Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες ή στους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ;


3 σχόλια:

  1. Ο Πάπας ήλθε, ευλόγησε την ISIS και απήλθε...

    Και καμαρώνει η "ανθρωπιστική" ΕΡΤ, για το «παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες», με την σημαία των αποκεφαλιστών να ευλογείται από τον πάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ παραπάνω σημαία είναι αυτή που φέρονται να κουβαλούν οι «αντιπολιτευόμενοι» του Άσαντ, που ξεκίνησαν τους αποκεφαλισμούς στην Συρία, ως …«επαναστάτες», υποστηριζόμενοι από το ISIS και που …«όλως συμπτωματικώς» χρηματοδοτούνται, υποστηρίζονται, εξοπλίζονται, εκπαιδεύονται, περιθάλπονται, διαφημίζονται και καθοδηγούνται από την Σαουδική Αραβία, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

    Όλως …«συμπτωματικώς» λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ χχχχχ ευλογησε με Παπα μου και εγω θα σκοτωσω μετα οσους Ευρωπαιους μου πεις,ναι σκυψε ευλογημενη να σου δωσω το ευλογημενο μου ρασσο να το γλυψεις,μετα θα σου ριξω λιγο νερο απο πλαστικο μπουκαλι που πρωτα θα το αγιασω,μετα θα κλαις για να βλεπει ο κοσμος,και υστερα θα σου δωσω το χαρτζιλικι και τις μπομπες σου,και σαν καλος μουσουλμανος θα σκοτωσεις καμια 500αρια χριστιανους,και οποτε θες κατι θα κλαις με τον αγιασμο που σου εδωσα,θα λες οτι εισαι κατατρεγμενος τρομοκρατης χωρις υπηρεσια και χωρις την CIA,θα ερχονται κατι αλλυλεγκυοι με τους επενδυτες και θα σε βοηθανε,ειναι καλοι ερυωπεη που ειναι και λιγο φλωροι,αμα σας κανουν τιποτα τσαλιμακια πεταχτε τους απο καμια ταρατσα,αντε παιδια γιατι δεν προλαβαινουμε,αυτοι οι πουσταραδες οι Ελληνες την εχουν μυριστει τη δουλεια και θα μας κανουν ζημια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ