ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Αποφάσισαν να μείνουν στη Ελλάδα οι λαθροπρόσφυγες!

Αφού είδαν οτι τους ταΐζουν τους ποτίζουν και μπορούν να μείνουν όπου θέλουν ,τους νοικιάζουν και διαμερίσματα με ενοίκιο 400 ευρώ το μήνα παρακαλώ επιπλωμένο …Οι Λάθρο αποφάσισαν να παραμείνουν στη Χώρα μας !

Μετά από αυτό αναμένεται νέο Κύμα λάθρο απο όλες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που θα καταφτάσουν τους επόμενους μήνες …αφού όπως διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ.κ Καμίνης οτι θα τους δώσει και κουπόνια σίτισης αλλά και
κουπόνια μεταφοράς με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!


Ραγδαία έχει αλλάξει η τακτική των προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα νησιά μετά τις 20 Μαρτίου οπότε και υπεγράφη η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου από τα hotspots στα νησιά 9 στους 10 πλέον καταθέτουν αίτηση ασύλου με την ελπίδα να παραμείνουν τουλάχιστον στη χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή στα νησιά βρίσκονται σχεδόν 5.500 αλλοδαποί οι περισσότεροι εκ των οποίων έφτασαν μετά τις 20 Μαρτίου χωρίς οι ροές να έχουν σταματήσει τελείως.

Η τακτική αυτή δημιουργεί νέα πίεση στα νησιά καθώς όσοι καταθέτουν αίτηση ασύλου θα παραμένουν εκεί για όσο διάστημα εξετάζεται το αίτημά του σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Όμως την ίδια ώρα οι θέσεις στα κέντρα φιλοξενίας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν ξεπερνούν τις 6.000 και δεδομένης της συνεχούς άφιξης προσφύγων τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παραμένοντων εκεί θα αυξάνεται συνεχώς και για άλλη μια φορά δεν θα γίνει διαχειρίσιμος.


το είδα

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείται απρεπή και βωμολοχική φρασεολογία.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ