Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Η Γερμανική Αστυνομία εισέβαλε σε σπίτια ανδρών με την κατηγορία της «ρητορικής μίσους» κατά γυναικών στο διαδίκτυο.

Οι γερμανικές αρχές επιβολής του νόμου πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτια 45 ανδρών που κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν «μισογυνική» γλώσσα και βλάπτουν τα αισθήματα των γυναικών στο Διαδίκτυο.

Οι επιδρομές ήταν μέρος μιας ημέρας δράσης «καταπολέμησης του μισογυνισμού στο Διαδίκτυο», η οποία πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και πραγματοποιήθηκαν σε συντονισμένη προσπάθεια από το Κεντρικό Γραφείο της Γερμανίας για την Καταπολέμηση του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Φρανκφούρτη, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας και αρκετές κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, σύμφωνα με το Associated Press.

«Παρατηρούμε πώς οι διαδικτυακές πλατφόρμες ολοένα και περισσότερο προβάλλουν την ρητορική του μίσους, της παρενόχλησης και των διακρίσεων, στοχεύοντας ιδιαίτερα τις γυναίκες», δήλωσε ο Χόλγκερ Μουνχ, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εγκληματικής Αστυνομίας της Γερμανίας.

Στη Γερμανία, η χρήση συκοφαντιών στο διαδίκτυο κατά των γυναικών κα

ι των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των τρανς ατόμων, μπορεί να τιμωρηθεί ποινικά ως υποκίνηση σε «μίσος».

Η καταστολή των λεγόμενων διαδικτυακών «εγκλημάτων μίσους» στη Γερμανία ακολουθεί τις κινήσεις άλλων κυβερνήσεων που διεισδύουν στο WEF για να ποινικοποιήσουν την ελευθερία του λόγου.

Στον Καναδά, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό το πήγε ένα βημα παραπάνω και ζητά την εξουσία να φυλακίζει πολίτες για τους οποίους η κυβέρνηση υποπτεύεται ότι «θα μπορούσαν» να διαπράξουν «εγκλήματα μίσους» στο μέλλον.

Η Daily Telegraph αναφέρει ότι η πολιτική αυτή θα αποτελέσει μέρος του δυστοπικού «Online Harms Bill» του Trudeau, το οποίο καταπολεμά κάθε αντίθεση στην ακροαριστερή αυταρχική ατζέντα του καθεστώτος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Αρίφ Βιράνι, υποστήριξε ότι αν κατέχουμε το νόμιμο δικαίωμα να φυλακίζουμε άτομα που δεν έχουν διαπράξει έγκλημα θα διαδραματίσει «πολύ σημαντικό» ρόλο στην πρόληψη της κριτικής των μειονοτήτων.

Σύμφωνα με τα μέτρα που προτείνονται στο νομοσχέδιο C-63, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, όσοι κριθούν ένοχοι για τέτοια εγκλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Μετά τον Καναδά και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, θέλει να καταστήσει παράνομες τις ανεξάρτητες φωνές βάσει του νέου νόμου περί… τρομοκρατίας!

Η άποψη του anazitiseis.gr, είναι πως η «ρητορική μίσους» είναι καταδικασταία μεν αλλα δεν πρέπει να διώκεται πονικά, όπως και καμία άποψη. Αυτοί οι νόμοι αποσκοπούν σε ένα νέου είδους λογοκρισίας. Στη δημοκρατία δεν διώκονται οι απόψεις αλλα οι πράξεις. Δεν δηλώνουμε υπακοή σε ότι θεωρούμε πως παραβιάζει τις αρχές της δημοκρατίας και πολυφωνίας, ας χτίσουν νέα Νταχάου κι ας μας κλείσουν όλους μέσα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »