Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Καμία έκπληξη: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης προτείνει ο εισαγγελέας!

Ο εισαγγελέας πρότεινετην αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης και ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για τέσσερα αδικήματα όπως για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (…) και διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών – Συγκεκριμένα ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά μόνο για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται… καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο ο εισαγγελεας της έδρας.

Καμία έκπληξη!

Γνωρίζουμε πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητη, επίσης γνωρίζουμε πως η μαφίες λειτουργούν με τρόπο ώστε να αθωώνουν τα θύματα για να μη τους “καρφώσουν”!

Ας κανουμε μια ανασκόπηση των ειδήσεων εκείνη την περίοδο!

Ο Μίχος είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως θα δώσει ονόματα αν δεν τον βγάλουν έξω: “Αν δεν βγω από τη φυλακή πριν τις εκλογές θα μιλήσω και θα τα πω όλα”!

Κάτι που τα ΜΜΕ το έθαψαν όπως λέει και ο ίδιος!

Ακούστε τις φοβερές καταγγελίες του δικηγόρου του:

Η Πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, είχε πει πως το στέλεχος της ΝΔ εξέδιδε το κορίτσι σε επώνυμους: Όπως υποστήριξε, η 12χρονη δεν ήταν το μόνο παιδί που έφερνε. «Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι άλλα από τον Κολωνό».

Οι στενές σχέσεις του Μίχου με υπουργούς της ΝΔ:

Ήταν πλέον φανερό, ότι πρόκειται για ένα κύκλωμα με εμφανείς σχέσεις με έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ο Γιώργος Πατούλης πρέπει να απαντήσει πως δύο φερόμενοι παιδοβιαστές ενός 12χρονου κοριτσιού βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο του και ήταν υπό την εύνοια του. Ο υπουργός υγείας κος Πλεύρης οφείλει επίσης να απαντήσει πρώτον γιατί και αυτός είχε σχέσεις με τους δύο φερόμενους ως παιδοβιαστές και γιατί μάλιστα διόρισε τον ένα (Ντόβας) στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Οι καταγγελίες του δικηγόρου του, Βασίλη Νουλέζα πως «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Οι προσπάθειες εκφοβισμού απο την αστυνομία: Πώς η υπόθεση της 12χρονης συνδέεται με τη Greek Police Mafia

Η δικαστική ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου είχε καταγγείλει χειραγώγηση της 12χρονης απο ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό τη συγκάλυψη επωνύμων με πολιτική διασύνδεση!

«Υπάρχει συγκάλυψη των επωνύμων παιδοβιαστών της 12 χρονης του Κολωνού, που υπάρχουν στην λίστα του μαστρωπού Ηλία Μίχου, από τους αστυνομικούς που πήραν την συνέντευξη από το παιδί» Για να συμπληρώσει «Οι γυναίκες – ψυχολόγοι της αστυνομίας κακοποίησαν το παιδί χειρότερα κι από τους βιαστές»

Γιαυτό και για άλλα πολλά που αν θα πρέπει να τα αναλύσουμε θα μας πάρει μέρες ολόκληρες. Δε πέφτουμε απο τα σύννεφα, αντιθέτως το περιμέναμε ως εξέλιξη!

Απο ένα σημείο και μετά δε φταίει ούτε η διεφθαρμένη κυβέρνηση, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε η διαπλεκόμενη δικαιοσύνη αλλα ο ίδιος ο λαός που αποδέχεται όλη αυτή τη σαπίλα!

το είδα

2 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥ η εισαγγελέας που ζήτησε καταδίκη της μητέρας για μαστροπεία κ αθώωση Μίχου για το ίδιο αδίκημα κ το βιασμό της 12χρονης.
    Μάλλον η τρυφερή της καρδιά λύγισε μπροστά στον εξομολογούμενο έρωτα του κατηγορουμένου.
    Η δικαιοσύνη για ΦΤΥΣΙΜΟ μη ματιαστεί…#12χρονη pic.twitter.com/YYV1d9p4hr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Κυρ.Χριστίνας Αντωνοπούλου.
    Χριστίνα Αντωνοπούλου, δικαστική ψυχολόγος για παιδιοβιαστές Κολονου:👉"Μια μεγάλη συγκάληψη. Τα τραύματα που έχουν δημιουργησει σε αυτο το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν!"

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1767584734429782244

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »