Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

H Ιουδαϊκή συμμορία Τσιπρά-Σόρος και η καταστροφή της Ελλάδας

Ο αλάθητος μέγας απατεών πήγε με τον οικολόγο τουρκόσπορο στην Λέσβο για να υποστηρίξει τους «τζιχαντιστές» αποίκους και την εγκατάσταση τους στην Ευρώπη.
 Αλλά, ενώ ο τέως συνεργάτης της ΚΥΠ είχε ζωντανή σύνδεση από τα πρόσω, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ΕΕ, από τις 16 Μαρτίου, μόλις 208 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αντί για τους 6000 που υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν οι ευρωπαϊκές χώρες.(Τους 12 "Αποστόλους"  που πήρε μαζί του ο Φρατζέσκος δεν τους είχαν μετρήσει). Και φυσικά όλοι, ακόμη κα ο Επίτροπος Αβραάμόπουλος έχουν ξεχάσει τη συμφωνία του περασμένου Σεπτέμβριου για μεταφορά σε άλλα μέλη της ΕΕ 160.000 «προσφύγων» από την Ελλάδα και την Ιταλία. 
Έτσι, η φτωχή πλην τιμία Ελλάς, ανέλαβε το κύριο βάρος της συμφωνίας, που περιλαμβάνει τη παραμονή όλων των αιτούντων άσυλο που έρχονται στην Ελλάδα από τις 20 Μαρτίου και μετά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΟΥΜΟΥ και ο εβραίος συνθιασάρχης, «έχουν παραδώσει τα πάντα», και «στέλνουν το λογαριασμό στον ελληνικό λαό».
Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή των (αριστερών) πρακτόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ