Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Επανασύνδεση νερού σε φτωχή οικογένεια στους Αγ. Αναργύρους. (video)


Μία ακόμη οικογένεια πέφτει θύμα της εγκληματικής αναλγησίας κράτους και ΕΥΔΑΠ. Η υπό ξεπούλημα δημόσια εταιρία ύδρευσης, παραβίασε για μία ακόμη φορά τη στοιχειώδη υποχρέωση που έχει απέναντι στους πολίτες, αυτήν της απρόσκοπτης παροχής του βασικότερου αγαθού για την ανθρώπινη επιβίωση, του νερού.

Οι υπεύθυνοι της ΕΥΔΑΠ, θεωρούν προφανώς ότι διατηρούν δικαίωμα ζωής και θανάτου απέναντι στους ανθρώπους. Έκριναν λοιπόν ότι αυτή η οικογένεια, η οποία αποτελείται από μία άνεργη γυναίκα και την κόρη της η οποία έχει προβλήματα υγείας και χωρίς νερό κινδυνεύει η υγεία της, δεν αξίζει να έχει πρόσβαση στο νερό επειδή αδυνατεί να πληρώσει.

Η οικογένεια επικοινώνησε με το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο ζητώντας βοήθεια, κι εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα πράττοντας το αυτονόητο. Επαναφέραμε την υδροδότηση στο σπίτι της οικογένειας, υπηρετώντας την δέσμευσή μας ότι θα
αγωνιζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς νερό και κανένας συνάνθρωπός μας μόνος του στην κρίση.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ