τους και στις παρακαταθήκες των προγόνων τους.

Αυτούς τους εναπομείναντες Έλληνες φοβούνται (οι οποίοι είναι φορείς του καλά φυλαγμένου στην ελληνική ψυχή - από αρχαιοτάτων χρόνων - φρονήματος της Ελευθερίας) και έχουν αποφασίσει να τους εξαλείψουν από την επί χιλιετίες κοιτίδα τους στον Ελλαδικό χώρο. Και μαζί μ’ αυτούς να εξαλείψουν και να θάψουν κάθε τι ελληνικό, κάθε τι που θα παραπέμπει και θα θυμίζει Ελλάδα.

Ως ανιστόρητοι και αλαζόνες δεν κατανοούν ότι οι Έλληνες, το αρχαιότερο έθνος της Γης, είναι αυτοί που θα έχουν τον τελικό λόγο. Σε ανύποπτο χρόνο, όπως τότε το 1821, θα συσπειρωθούν πίσω από ένα απρόσμενο νέο δίδυμο Κολοκοτρώνη-Καποδίστρια. Και η Ελλάδα θα βγει οριστικά από την παρατεταμένη εθνική τραγωδία και θα ξαναζωντανέψει και θα θριαμβεύσει!

Ζήτω η Ελληνική Επανάσταση!
Αιώνια Μνήμη και Τιμή στους Ήρωες του 1821!

2 σχόλια:

  1. Ο τίτλος προϋποθέτει την αποκήρυξη της άποψης ότι όλα ξεκίνησαν από Σκουφάδες & Αναγνωστόπουλους. Όσο για "κοτζαμπάσηδες, φαναριώτες και ξένους" που δήθεν φταίνε, ... άστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αετόπουλα της Μάνης έκαναν όλους τους προγόνους να χαμογελούν σήμερα
    "Με το αίμα μου να γράψετε ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ" Ρίγη συγκίνησης από μαθητές της Μάνης στην παρέλαση

    'Όσο υπάρχουν τέτοια Ελληνόπουλα, με αυτούς τους γονείς και κυρίως αυτούς τους δασκάλους η Μάνη δε χάνεται.
    Κι αφού δε χάνεται η Μάνη, η Ελλάδα μπορεί να ελπιζει.
    Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά τους γονείς και τους δασκάλους τους

    https://www.youtube.com/watch?v=M86V8gfg230

    ΚΟΥΛΗ Μ` ΑΚΟΥΣ?????
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ `ΒΡΕΙΣ......
    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »