Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Το ζήτημα της δημιουργίας πλούτου με τον Richard Werner - πλήρης συνέντευξη.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚO


Πώς οι τράπεζες, κυρίως αυτές που αποφασίζουν για την νομισματική πολιτική κάθε κράτους και θέτουν τους υποχρεωτικούς ρυθμιστικούς κανόνες λειτουργίας των υπόλοιπων τραπεζών, δηλαδή οι Κεντρικές τράπεζες με ηγέτιδα την Κεντρική τράπεζα των Κεντρικών τραπεζών, την BIS στην Βασιλεία της Ελβετίας, το άντρο αυτό της παγκόσμιας ελίτ, είναι τα εργαλεία και η πηγή πρακτικώς όλων των προβλημάτων που σκόπιμα δημιουργούν.

Η συνέντευξη καθώς προχωράει γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. 

Εκτός των άλλων περιγράφει την

επικείμενη μεγάλης κλίμακας αρπαγή της γης των αγροτών με τραπεζικές, οικονομικές, γραφειοκρατικές, νομοθετικές και "πράσινες" ψευδοϊδεολογικές μεθοδεύσεις (με την σύμπραξη των συνενόχων υποχείριών τους, των πολιτικών), που θα αφανίσουν τις μικρομεσαίες αγροτικές επιχειρήσεις, εντός και εκτός των χωρών της Δύσης.

Η ανθρωπότητα θα είναι στο έλεος των δυναστών της, ακόμα και για το είδος, την ποιότητα, την ποσότητα και την οικονομική προσβασιμότητα της παραγόμενης τροφής, οι οποίοι θα την αφανίσουν, αφαιρώντας σταδιακά και ύπουλα αυτά που της επιτρέπουν να ζει στοιχειωδώς και να μακροημερεύει.

Αλλά και να μην συνέβαινε (άμεσα) αυτό, οι άνθρωποι θα είναι σε κατάσταση απόλυτης σκλαβιάς, και απογυμνωμένοι από κάθε ελευθερία, επιβιώνοντας με επιδόματα και με την ψηφιακή ταυτότητα στο χέρι που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν με προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών - Central Bank Digital Currency (CBDC) μόνο ότι είναι εξατομικευμένα προγραμματισμένο για τον κάθε κάτοχο να δικαιούται να αγοράσει - με τα δικά του χρήματα, όπου και όποτε του επιτρέπεται, και θα τον φορολογούν (με όλο και πιο ευφάνταστα είδη φορολόγησης όπως και με αρνητικά επιτόκια στο ψηφιακό πορτοφόλι καθενός), θα τον ελέγχουν και θα τον εκβιάζουν ασύστολα, χωρίς καμία δυνατότητα να αντισταθεί. 

Τα CBDCs δεν αποφασίστηκαν από τους πολιτικούς, αλλά από τις Κεντρικές τράπεζες με χαρακτηριστικό συγχρονισμό διεθνώς, (δές και το παρατηρητήριο των CBDCs από το νεοταξίτικο Ατλαντικό Συμβούλιο) - χωρίς να υστερούν σε αυτό οι χώρες BRICS-η εναλλακτική μορφή του ίδιου συστήματος, που επικροτούν με ζήλο την επικείμενη δικτατορία του Π.Ο.Υ. , της Ατζέντας 30, της κλιματικής απάτης κλπ. 
Οι Κεντρικές τράπεζες έχουν την νομική αρμοδιότητα για την νομισματική πολιτική και συνεπώς για τα CBDCs, αλλά και για την έκδοση χρήματος, (όπου το δικαίωμα για την έκδοση το έχουν υφαρπάξει από τα κράτη με τις πρόθυμες ηγεσίες), ενώ τα υποχείριά τους, οι καρπαζοεισπράκτορες πολιτικοί, στο μόνο που συμμετέχουν είναι να ανακοινώνουν τις νέες "εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις" που τυπικά εγκρίνουν προσποιούμενοι ότι έχουν οι ίδιοι κάποια σχέση με την λήψη αποφάσεων.  (Προλογισμός από 
Οι Μάσκες Πέφτουν)


(Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στα ελληνικά ή σε άλλη γλώσσα)

Παρακαλούμε κοινοποιείστε

1 σχόλιο:


  1. ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ…..

    “Η εξαιρετική τεχνολογική πλατφόρμα της Aleph σε συνδυασμό με την περιεκτική προσέγγισή της για συστημική αλλαγή στα συστήματα τροφίμων μας την καθιστούν ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα. Με τις μοναδικές καλλιεργημένες μπριζόλες τους, δείχνουν πώς η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ανθρωπότητας.

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο
    Περιβαλλοντικός ακτιβιστής, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός

    https://aleph-farms.com/about/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »